DonFlamingo Postat Septembrie 24 Autor Share Postat Septembrie 24 Acum 20 minute, Sergio1234 a spus: Pretul: 13500€. Un NT1100 pleaca de la 13.900€...pe motoboom.ro, pe site oficial Honda e 14.650. Ceva imi da cu virgula Da, asa este...dar totusi sunt diferente super mari dpmdv. Dar nu conteaza asta asa de mult, cand fix aceste modele scumpe se vand cel mai bine NT1100 - 15750 varianta cu DCT la Honda nord. Si da XADV -13550, ceva e dubios. Exagerate ca preț amândouă oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 8 minutes ago, LionEl said: Exagerate ca preț amândouă oricum. Si cu toate astea Honda e lider mondial detasat in vanzarea de moto si scutere noi. In ultima perioada au pariat foarte mult pe scutere, pietele lor traditionale fiind in Asia unde jucariile astea se cer. Un articol relativ recent: https://www.motorcyclesdata.com/2024/09/06/honda-motorcycles/ Conform acestui articol, Honda a vandut pana acum (in 2024) peste 13 milioane de moto+scutere si targeteaza din nou 20 de milioane (cea mai buna performanta a lor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 În Asia vând răgălii d-alea derivate din Honda Cub de maxim 150 cmc la 1500$ Până la aproape 15 mii de euro un Scuter derivat dintr-o mobră de 6-7000 e cale lungă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 https://dealer.moto24.ro/man-1/honda-x-adv-2024/ Si aici e 11.387 + TVA. Modelul 2024. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 25 Share Postat Septembrie 25 (editat) 1 oră în urmă, Sergio1234 a spus: NT1100 e cumva intr-o clasa anume de motociclete Mda, primul "tourer" cu 2 cilindri în linie, că cu lanț s-au mai văzut... 1 oră în urmă, Sergio1234 a spus: scooter de 750 la aproape 14.000 Euro e hotie Au vz că l-a ridicat @ianachim în slăvi și au ajustat prețul în consecință. Dar dacă n-a fost cu el în India tot degeaba! Editat Septembrie 25 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 25 Share Postat Septembrie 25 1 hour ago, Sergio1234 said: Si cu toate astea, Honda e in scadere in Europa si nu ma mir de ce Piata din Europa e din ce in ce mai putin tentanta pentru japonezi. Concurenta e mare si normele Euro5 ii chinuie maxim. Plus apetitul europenilor pentru confort, chestie pe care japonezii o inteleg greu. Sa nu uitam ca flagshipul lor, Gold Wing, care este top in materie de confort si cam de orice, a fost fabricat initial in SUA si conceput pentru ceea ce cerea piata de-acolo (tot confort extrem). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 25 Autor Share Postat Septembrie 25 Acum 2 ore, Sergio1234 a spus: Acuma NT1100 e cumva intr-o clasa anume de motociclete, iar ca pret nu e exagerat pentru clasa respectiva Pai se cam bate cu RT-ul......dar e departe rau de adevar. Ar mai fi sa zicem tourere Versys 1000 SE si GSX 1000 GX dar si alea sunt mai sportive si parca ofera mai multe decat NT-ul. Dupa africa Twin am considerat un NT pentru touring exclusiv asfalt dar am vazut ca are mult prea multe minusuri si ca e prea fara sare si piper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 25 Share Postat Septembrie 25 Acum 3 ore, LionEl a spus: are mult prea multe minusuri Plusuri o avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Septembrie 25 Share Postat Septembrie 25 20 minutes ago, ENEOS said: Plusuri o avea? Pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 25 Autor Share Postat Septembrie 25 Acum 57 minute, ENEOS a spus: Plusuri o avea? Design-ul ala superb pentru oameni care nu disting culorile, partial orbi, nu au miros si nici gust Acum 29 minute, Sergio1234 a spus: Pai nu a tot fost motoru de pe AT laudat si raslaudat...si DCT-ul? Motorul cred ca e resoftat altfel fata de AT, DCT-ul e ok. Acum 29 minute, Sergio1234 a spus: Se bate cu RT-ul poate doar in teorie. In practica sunt cam 10k€ intre ele. E un pic multisor. Comparativ cu Versys1000, Tracer 9 etc. care sunt in categoria de pret, cred ca as alege NT1100. Mentionez ca nu le-am condus pe nicuna, parerea e stric legata de aspect, dimensiuni etc. Macar arata mai bine Versys 1000 si Tracer 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 25 Share Postat Septembrie 25 Și au și cilindri mai mulți! Tourer L2?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 26 Autor Share Postat Septembrie 26 Există și tourere boxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Acum 17 ore, Sergio1234 a spus: Fanii Honda, care vor un Tourer, dar nu vor AT din motive evidente, dar nici Goldwing, din alte motive evidente. Poti sa ne dai niste motive evidente pentru care un fan Honda in cautarea unui tourer nu vrea un Goldwing? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Eu as intreba de unde si pana unde AT e tourer? Motivatia e aceeasi ca a lui @ENEOS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Una peste alta, din cate vad, Honda a ramas fara 4 in linie la nakeduri de 1000. Au scos CB1000R (care mie mi-a placut mult de tot) si se pare ca vor introduce Hornet 1000. Spun "se pare" pentru ca inca nu stie nimeni cand va fi lansata in circuitul comercial. A fost doar prezentata pe la saloanele moto dar au tot amanat lansarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 10 minutes ago, Sergio1234 said: Pai intreaba posesorii de AT la ce il folosesc. 90% il folosesc ca tourer, 1% au vazut macadam Aici te contrazic putin, am vazut destule AT pe Strategica. Dar da, ai dreptate, conceptul de adventure e o chestie made-up si poti sa-i dai ce conotatie vrei tu. Pentru unii, adventure poate insemna ca au plecat in aventura pana la Lehliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Acum 47 minute, Sergio1234 a spus: cam 20.000 de motive pot sa-ti dau, cate unu pentru fiecare Euro. Lasand gluma la o parte, cu toate ca este o diferenta de 20k€ intre modele, nu toata lumea are nevoie de un autobuz cat e un goldwing. Mai ales daca nu faci zeci de mii de km pe ture, sau iti cari consoarta. Deci de fapt motivul principal este unul subiectiv: banii. Care este din pacate cel mai important motiv in cazul multor motociclete. Iti recomand o plimbare cu un Goldwing ca sa poti aprecia corect partea de ''autobuz''. Dupa aceea cred ca nu vei mai ramane cu prea multe motive evidente in afara de pret si gabarit. Adica 2 motive. In schimb s-ar putea sa gasesti motive sa-ti doresti unul. Se poate intampla si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 2 hours ago, Sergio1234 said: Pai intreaba posesorii de AT la ce il folosesc. 90% il folosesc ca tourer, 1% au vazut macadam Hai, sa nu o dam de gard cu ce fac posesorii cu motocicleta! Chiar considerand si 99% in loc de 90%, asta nu inseamna ca e un tourer. AT e in alta categorie, scopul ei este altul. Si eu fac cateodata touring cu scuterul, precum @ianachim, iar uneori ies cu el si in afara asfaltului, dar asta nu baga scuterul in categoria tourer si nici enduro, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 26 Autor Share Postat Septembrie 26 Africa Twin Adventure Sports fix asta se vrea: un tourer cu oarece veleitati de mers pe drum neasfaltat. Sunt SUV-urile lumii moto, nu fac nici touring, nici offroad, nici sport ca lumea dar fac cate un pic din fiecare. E o moto ok-ish pentru ture lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Acum 2 ore, Sergio1234 a spus: Da, poti face cele mai renumite pasuri montane, dar le faci in ritm de autoturism. Te poti baga in marile orase, dar tot in ritm de autoturism. Daca scopul tau este sa faci curse cu motorul, prin pasuri sau prin oras, nu vad rostul unui tourer. Fiecare vede motociclismul in felul sau. Unora le place sa admire pe unde se plimba, altii vor doar sa bifeze timpii scosi pe diverse plimbari. Nimica rau in nici una dintre situatii. Toti posesorii de GW pe care ii cunosc merg cu el si pe post de mijloc de locomotie in rutina zilnica. E drept ca se merge pentru placerea plimbarii nu pentru ajuns cu 5-10 minute mai repede la destinatie. O fi mai de pensionari asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 1 hour ago, Silver Arrow said: O fi mai de pensionari asa ... Pe dracu, a trecut un GW pe langa mine pe A0 exact ca racheta, si nici eu nu mergeam cu 130. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 16 minutes ago, Sergio1234 said: Cine doreste si isi permite efortul financiar Nu ne permitem niciunul mobre, suntem doar iresponsabili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Acum 18 minute, Sergio1234 a spus: E plin youtube cu GL-uri culcate in acele de par din alpi. Nu doar de GL, culcă băieții tot felul de 🏍🏍, inclusiv supra🏍 GS! Dacă te știi nițel cu mersul pe 2 roți fluieri prin acele de păr cu orice 🏍! E un viraj în ac de păr cu diferență mare de nivel și la Slănic, pe drumul spre Piatra Verde, o poți culca liniștit și acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Acum 17 ore, Radu Andrei Gabriel a spus: Pe dracu, a trecut un GW pe langa mine pe A0 exact ca racheta, si nici eu nu mergeam cu 130. Cât putea să aibă? Că-s limitate la 180... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 46 minutes ago, vis-a-vis said: Cât putea să aibă? Că-s limitate la 180... Nu stiu cat avea dar a trecut racheta. Super stabila si precisa, asa mi s-a parut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate