Constantin Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 La intalnirea de la Poiana cu Goruni, langa Cugir. 26 - 28 iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 26 Share Postat Iulie 26 Se poate circula decent între Petroșani și Obârșia Lotrului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iulie 28 Autor Share Postat Iulie 28 Da si e f. pitoresc. Nefiind amatori, m-am dus pe Transalpina alaltaieri si m-am intors pe Transfagarasan ieri. Mai multe motoare ca masini pe Tranalpina. Straine. Sambata pe Transfagarasan dop de cca 1 km de fiecare parte a tunelului de la Balea. Toti stau si asteapta loc de parcare la Balea, dar e plin. TimeVideo_20240727_122814.mp4 2 ursi. Independenți. Așteaptă pe acostament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 28 Share Postat Iulie 28 Nu mă așteptam să vă ia 2 zile... Să înțeleg că au făcut drumul de la Petroșani la Obârșie? Ultima oară când l-am parcurs am mers doar cu a 1-a și a 2-a... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 28 Share Postat Iulie 28 2 hours ago, Constantin said: Sambata pe Transfagarasan dop de cca 1 km de fiecare parte a tunelului de la Balea. Toti stau si asteapta loc de parcare la Balea, dar e plin. Mai bine asa, au parcat deja la umbra, cei care au prins tunelu', mai greu cu toaletele si cu gustarile, suvenirurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Iulie 28 Share Postat Iulie 28 Imi pare rău ca nu am văzut postarea mai repede. De la Oașa puteați să o luați direct spre Cugir, care de altfel e orașul meu natal. Sper că v-ați simțit bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 29 Share Postat Iulie 29 La 28.07.2024 la 8:54, Constantin a spus: Da si e f. pitoresc. Nefiind amatori, m-am dus pe Transalpina alaltaieri si m-am intors pe Transfagarasan ieri. Mai multe motoare ca masini pe Tranalpina. Straine. Sambata pe Transfagarasan dop de cca 1 km de fiecare parte a tunelului de la Balea. Toti stau si asteapta loc de parcare la Balea, dar e plin. TimeVideo_20240727_122814.mp4 2 ursi. Independenți. Așteaptă pe acostament. Eu am fost pe Transalpina (sensul spre Sebeș) duminică dimineața, la ora 06h50. Am fost singur. Și a fost foarte fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 30 Share Postat Iulie 30 La 29.07.2024 la 9:50, pierrotlefou a spus: Eu am fost pe Transalpina (sensul spre Sebeș) duminică dimineața, la ora 06h50. Am fost singur. Și a fost foarte fain. La ora aia e normal. De cand propovaduiesc eu pe forum plecatul la ore foarte matinale, ca sa poti merge cu motoru, nu sta pe motor cu nervii copti in cască in coloane de masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 30 Share Postat Iulie 30 Acum 4 ore, ALEX-Guzzista a spus: La ora aia e normal. De cand propovaduiesc eu pe forum plecatul la ore foarte matinale, ca sa poti merge cu motoru, nu sta pe motor cu nervii copti in cască in coloane de masini. Pe acel traseu, e al doilea an consecutiv cand plec imediat ce se crapa de ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 Acum 8 ore, pierrotlefou a spus: Pe acel traseu, e al doilea an consecutiv cand plec imediat ce se crapa de ziua Pe orice traseu trebuie plecat de dimineata,mai ales pe caldurile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 13 Share Postat August 13 La 28.07.2024 la 23:10, popicadi a spus: ..... De la Oașa puteați să o luați direct spre Cugir, .... in ce stare e acel drum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 13 Share Postat August 13 La 31.07.2024 la 7:38, ALEX-Guzzista a spus: Pe orice traseu trebuie plecat de dimineata,mai ales pe caldurile astea. Cam asa merg si eu de cativa ani si nu mai renunt la stilul asta prea curand. Imi place maxim sa am drumul numai al meu si ora 10-11 sa ma prinda deja cu sute de km facuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 14 Autor Share Postat August 14 Acum 20 ore, apriliacluj a spus: in ce stare e acel drum?? Am vrut sa-l folosesc dar un localnic mi-a spus ca nu e asfaltat si e pustiu. Cum e cu ursii, am renuntat! Ocolire ! Baiatul din Cugir, asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 14 Share Postat August 14 1 oră în urmă, Constantin a spus: ....nu e asfaltat si e pustiu. .... OK, multumesc daca nu-i asfalt bun, atunci nu-i pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat August 19 Share Postat August 19 Da, drumul respectiv e neasfaltat. Eu nu mai locuiesc in zona dar merg de cateva ori pe an. Chiar saptmaniile trecute m-am intalnit cu colegii de liceu si mi-au zis ca e practicabil cu orice tip de masina. Banuiesc ca o motocicleta adventure nu ar trebui sa aiba probleme. Acum 20 de ani ne intalneam cu peridocul de lemne. In rest nu prea e circulat. Daca trec la o motocicleta compatibila cu acel drum o sa inerc si revin cu detalii. p.s. urs anul acesta am vazut ca a coborat pana in oras (Cugir). In liceu , cand mergeam la cules de ciuperci, vedeam doar urme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 19 Share Postat August 19 Mersi de info Cu Hayabusa sigur nu ma incadrez atunci...., de urs nu mi-e frica, imi asum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 19 Share Postat August 19 Acum 9 minute, apriliacluj a spus: Mersi de info Cu Hayabusa sigur nu ma incadrez atunci...., de urs nu mi-e frica, imi asum Ursii din zona sunt ardeleni. Foarte lenti. No mooooor in stanga, no moooor in dreapta. Se schimba anotimpul pana iau decizia sa te atace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat August 19 Share Postat August 19 Este cineva interesat sa facem in weekend traseul acesta? Eventual sa facem Transfagaraseanul, apoi Paltinis si din Paltinis sa coboram spre Oasa pe Dj 106N, apoi catre Cugir pe Dj 704? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate