Enduro13 Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Motorul mananca ulei. Fiind de enduro cand merg mai tare mananca ulei, ar trebui sa ii schimb pistonul sau nu este necesar(acum ii fac schimbul de ulei full sintetic). Nu stiu ce sa fac, nu bate sau alte lucruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 Păi dacă s-a pus la masă să mănânce să-i urăm poftă bună! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro13 Postat Mai 11, 2023 Autor Share Postat Mai 11, 2023 Acum 3 ore, Kristian K a spus: In primul rand sa dai ceva detalii despre tine-caci esti nou pe acest forum si apoi detalii despre motocicleta-marca,model,an,e 2t sau 4t,etc. Altfel nu stim nici noi ce sa facem,sa batem sau alte lucruri. Ktm 350, 4 timpi, 2013, nu am mers cu el foarte turat si a inceput sa arda ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 sigur nu-l bea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 Acum 8 ore, Kristian K a spus: In primul rand ...... mutati topicul la sectiunea de "service si intretinere", aici nu-si are rostul! Acum 4 ore, Enduro13 a spus: Ktm 350, 4 timpi, 2013, nu am mers cu el foarte turat si a inceput sa arda ulei las ca l-a forjat cine ti l-a vandut! crezi ca de bun ce era l-a vandut?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 Acum 5 ore, Enduro13 a spus: Ktm 350, 4 timpi, 2013, nu am mers cu el foarte turat si a inceput sa arda ulei la exc-uri pistonul, supapele is consumabile. Daca tu inca nu le-ai schimbat si deja are cateva sute de ore adunate, mai mult ca sigur ca e timpul. Paguba daca ti-o faci ne schimbandule in timp, ar fii mult mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 Acum 2 ore, chv a spus: sigur nu-l bea? Eu cred ca-l fumeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 pt moment pune 10w50,dar solutia e schimbarea pieselor desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 Acum 20 ore, Enduro13 a spus: Motorul mananca ulei. Mananca ulei, manaca cauciucuri, manaca timp de intretinere. Acesta este meniul principal la KTM. Te obisnuiesti cu asta dupa cativa ani..... De asta exista service si mecanici care si-au mancat nervii sa mai reduca din apetitul lor...... Tu fiind de unde ??? Sa nu iti recomand un mecanic in Bucuresti si tu sa stai in Arad, ar fi mai ieftin sa te duci in Austria la reprezentanta ( gluma ) Revino cu detalii si te ajutam... Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro13 Postat Mai 11, 2023 Autor Share Postat Mai 11, 2023 (editat) Acum 3 ore, Mephisto a spus: Mananca ulei, manaca cauciucuri, manaca timp de intretinere. Acesta este meniul principal la KTM. Te obisnuiesti cu asta dupa cativa ani..... De asta exista service si mecanici care si-au mancat nervii sa mai reduca din apetitul lor...... Tu fiind de unde ??? Sa nu iti recomand un mecanic in Bucuresti si tu sa stai in Arad, ar fi mai ieftin sa te duci in Austria la reprezentanta ( gluma ) Revino cu detalii si te ajutam... Spor Acum 8 ore, chv a spus: sigur nu-l bea? Multumesc ca nu faci misto:) ai nimerit unde stau:). De mecanic nu este problema, eram doar putin ingrijorat si nu stiam exact daca trebuie schimbat piston si toate alea:( Am sa fac schimb de ulei si pun ceva bun, poate se opreste problema Editat Mai 11, 2023 de Enduro13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 La asa postari, asa mistouri. Cum crezi ca o sa se opreasca problema punand un ulei bun?! Si daca nu mananca ulei punem ulei prost?! Serios, mistourile sunt mult sub nivelul meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: mistourile sunt mult sub nivelul meritat. mda, am imbatranit cu totii.... pe vremuri puteam mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Prea putine informatii ca cineva sa-si dea cu parerea de ce mananca ulei. Pot sa fie segmentii, poate sa fie de la simeringurile de la supape, sau poate sa fie pur si simplu o scurgere de ulei pe la o garnitura, pe la un buson. Tocmai de aceea e nevoie de ochiul unui mecanic. Se vede daca da cu fum albastru, se masoara compresia pe cilindru. Apoi chiar se desface motorul pentru a se vedea starea pistonului. Nu de alta, dar EXC350 are dat pistonul ca si consumabil. Daca l-ai luat si nu ai nicio idee cand a fost schimbat, verifica-l pentru a preintampina probleme mai mari. Sincer...un motor caruia prima data ii explodeaza cutia filtrului de aer, apoi consuma ulei.....e de desfacut si vazut daca se mai poate face ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Acum 6 minute, mircea.cazachevici a spus: .....e de desfacut si vazut daca se mai poate face ceva. +1!! si mai ales, nu trebuia cumparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate