gogO. Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 la 1 poate sa fie "flacara", altceva nu imi vine in minte la 2 e "incorect" cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Cand imi spui numele nu mai exist. Cine sunt eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Cand imi spui numele nu mai exist. Cine sunt eu? prezentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 (editat) O fi toba omologata? ps- cum se baga direct youtube-ul? Editat Septembrie 28, 2017 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 (editat) mie imi intra automat cand copiez linkul intr-un post, nu stiu de ce nu ti-a mers test: vad ca merge Editat Septembrie 29, 2017 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 E posibil ca uploaderul sa fi anulat optiunea asta de embed la clipul respectiv, ca sa te agate sa-l vezi direct pe youtube, sa comentezi, dai like, vezi alte clipuri... Oricum pe forumul asta nu poti sa pui mai mult de 2 clipuri embed per post, al treilea apare doar ca link. Astea sunt setarile forumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 nu e blocat embedul, ca mai sus am postat acealsi clip pe care l-a postat si el, doar ca mie mi-a luat cu fereastra cu tot, lui nu oh well... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Cica o sa avem o iarna grea... Intr-o zi de vara, vraciul unui trib de indieni se gandeste sa-l trimita pe fiul sau in oras, la poalele muntelui, sa vada la statia meteo cum va fi iarna.Il imbraca pe baiat, ii da bani, dupa care acesta pleaca. Ajuns in oras, avand bani, baiatul se abate pe la bordel, uitand pentru ce venise in oras. Se intoarce dupa trei zile la trib, la care vraciul:-"Ei, cum va fi iarna??"-"Grea tata !!!"Se pun indienii o luna pe strans lemne de foc. Dupa o luna, ca sa fie sigur, vraciul iar il trimite pe baiat in oras. Povestea se repeta. Dupa inca o luna de strans lemne, iar pleaca baiatul la oras, iar la bordel, se intoarce la trib si zice ca va fi iarna grea. Iar strang indienii lemne timp de o luna, dupa care, vraciul, sa fie el mai sigur de ceea ce spune fiu`su, pleaca el in oras la meteo. Ajuns acolo, il intreaba pe meteorolog:-"Dom`le, as vrea sa stiu si eu, cum va fi iarna???"-"Grea iarna o sa avem!!!"-"Nu va suparati, dar de unde stiti???"-"Pai, vedeti dumneavoastra tribul ala de indieni de pe deal??? De trei luni de zile aduna lemne de foc !!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 http://www.220.ro/faze-tari/Alcoolul-Si-Sportul-Extrem-Nu-Merg-Mana-In-Mana/XwsFOpeysh/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 30, 2017 Share Postat Septembrie 30, 2017 (editat) Studiu rezistenta casca moto made in China vs made in Japan realizat de 3 cercetatori rusi in laborator: Editat Septembrie 30, 2017 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 30, 2017 Share Postat Septembrie 30, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 https://www.olx.ro/i2/oferta/angrijesc-copil-la-domiciliul-meu-ID9kRbw.html Şi-a făcut Pomohaci cont pe OLX? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 Dar ce pasional este anuntul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 https://www.boredpanda.com/funny-protest-signs-trolling-people/?page_numb=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator silviuZ750N Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Unde naiba se practica " sportul " asta ca vreau sa merg sa vad pe " viu " Cehia, cel mai sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 » Post actualizat in 04 Oct 2017 17:07 @cobi ?! Ti-am dat report. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Unde naiba se practica " sportul " asta ca vreau sa merg sa vad pe " viu " nu te opreste nimeni sa incerci pe "viu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 » Post actualizat in 04 Oct 2017 17:07 @cobi ?! Ti-am dat report. si eu tie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 5, 2017 Share Postat Octombrie 5, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 5, 2017 Share Postat Octombrie 5, 2017 Horror Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 https://m.9gag.com/gag/a4GANov?ref=android.s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 (editat) Cat pe aici sa ii dau omului gunoiul jos de pe mobra )) Editat Octombrie 6, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 E foarte fun daca ai IQ-ul sub 30. Era si mai fun daca dadeau peste unul care scotea o arma si i baga vreo 2 boabe in corp. Sa vezi atunci distractie pe " arab" . da, intotdeauna m-am gandit ca cam riscant.. da peste unu' mai pe scula lui si in loc sa fuga il calca pe cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Cat pe aici sa ii dau omului gunoiul jos de pe mobra )) Ai fost în Australia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate