B.B. Postat Mai 31, 2023 Autor Share Postat Mai 31, 2023 Da am zis eu ca ai greșit? Iti dau dreptate intr-u totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Io tot cred că MM iese campion anu asta. Își dorește asta mai mult decât oricine și ar fi păcat să mai înțepe un titlu Peco doar pt că nu e șefu in firma. Sa vezi atunci figuri și idei la un "dublu" campion mondial. Chiar nu e de dorit. Gen bine băieți, v ați împărțit 3 titluri că sa fie toți fericiți dar deja e timpul sa revină lucrurile la normal. Eu nu as vrea sa ia Peco 2. Nu merita. Dracu , daca avea stofa deja era cu o mana pe trofeu dpdv al punctelor. Dar nu e. Mă omoară așteptarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Acum 45 minute, frigider a spus: Io tot cred că MM iese campion anu asta. pune la pariuri atunci!! Acum 45 minute, frigider a spus: Mă omoară așteptarea asta. da nasol de tot.. cat mama dracului mai e pana la urmatoarea etapa, cate saptamani au trecut din alea 4?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Acum 45 minute, apriliacluj a spus: pune la pariuri atunci!! da nasol de tot.. cat mama dracului mai e pana la urmatoarea etapa, cate saptamani au trecut din alea 4?? abia se aproprie al doilea weekend de pauza.. eu vreau sa se bata pana in ultima etapa, indiferent cine ca e Bez, Peco, Q20, Bestia, MM, Aleix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Acum 50 minute, apriliacluj a spus: cate saptamani au trecut din alea 4?? Nu tine socoteala că trec și mai greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Acum 23 minute, Cavaleru a spus: eu vreau sa se bata pana in ultima etapa, indiferent cine e .... ar fi cel mai misto scenariu!! ...si la urma sa castige Bez sau Bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 ar fi super sa il mai incurce Basti pe Peco. Un ghimpe destul de mare in plus. Avem nevoie de asa ceva. dar vedem, a stat ceva pe bara, nu o fi 100%...se va vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 pai ce, MM de cativa ani tot pe bara sta, dar tot la 110% e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: abia se aproprie al doilea weekend de pauza.. Au fost deja doua weekend-uri fara curse. La finalul saptamanii curente va fi al treilea. La finalul saptamanii viitoare avem iar curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: pai ce, MM de cativa ani tot pe bara sta, dar tot la 110% e nu e altu ca el Acum 5 ore, ilarionciobanu a spus: La finalul saptamanii viitoare avem iar curse Să te audă zeii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 1, 2023 Share Postat Iunie 1, 2023 (editat) La 31.05.2023 la 11:33, B.B. a spus: Bai, toata discutia WSBK si MotoGP nu are rost. Oricum @xt600 are dreptate, va contraziceti aiurea. La 31.05.2023 la 11:33, B.B. a spus: O mare parte din toata cariera sportiva a acestor piloti din ambele competitii tine si de SANSA, de OPORTUNITATI, s.a.m.d. ............. Asa ca, calmati-va.. Exemplu cel mai simplu, daca MM nu avea bulanul sa ajunga in motoGP impins de la spate de parinti si sa fie zarit de Alzamora, s.a.m.d. credeti ca vreodata Alex MArquez ar fi ajuns in MotoGP? Niciodata! Insa a ajuns si uite ca se descurca chiar onorabil! Se descurca pe aparare unde l-a invatat frac-su o viata cum sa faca cu batul prin gard. Daca Marcel nu era asa diavol, frac-su nu avea nicio provocare. Ramanea un soy de gaylord fucker cu durerenbananen atata timp cat e celebru si plateste bani la benzina motojP. La 31.05.2023 la 13:02, frigider a spus: Io tot cred că MM iese campion anu asta. Își dorește asta mai mult decât oricine și ar fi păcat să mai înțepe un titlu Peco doar pt că nu e șefu in firma. Sa vezi atunci figuri și idei la un "dublu" campion mondial. Chiar nu e de dorit. Gen bine băieți, v ați împărțit 3 titluri că sa fie toți fericiți dar deja e timpul sa revină lucrurile la normal. Eu nu as vrea sa ia Peco 2. Nu merita. Dracu , daca avea stofa deja era cu o mana pe trofeu dpdv al punctelor. Dar nu e. Mă omoară așteptarea asta. Un mobrist cand merge la Pecco dupa viteza, baga benzina nu Marqarina pe sarkie Editat Iunie 1, 2023 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 1, 2023 Share Postat Iunie 1, 2023 Acum 56 minute, nike a spus: Un mobrist cand merge la Pecco dupa viteza, baga benzina nu Marqarina pe sarkie Acum și în rromulana te rog,că nu înțeleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 6, 2023 Share Postat Iunie 6, 2023 poate face cineva topic de misano parca? ar putea sa il faca la ambitie tot B.B. ca eu nu cred in superstitii. cred doar in campioni mondiali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 6, 2023 Share Postat Iunie 6, 2023 1 oră în urmă, frigider a spus: poate face cineva topic de misano Mugello parca? Fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 6, 2023 Share Postat Iunie 6, 2023 1 oră în urmă, Geologu a spus: Fixed! Tot in Italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate