Radu H. Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 "Numai buna pentru oricine are nevoie de casca anti politie." ( click pe text ) la castile alea eu le zic anti amenda... » Post actualizat in 27 Jun 2015 10:10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Poate e cineva interesat(a), poate aveti vreo cunostinta, ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 https://www.facebook.com/cbr1000rr/videos/vb.619623774741197/670755886294652/?type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 (editat) Editat Iunie 28, 2015 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 Si rusii au talent https://www.youtube.com/watch?v=T2vkK1F_6QM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 Si rusii au talent Ala din mijloc rupe... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Ala din mijloc rupe... ))) oglinda din baie de la 2 metrii fara nici un contact fizic... seamana bine cu ala din poza cu tinerii casatoriti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 am gasit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 (editat) vara asta nu se mai poarta crucifixurile Editat Iunie 30, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=sDJNIWjrLdM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 ( /|\ de pe o pagina de FB. Pe bune, "Andre" ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Masinarie de curatat stiuleti Honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Honda e honda, inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 (editat) Ce stiti voi baaaaa... Honda curata stiuleti toata ziua dupa care te urci pe ea si mergi acasa unde iti bate si nevasta si atata timp cat ii pui Motul nici nu caraie nimic. "HON-DAI - HONDA" Editat Iulie 2, 2015 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 La honda se pune Repsol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Sau cum sa fii prost...si la semafor » Post actualizat in 02 Jul 2015 12:03Cred ca iti dai seama ca...chestii de astea nu se fac. Nu numai ca le faci, dar te mai si lauzi? Oricand se poate lasa cu un accident. Ca sunt cate unii care se grabesc si fenteaza cateva masini, ne-am obisnuit deja. Dar daca vreounul din juniorii mei se afla pasageri intr-o masina claxonata si face accident...prietene...te caut peste tot si-ti dau de vezi rosu nu numai la semafor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Sau cum sa fii prost...si la semafor » Post actualizat in 02 Jul 2015 12:03 Cred ca iti dai seama ca...chestii de astea nu se fac. Nu numai ca le faci, dar te mai si lauzi? Oricand se poate lasa cu un accident. Ca sunt cate unii care se grabesc si fenteaza cateva masini, ne-am obisnuit deja. Dar daca vreounul din juniorii mei se afla pasageri intr-o masina claxonata si face accident...prietene...te caut peste tot si-ti dau de vezi rosu nu numai la semafor. Sau daca cel care conduce masina in care se afla juniorii tai ar sta in coloana la semafor, ca restul muritorilor de rand, avand in aria sa vizuala semaforul, nu ar mai exista riscul ca el sa fie pacalit de unul pus pe glume asa cum a facut-o colegul de mai sus, te-ai gandit si la asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Tinere din Bucharest posesor de Honda CBR, puteai fi tu cel care are verde si intra intr-una din masinile care pleaca pe rosu. Sau...tu mergi cu viteza legala. Juniorii mei NU POT AVEA CARNET, ca nu au 18 ani. Cel mare face 16 intr-o luna si va fi pe doua roti. Se intampla de multe ori sa fie nevoiti sa ia taxiul si sa mearga chiar in Prelungirea Ghencea la bunica lor » Post actualizat in 02 Jul 2015 12:23Asta nu e joaca, nu e de gluma...in niciun caz distractiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Sau daca cel care conduce masina in care se afla juniorii tai ar sta in coloana la semafor, ca restul muritorilor de rand, avand in aria sa vizuala semaforul, nu ar mai exista riscul ca el sa fie pacalit de unul pus pe glume asa cum a facut-o colegul de mai sus, te-ai gandit si la asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Pt cine are nevoie de racheti (sau ninjalai) ...apelati cu incredere https://www.facebook.com/MixedMartialArts/videos/10153460702229789/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Pt cine are nevoie de racheti (sau ninjalai) ...apelati cu incredere https://www.facebook.com/MixedMartialArts/videos/10153460702229789/ bah, "numai" faceti misto de eugenGHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 (editat) Cred ca producatorul de ketchup si-a retras ambalajele de pe piata . . . . pot deveni arme letale pe maini dibace si peretii pot suferii . Pe timpul filmarilor nici un perete nu a fost ranit sau abuzat . Peretii sub 18 ani sunt rugati sa urmareasca filmul doar in prezenta adultilor . Editat Iulie 3, 2015 de 5129114 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Asta inseamna jmech3rie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate