frigider Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: dai tag folosind @ am incercat, nu a mers, si-s de pe calc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 (editat) Acum 8 minute, frigider a spus: am incercat, nu a mers, si-s de pe calc. cum sa nu @B.B. ia uite scrie de mana @ si apoi B pui . si apoi inca un B si apoi inca un . Editat Octombrie 2, 2023 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 4 ore, Speedy.K a spus: Ba, io cand ma duc la munca si tre' sa ies cu mobra pe ploaie imi vine sa-mi bag plua-n ma-sa! Ma gandesc ca asa o fi si la ei. Ca si ei sunt la munca... singura treaba e ca tu nu trebuie sa intretii atmosfera pt vreo 100k oameni care au platit bilet si inca cateva sute de milioane care stau in fata televizoarelor si te urmaresc.... eu sunt de parere ca pentru meleoanele alea de iepuroi chilotii ar trebui sa munceasca (sau macar sa faca vreo 20 de tururi pe un circuit) pe ploaie, pe frig, pe gheata si zapada, in orice conditii!!!! azi maine vedem ca nici meciul de fotbal sau rugby nu se va desfasura daca e un pic de zapada pe teren..., sau ploua un pic! show must go on!!!! altfel sa se duca la o casa de odihna pentru pensionari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 51 minute, apriliacluj a spus: singura treaba e ca tu nu trebuie sa intretii atmosfera pt vreo 100k oameni care au platit bilet si inca cateva sute de milioane care stau in fata televizoarelor si te urmaresc.... eu sunt de parere ca pentru meleoanele alea de iepuroi chilotii ar trebui sa munceasca (sau macar sa faca vreo 20 de tururi pe un circuit) pe ploaie, pe frig, pe gheata si zapada, in orice conditii!!!! azi maine vedem ca nici meciul de fotbal sau rugby nu se va desfasura daca e un pic de zapada pe teren..., sau ploua un pic! show must go on!!!! altfel sa se duca la o casa de odihna pentru pensionari.... numai ca aia la rugby sau fotbal nu alearga cu 300la ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Plus ca eu n-as tine nici meciuri de fotbal sau rugby cand e naspa afara. Ca e un sport, nu e polist in intersectie, sa fie neaparat necesar sa fie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Parerea mea e ca nici nu ar trebui sa aiba loc curse moto pe ploaie. Ar trebui amânate pentru cand nu ploua, luni, marti plm..cu toate costurile care intervin. Ce sa pun la Ducati? @frigider Nu pun nimic până nu e oficial. In aceeași ordine de idei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 link cu cursa avem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Următorul hot-topic: cine îl înlocuiește pe Márquez la Honda? Oricum va fi o soluție de avarie pentru ei în 2024: Zarco, Lecuona sau altcineva. Pentru 2025 vor dori să ia un pilot serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 1 minut, PzKpfW a spus: Următorul hot-topic: cine îl înlocuiește pe Márquez la Honda? Oricum va fi o soluție de avarie pentru ei în 2024: Zarco, Lecuona sau altcineva. Pentru 2025 vor dori să ia un pilot serios. vine Taka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 8 minute, PzKpfW a spus: ..... Pentru 2025 vor dori să ia un pilot serios. si cine ar fi acel chilot serios?? Vinales, Quartararo??? sau vreun talent din clasele inferioare?? sau il iau pe MM inapoi?? ...ca asa multe optiuni nu prea sunt cum vad eu "oferta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 48 minutes ago, apriliacluj said: Vinales, Quartararo??? Cu Viñales se pare că au luat deja legătura. Quartararo nu are de ce să meargă de la rău la mai rău. În 2024 se încheie majoritatea contractelor. De văzut cine se arată dispus, cine mai vine din Moto2 și ce progrese mai face Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 14 minute, PzKpfW a spus: .... și ce progrese mai face Honda. cred ca va fi factorul cel mai relevant, daca nu si decisiv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 1 hour ago, Ribo said: link cu cursa avem ? Vezi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 4 ore, Cavaleru a spus: cum sa nu @B.B. ia uite scrie de mana @ si apoi B pui . si apoi inca un B si apoi inca un . se uita si la om Acum 1 oră, B.B. a spus: Nu pun nimic până nu e oficial. aia zic, pui cand e oficial. Acum 1 oră, B.B. a spus: am murit Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Următorul hot-topic: cine îl înlocuiește pe Márquez la Honda? hot?.... era hot daca era bataie. mai bine ar lua naibii un anonim gen Q..nu stii de unde sare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 o declaratie a lui Bez legata de pierderea locului 3 si felul in care vede el lupta lui pt campionat: https://www.motogp.com/en/videos/2023/10/02/bezzecchi-im-not-looking-at-the-championship/479452 probleme cu parbrizul si de vizibilitate l-au impiedicat sa fie mai rapid o observatie foarte matura: pentru el e importanta fie care cursa sa fie acolo la lupta cu cei din top iar campionatul e doar a consecinta a acestor curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 3 minute, Cavaleru a spus: o declaratie a lui Bez legata de pierderea locului 3 si felul in care vede el lupta lui pt campionat: https://www.motogp.com/en/videos/2023/10/02/bezzecchi-im-not-looking-at-the-championship/479452 probleme cu parbrizul si de vizibilitate l-au impiedicat sa fie mai rapid o observatie foarte matura: pentru el e importanta fie care cursa sa fie acolo la lupta cu cei din top iar campionatul e doar a consecinta a acestor curse. e f clar ca daca nu esti mereu 1-2-5 nu iei camp. deocamdata doar Peco era. Martin incepe sa miste si el. Bez mai are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: vine Taka Ogura Acum 1 oră, apriliacluj a spus: si cine ar fi acel chilot serios?? Vinales, Quartararo??? sau vreun talent din clasele inferioare?? Pronosticul meu: Martin Daca MM face click cu Ducati, trece la uzina din 2025, alaturi de Pecco. Martin va fi sarit iar din schema si va cauta alternative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Adevarat, Bez inca nu are constanta necesara dar concureaza pe o motoreta veche de 1 an, fara upgraduri si cu toate asta e pe 3 in campionat dupa 2 ducati spec A, in fata altor motorete de uzina cu mult. el tre sa iar cursa cu cursa si sa scoata rezultate cat mai bune. Daca ar beneficia si de holeshot-ul de pe gp23, probabil ca si-ar imbunatati starturile si nu s-ar mai expune in pluton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 si Bez doar pt la anu mai are contract cu Doctoru... blus Bestia daca isi revine dupa accidentare eu mai sunt curios ce va face Morbido cu Ducati...., sper sa ne uimeasca, in sensul bun al cuvantului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 2 minute, ilarionciobanu a spus: Ogura Pronosticul meu: Martin Daca MM face click cu Ducati, trece la uzina din 2025, alaturi de Pecco. Martin va fi sarit iar din schema si va cauta alternative aiogura vrei sa zici se vehiculeaza discutii cu MV cica pt Honda. Deja MV are probleme cu echipa Aprilia si pare ca se repeta episodul Yamaha, cica nu mai ia masa cu restul echipei de saptamani bune. Daca pleaca MV ar fi sansa lui Q20 sa ghidoneze o Aprilia E un scenariu interesant cu Martin la Honda in conditiile enuntate mai sus, dar oare ar da JM ducatiul pe 'onda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 9 minute, ilarionciobanu a spus: Ogura ^nu zici rau Acum 9 minute, ilarionciobanu a spus: Pronosticul meu: Martin martin pe duc se bate la campionat. crezi ca pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 10 minute, ilarionciobanu a spus: Ogura Pronosticul meu: Martin Daca MM face click cu Ducati, trece la uzina din 2025, alaturi de Pecco. Martin va fi sarit iar din schema si va cauta alternative Si daca Martin ia campionatul anul asta?? ---- Legat de cine merge la anul la Honda, cum v-am zis ca am citit: Zarco, iar in Lecuona in locul lui la LCR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 4 minute, Cavaleru a spus: cica nu mai ia masa cu restul echipei de saptamani bune. mooooooooor baiatu asta trebuie la nebuni bagat.. nu la factory Acum 5 minute, Cavaleru a spus: dar oare ar da JM ducatiul pe 'onda? stiti ca JM era tare suparat si era in discutii cu Yama? ei bine...nush care de la duc a zis "treaba lui, cu duc se bate la victorie, cu yama? nu cred". sooo .. si-a bagat mintile-n cap si a stat. si uite rezultatul. doar rossi si mm si JLo isi permit manevre din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Acum 6 minute, frigider a spus: mooooooooor baiatu asta trebuie la nebuni bagat.. nu la factory toti cred ca am zis ca e slab cu psihicul, faptul ca e rapid pe mine ca manager nu m-ar incalzi. Uite ca la Aprilia nu confirma nici macar aceasta renumita viteza a lui. Acum 6 minute, frigider a spus: stiti ca JM era tare suparat si era in discutii cu Yama? ei bine...nush care de la duc a zis "treaba lui, cu duc se bate la victorie, cu yama? nu cred". sooo .. si-a bagat mintile-n cap si a stat. si uite rezultatul. da, imi aduc aminte de faza asta. dar pt unii nu conteaza decat sa calareasca moto de uzina. Acum 6 minute, frigider a spus: doar rossi si mm si JLo isi permit manevre din astea. La ce te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 (editat) Acum 6 minute, Cavaleru a spus: La ce te referi? gen te superi si pleci, tu fiind la echipa de uzina competitiva. Editat Octombrie 2, 2023 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate