danypop Postat Octombrie 15, 2023 Share Postat Octombrie 15, 2023 Li s-a cerut sa fie" grijulii "pe tot parcursul campionatului cu toți adversarii? Eu vorbesc din perspectiva spectatorului, nu vreau sa vad cum se cocoloșesc unii pe alții, se dau la o parte, etc pentru ca "lupta pentru titlu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 15, 2023 Share Postat Octombrie 15, 2023 Pecco voia ca motoarele de client sa aiba doar 3 cilindri functionali si voi va faceti griji legate de mici detalii de echipa. E ultima sansa sa mai pupe un titlu, sa nu stam in drum Martin petrece mult prea mult timp pe Insta pentru binele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 9 ore, Gixu. a spus: Pecco voia ca motoarele de client sa aiba doar 3 cilindri functionali Aia a fost penală rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 12 ore, danypop a spus: Wtf, tot aud prostia asta spre finalul sezonului. Ce-mi pasa mie ca unul din adversarii mei "lupta pentru titlu"!!! Eu sunt pilot și concurez și eu pentru cea mai buna poziție. Fiecare sa câștige pe mâna lui. Hai să-i lăsăm doar pe Banania și pe Martin sa concureze in ultimele curse ca deh, ei se lupta pentru titlu, ceilalți pentru...păduchi ghiolbania e regretabil de comuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 3 minute, prafrau a spus: ghiolbania e regretabil de comuna fin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Deci era mai bine sa fie campionatul decis de intrari la rupere, eventual de accidentari, decat sa fie decis in curse terminate pe roti. Mereu aflu ceva nou cand intru pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Mai copii, stați puțin strâmb și judecați drept! NU TREBUIE sa existe niciodată chestii de genul "pe asta pot să-l dau jos ca nu e în luptă pentru titlu"!!! Nici la începutul campionatului și nici la sfârșitul lui. Deci nu vad de ce se discuta despre chestii de genul. E ca și cum in rest e voie și cu restul e voie dar spre sfârșitul campionatului, cu pretendenții la titlu nu e voie. Nu știu ce înțelegeti voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 (editat) La 15.10.2023 la 11:51, danypop a spus: Nici eu nu pot înțelege cum mai pot unii urmării cursele la erdeesh ionică ala e absolut aiuristic iar domnul în vârstă (fără sa vreau sa jignesc) puțin senil - el era senil si acum 10 ani.. nu cred ca tine de varsta. Acum 13 ore, Gixu. a spus: Pecco voia ca motoarele de client sa aiba doar 3 cilindri functionali si voi va faceti griji legate de mici detalii de echipa. E ultima sansa sa mai pupe un titlu, sa nu stam in drum Martin petrece mult prea mult timp pe Insta pentru binele lui Si pentru la anul a dat ordin ca una dintre cele care se duc la Grisini sa fie monocilindru si fara pachet aero. Editat Octombrie 16, 2023 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 sa vedem, daca Peco face o a-la-Q si pierde camp..o sa fie naspet. nu il mai asculta nimeni, dupa testul valencia cu MM in top..Peco o sa fie pe faras deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 58 minute, frigider a spus: ....dupa testul valencia cu MM in top.... cand va fi acel test day? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 1 oră, B.B. a spus: - el era senil si acum 10 ani.. nu cred ca tine de varsta. Si pentru la anul a dat ordin ca una dintre cele care se duc la Grisini sa fie monocilindru si fara pachet aero. Acum 19 minute, apriliacluj a spus: cand va fi acel test day? https://www.motogp.com/en/calendar/2023/test/valencia-test/d7e53fd1-6f7c-4631-a604-f6943fbe04c5 8nov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 41 minute, apriliacluj a spus: cand va fi acel test day? peste 41 de zile daca nu ma insel. *de fapt 23 de zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 37 minute, Cavaleru a spus: https://www.motogp.com/en/calendar/2023/test/valencia-test/d7e53fd1-6f7c-4631-a604-f6943fbe04c5 8nov aia ma tem ca a fost 2022 nov8, testare pentru sezonul asta 2023 anul asta nu cred ca va fi in 8 noiembrie, deoarece in 10 noiembrie e etapa de Malaysia deci in 8 MM s-ar urca pe Ducati, iar peste 2 zile inapoi pe 'Onda?? in mod normal, as crede ca va fi dupa ultima etapa, cea din Valencia, care va fi in 24-26 noiembrie Acum 13 minute, frigider a spus: peste 41 de zile daca nu ma insel. *de fapt 23 de zile. mno, hotaraste-te ca nu mai inteleg nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 În mod normal în 28 Noiembrie o sa fie prima zi de teste pentru 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 nici unde nu este afisat, asta nu inteleg... nu ca m-as duce spectator, dar sunt curios si as vrea sa stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 1 oră, danypop a spus: În mod normal în 28 Noiembrie o sa fie prima zi de teste pentru 2024 aha! deci am zis bine 43 :)) Acum 52 minute, apriliacluj a spus: nici unde nu este afisat, asta nu inteleg... nu ca m-as duce spectator, dar sunt curios si as vrea sa stiu nu e a doua zi dupa ultima cursa? adica urmatoarea zi dupa cursa, intelegeti voi. as tine sa cred ca e ep 27 nov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 12 minute, frigider a spus: nu e a doua zi dupa ultima cursa? adica urmatoarea zi dupa cursa, intelegeti voi. pai in ziua aia nu toata lumea e mahmur, obosit, are gretzuri, etc???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 7 minute, apriliacluj a spus: pai in ziua aia nu toata lumea e mahmur, obosit, are gretzuri, etc???? a ok deci da, poate 28? lasa ca nu sta nimeni cu etilotest in boschetii de pe marginea circuitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 hai ca scrie pe site la motoGp dar nu sta nimeni sa caute sau sa citeasca: Testing for 2024 will begin as soon as November as we get our very first taste of next year's grid in a one-day test just after the 2023 season finale. The Circuit Ricardo Tormo in Valencia, as the host for the final round of the season, will stage this one-day test on Tuesday the 28th of November 2023. si restul de zile de test The pre-season itself will start in February with the Shakedown Test and Official Test at Sepang International Circuit: SEPANG Shakedown Test: Thursday 1st – Saturday 3rd of February (for test riders and rookies only) Official Test: Tuesday 6th – Thursday 8th of February Qatar will host the second and final test later the same month: QATAR Official Test: Monday 19th – Tuesday 20th of February Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 8 minute, Cavaleru a spus: sau sa citeasca nu toti avem scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 (editat) Acum 6 ore, apriliacluj a spus: deci in 8 MM s-ar urca pe Ducati, iar peste 2 zile inapoi pe 'Onda?? Inseamna ca va castiga ultima cursa pe motiv de bucurie ca pleaca Editat Octombrie 16, 2023 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 18 minute, nike a spus: Inseamna ca va castiga ultima cursa pe motiv de bucurie ca pleaca colegu mai sus zicea ca pe 28, nu stiu ce e cu 8-ul ala, cred ca e un zvon a-la-motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 2 minute, frigider a spus: colegu mai sus zicea ca pe 28, nu stiu ce e cu 8-ul ala, cred ca e un zvon a-la-motociclism.ro am scris eu 8nov prima data si apoi mi-a zis cineva ca ai a fost sesiunea din 2022 apoi am verificat mai bine si am gasit calendarul pentru 2024 si acolo am gasit confirmarea pentru 28nov care 100% accurate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Pe 32 luna viitoare deci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 1 oră, ENEOS a spus: Pe 32 luna viitoare deci. Pica într-o râmbătă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate