Lup69 Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Vad ca prinde ..."Tirbuson"-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 2 hours ago, B.B. said: Cred ca o sa devin fan Acosta Nu are cum să nu-ți placă de băiatul ăsta. Este la nivelul lui Marc Márquez ca talent și mult mai carismatic. În public cel puțin, Marc a fost tot timpul foarte atent și corect la ceea ce a făcut și a spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 29 Autor Share Postat Martie 29 se pensioneaza MMul si apoi toti o sa fim fani Tirbuson.. cine cu cine o sa se mai certe??? o sa se inchida sectiunea asta de GP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: a spus. am auzit ca zice cam tot baiatu. deci e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 2 hours ago, frigider said: am auzit ca zice cam tot baiatu. deci e ok. Nu mi se pare. A fost tot timpul corect și atent la ce spune și declară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Nu mi se pare. A fost tot timpul corect și atent la ce spune și declară. Ciudat, de la englezi am auzit asta, ca e PR nightmare ca zice cum e treaba. De acum o sa îl aud destul de des cu urechile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Eu vorbesc despre Marc Márquez. Tu la cine te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Acum 3 minute, PzKpfW a spus: Eu vorbesc despre Marc Márquez. Tu la cine te referi? De Acosta :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Acum 2 ore, frigider a spus: Ciudat, de la englezi am auzit asta, ca e PR nightmare ca zice cum e treaba. O sa invete sa fie politic corect, stai linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Acum 10 ore, PzKpfW a spus: Nu are cum să nu-ți placă de băiatul ăsta. Este la nivelul lui Marc Márquez ca talent și mult mai carismatic. În public cel puțin, Marc a fost tot timpul foarte atent și corect la ceea ce a făcut și a spus. Da, asa e. Marquez a fost dresat in spiritul corporatist Honda. Nu ca el n-ar fi liber la gură si plin de caterinca in viața reală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Acum 33 minute, xt600 a spus: O sa invete sa fie politic corect, stai linistit. speram ca nu, el e in treaba asta pt caterinca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Acum 9 ore, frigider a spus: speram ca nu, el e in treaba asta pt caterinca. De unde știi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 (editat) Acum 10 ore, B.B. a spus: Da, asa e. Marquez a fost dresat in spiritul corporatist Honda. Nu ca el n-ar fi liber la gură si plin de caterinca in viața reală. Dinainte sa vina la Honda,inca din competitiile suport vorbea foarte...diplomatic. Ceea ce cred eu ca l-a ajutat in cariera. (vezi JM care da cu bata in balta in 3 din 5 ocazii) Dar si Acosta mi se pare ca tot timpul si la clasele mici a vorbit foarte elegant : in general vorbeste despre el nu comenteaza nu vorbeste despre alti concurenti/adversari precum faceau anumite legende,nu vorbeste prostii despre echipa/motoreta,omul e cu capul pe umeri inca de la moto3. Singurul lucru pe langa,dar amuzant pe care l-am auzit spunandu-l a fost dupa conferinta cand spunea ca el e sarac si trebuie sa mearga cu "van'ul" 8 ore din Portimao acasa,pilotii reputati avand desigur zbor privat. Dar na,e normal sa ai oarecare frustrari cand esti la nivelul la care esti,tocmai ai obtinut un podium in fuckin'motogp - glamor,batai cu sampanie,interviuri poze cu sponsorii milionari,petreceri si apoi te urci in Ford Transit unde ai si echipamentul si pedalezi 8 ore pana acasa pe Murcia...si ma gandesc ca "van'ul" ala il are de cand era mic si il ducea ta'su la circuite,acum i l-a dat ta-su lui poate sa il conduca singur.Ieeei...pe drum se poate opri si la Mac Asta in timp ce alti piloti mult mai slabuti au private jet...sau macar hired private jet. Eh,no worries,eu cred ca daca ramane cu capul pe umeri,nu se accidenteaza si continua in acest fel,va veni si la el private jet'ul. Garantat Editat Martie 30 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Acum 2 ore, B.B. a spus: De unde știi? asa a fost descris nu am urmarit nimic de el pana acum, o sa aflu singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 7 Share Postat Aprilie 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 La 07.04.2024 la 23:55, Lup69 a spus: mor Acum 2 ore, nike a spus: deja am impresia ca KTM o sa sufere de problema "MM<>HRC" o sa dea cox Acosta la orice moto KTM i se pune sub c*r si restul se vor zbate in mizerie. tineti minte, am zis-o primul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 1 hour ago, frigider said: mor ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Acum 1 oră, frigider a spus: tineti minte, am zis-o primul Stai la coada.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_bojin Postat Aprilie 12 Share Postat Aprilie 12 Lasati-l sa se coaca 2 ani,apoi vorbim.E clar ca e bun,dar e la inceput in GP.Aici e alta liga,sunt altii mult mai buni. Are timp!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 Nu m-ar mira sa se bata cu Martinator pt titlu anul asta.. Dpmdv este singurul ce il va depasi pe VR46 la numar de titluri. Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 La 09.04.2024 la 23:37, Lup69 a spus: ??? Poza aia de am citat o e amuzanta rău Acum 19 minute, nike a spus: Nu m-ar mira sa se bata cu Martinator pt titlu anul asta.. Tot ce se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 16 Autor Share Postat Aprilie 16 Acum 41 minute, nike a spus: Nu m-ar mira sa se bata cu Martinator pt titlu anul asta.. bine ar fi! vedem pe la jumatea sezonului cum sta.... daca o tine tot asa si reuseste sa si castige niste curse pana atunci, e clar, se va bate la titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 Niste footage-uri care arata metoda de antrenament a lui Acosta: Explica mult cum reuseste pustiul sa fie atat de flowless pe portiunile virajate, cu KTM-ul, care nu este tocmai un exemplu de motocicleta "flickable". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 La 13.04.2024 la 0:20, cosmin_bojin a spus: Lasati-l sa se coaca 2 ani,apoi vorbim.E clar ca e bun,dar e la inceput in GP.Aici e alta liga,sunt altii mult mai buni. Are timp!! 2 ani? vrei sa expire? a trecut de JM si Peco, a trecut si de MM, de cine vrei sa mai treaca sa -ti demonstreze ca omu e apt? Acum 39 minute, xt600 a spus: flowless flawless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate