DKW Postat Septembrie 10 Share Postat Septembrie 10 3 hours ago, Adrian M. said: de la mototehnica(VAG) , Metrotehnica, de la metrosecsual. Mototehnica e cu benve, tot motorete, da' altfel. In rest, baga mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 10 Share Postat Septembrie 10 3 hours ago, Adrian M. said: Pardon! Italienii tot italieni! N am factura detaliata per activitate. La fata locului am platit pe o proforma de la mototehnica(VAG) ,dar cica primesc si factura de la Ducati. La ce service Ducati ai fost? Ceea ce afirmi pare cam straniu. Noi mergem la Ducati București și am avut de fiecare dată facturi cu toate operațiunile efectuate la motociclete. La fel și pentru piese și consumabile. Asta, de fapt, e valabil pentru toate service-urile unde mergem, indiferent de brand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 11 Autor Share Postat Septembrie 11 Acum 13 ore, Kagemusha a spus: La ce service Ducati ai fost? Ceea ce afirmi pare cam straniu. Noi mergem la Ducati București și am avut de fiecare dată facturi cu toate operațiunile efectuate la motociclete. La fel și pentru piese și consumabile. Asta, de fapt, e valabil pentru toate service-urile unde mergem, indiferent de brand. Fix acolo. Dar Ducati Romania nu exista, nu exista firma /factura emisa de ei. Se emite de cei de la VAG-de peste drum, Metrotehnica. Si mi-au dat o factura cu toate pozitiile, total,chitanta, dar nu are valorile per fiecare pozitie. In proforma initiala, pe care am discutat in fata la receptie service, erau-dar eu nu am luat o copie. MI-au zis ca imi dau factura ducati dar ca dureaza. Probabil vine de la nava mama. O chestie dubioasa, cand mi-au zis sa ma duc sa platesc la Metrotehnica deja ma bufnea rasul .. Acum 13 ore, DKW a spus: Metrotehnica, de la metrosecsual. Mototehnica e cu benve, tot motorete, da' altfel. In rest, baga mare! Da, da, metrotehnica, mototehnica, cam neinspirat numele, prea se aseamana :)) Culmea e ca skoda din dotare , venita de la munca tot de acolo e luata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 Acum 17 ore, Adrian M. a spus: Pardon! Italienii tot italieni! N am factura detaliata per activitate. La fata locului am platit pe o proforma de la mototehnica(VAG) ,dar cica primesc si factura de la Ducati. Am ajuns acolo cu un plan si am plecat cu altul:)))))) Am pus quickshifter, am activat pilotul automat si hill hold ul. Doar astea 3 au fost 600 euro...deh.. Revizia plus montaj crashbar si quickshifter, vreo 1700. Dar n am dupa o luna nici acum defalcat sa spun exact:)))) Mai astept,mai dau un mail. Intre timp am inregistrat pe aplicatia de mobil ownershipul, acum sunt posesor oficial de ducati:)) Dupa niste km, nu f multi, am verificat frana fata,placutele brembo oem erau colorate curcubeu, si lise. Adica coapte si frana cam meh. Pus altele din categoria celor mai performante, acum am frane ok. Motocicleta in trafic, la 30 grade, daca stai si mergi si stai si iar mergi un pic si iar stai, si nu ai loc sa te bagi,se incalzeste. Ea n are nici pe dracu,racirea merge f bine. Dar daca nu invarti roata, se incinge sasiul si saua sub poponeata ,binisor. Din pacate la a mea nu se opresc doi cilindri. As fi vrut sa pot face update sa activez asta. Era de asteptat,nu i ok cu ea in trafic nasol, daca nu te poti misca sa mai circule aerul. Mergi,dar simti. La drum intins insa, daca mergi cum a fost ea gandita, adica gaz cum trebuie mai sus in ture,e dilie! Razi in casca permanent Plec o tura in septembrie prin tara,ca asa s a potrivit timpul, si vedem cum e la drum mai lung mai multe zile succesiv. Oricum, iti muta ficatu:)) Pai deci nu au toate chestia asta cu dezactivarea cilindrilor Tocmai se lăudau că au pus pe V4 Rally Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 11 Autor Share Postat Septembrie 11 Acum 45 minute, LionEl a spus: Pai deci nu au toate chestia asta cu dezactivarea cilindrilor Tocmai se lăudau că au pus pe V4 Rally pai da, s ul si rally. aiurea ca nu l poti activa separat. Doar e aceeai moto. cine stie, o fi ceva diferit la interior? nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 11 Autor Share Postat Septembrie 11 1 oră în urmă, Sergio1234 a spus: in gluma: si daca nu is diferente, o sa-ti spuna ca is, ca sa te faca sa cumperi modelu mai nou...poate BMW, n-a putea si Ducati? serios: in teorie ar trebui sa fie diferent, DAR, din ce vad, scopul este doar reducerea temperaturii simtita de rider, iar sistemul se activeaza doar cand motorul este in temperatura optima, in N sau cu ambreiaj decuplat. Aici s-ar putea sa fie doar din soft. Doar ca, din ce am citit in diagonala pe forumuri, nu-i cine stie ce sistem, si cei ma multi nu ii vad neaparat rostu, mai ales ca dureaza un moment pana ce se cupleaza ceilalti 2 ciclindri, iar din spusele unora pe net, poate sa fie un tricky in trafic. Naiba stie, dar probabil ca trebuie sa te obisnuiesti. Have fun pe tura, ca momentan nu te "simt" prea in to it. E ca si gagica noua, care arata traznet, dar dupa ce o combini, inafara de looks, nu prea vine cu nimica, dar tu tot astepti si astepti ca poate poate ori ea se cizeleaza, ori tu iti pui asteptariile jos . Problema sunt eu, nu motocicleta. Adica e mult de digerat/ E primul v, primul v4. Total diferit animalu. Animal la propriu, Satanaaaa. Asa i ramane numele :)) Stii cum e, am vrut 170 cai, acum sa ma dumiresc ce fac cu ei Braaap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 5 minutes ago, Adrian M. said: am vrut 170 cai, acum sa ma dumiresc ce fac cu ei Plus cuplul acela de 125 (parca asa are) livrat specific V4. Asta ai vrut, asta ai A mea are "doar" 136CP si pe modul dynamic (cel care pune mapa cea mai agresiva) mi se pare de noaptea mintii in oras. E chiar chinuitor de enervant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 11 Autor Share Postat Septembrie 11 Pare ca se intelege gresit. Imi place dracia. Nu e de oras-oricum nu intentionam sa merg cu ea in oras. Atata tot. Rad a prostu in casca cu ea la fiecare repriza:)) Doar pentru asta, si sunt deja multumit. e tot ce conteaza:D De aia am luat ducati. Asta asteptam de la Satanaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 13 minutes ago, Adrian M. said: Rad a prostu in casca cu ea la fiecare repriza:)) Eeee, asta e tot ce conteaza pana la urma. Ranjetul ala pe care ti-l pune pe fata face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 11 Autor Share Postat Septembrie 11 Acum 18 minute, Sergio1234 a spus: Mna bun, am mirosit-o bine. Adapteaza-te repede ma friend, ca de putere/viteza te saturi repede... Pai oricum eu nu tin mai mult de 3 sezoane o moto. De regula 2 si in al 3 lea se vinde. Deci sigur, final de 2026 e la vanzare :))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 bine ca nu esti insurat ca deja era coada la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 12 Share Postat Septembrie 12 On 9/11/2024 at 9:35 AM, Adrian M. said: Fix acolo. Dar Ducati Romania nu exista, nu exista firma /factura emisa de ei. Se emite de cei de la VAG-de peste drum, Metrotehnica. Si mi-au dat o factura cu toate pozitiile, total,chitanta, dar nu are valorile per fiecare pozitie. In proforma initiala, pe care am discutat in fata la receptie service, erau-dar eu nu am luat o copie. MI-au zis ca imi dau factura ducati dar ca dureaza. Probabil vine de la nava mama. O chestie dubioasa, cand mi-au zis sa ma duc sa platesc la Metrotehnica deja ma bufnea rasul . Ducati România există, are personal, de la director la mecanic. Doar că există sub umbrela Metrotehnica (nu VAG), care este o companie cu o cifră de afaceri mult mai mare. Dacă emit facturile sub Metrotehnica nu înseamnă mare lucru. Iar factura finală ar trebui să o primești de la caserie (sau cum se numește) după ce achiți contravaloarea serviciilor, iar pe această factură se regăsesc toate lucrările efectuate, detaliat, împreună cu materialele folosite, tot detaliat. Exact ce scrie pe asta de mai sus se regăsește și pe factura finală, doar că nu mai scrie "proformă". Fata aia care îți ia banii, îți înapoiaza proforma, factura finală și bonul fiscal, toate capsate împreună. Dacă mă străduiesc poate găsesc niște facturi mai vechi să le pun aici, deși eu nu prea le păstrez. Dar astea sunt mărunțișuri, nu te împiedica de ele, bucură-te de motocicletă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 12 Autor Share Postat Septembrie 12 Acum 32 minute, Kagemusha a spus: Ducati România există, are personal, de la director la mecanic. Doar că există sub umbrela Metrotehnica (nu VAG), care este o companie cu o cifră de afaceri mult mai mare. Dacă emit facturile sub Metrotehnica nu înseamnă mare lucru. Iar factura finală ar trebui să o primești de la caserie (sau cum se numește) după ce achiți contravaloarea serviciilor, iar pe această factură se regăsesc toate lucrările efectuate, detaliat, împreună cu materialele folosite, tot detaliat. Exact ce scrie pe asta de mai sus se regăsește și pe factura finală, doar că nu mai scrie "proformă". Fata aia care îți ia banii, îți înapoiaza proforma, factura finală și bonul fiscal, toate capsate împreună. Dacă mă străduiesc poate găsesc niște facturi mai vechi să le pun aici, deși eu nu prea le păstrez. Dar astea sunt mărunțișuri, nu te împiedica de ele, bucură-te de motocicletă. Ei, asa am avut si eu proforma, detaliata, cu fiecare pozitie. Dar pe factura finala nu mai scrie decat totalul. Asta ziceam, ca nu stiu cat a costat fiecare operatiune-proforma nu o am, mi-a dat inapoi doar factura finala. N am treaba, nu ma intereseaza cine ce,cat timp e oficial, istoric dovedit, etc. Doar ziceam ca nu am si nu pot da detaliat, atat Acum 13 ore, foxbat a spus: bine ca nu esti insurat ca deja era coada la primarie Ei nu sunt :))))))) Am deja niste ani de condamnare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 12 Share Postat Septembrie 12 pai daca schimi motoarele asa des la muieri nu vrem sa stim :)))) esti recidivist clar. zar sau doar 4 puncte?:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 12 Autor Share Postat Septembrie 12 1 oră în urmă, foxbat a spus: pai daca schimi motoarele asa des la muieri nu vrem sa stim :)))) esti recidivist clar. zar sau doar 4 puncte?:))) Nuuu,acolo s statornic. Imi ajunge doamna Dar la moto, imi place sa incerc si aia, si aia. Nu am gasit inca o moto la care sa zic-cu asta mor de gat! Si nici nu cred ca va exista, tocmai fiindca imi place sa am altceva dupa cativa ani/sezoane/km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marchand Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 On 9/10/2024 at 4:30 PM, Adrian M. said: Dupa niste km, nu f multi, am verificat frana fata,placutele brembo oem erau colorate curcubeu, si lise. Adica coapte si frana cam meh. Pus altele din categoria celor mai performante, acum am frane ok. Motocicleta in trafic, la 30 grade, daca stai si mergi si stai si iar mergi un pic si iar stai, si nu ai loc sa te bagi,se incalzeste. Ea n are nici pe dracu,racirea merge f bine. Dar daca nu invarti roata, se incinge sasiul si saua sub poponeata ,binisor. Din pacate la a mea nu se opresc doi cilindri. As fi vrut sa pot face update sa activez asta. Era de asteptat,nu i ok cu ea in trafic nasol, daca nu te poti misca sa mai circule aerul. Mergi,dar simti. Eu am facut cateva mii de km cu a mea . A mea are sistemul de dezactivare a cilindrilor dar nu pare sa faca mare lucru . Daca merg cu ea la temperaturi de 30+ pe o distanta mai mare fara sa opresc si mai trebuie sa treci si printr-un oras unde trebuie sa stai la semafoare, se incalzeste scaunul foarte tare , pana la punctul in care devine deranjant , iti arde "outele" . Dupa prima experienta de genul asta am aplicat pe interiorul scaunului banda adeziva cool tape. Nu dispare caldura dar poti sa circuli la 30+ fara sa iti arzi "oole" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 La 12.09.2024 la 10:34, foxbat a spus: pai daca schimi motoarele asa des la muieri nu vrem sa stim :)))) esti recidivist clar. zar sau doar 4 puncte?:))) daca schimba femeile asa des nu avea bani de motoreta :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 nu te baga. astia de nu s fideli mobrei la muieri nici atat stiu din experienta. eu schimb mobra la 12 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 1 oră în urmă, foxbat a spus: astia de nu s fideli mobrei la muieri nici atat stiu din experienta. eu schimb mobra la 12 ani Mobra nu ramane gravida Muierea da,si cam greu dupa aia cu instrainarea Acum 5 ore, Cavaleru a spus: daca schimba femeile asa des nu avea bani de motoreta :)) Daca gasesti femeia “potrivita”financiar,o Mobra noua e maruntis…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 15 Autor Share Postat Septembrie 15 La 13.09.2024 la 9:23, marchand a spus: Eu am facut cateva mii de km cu a mea . A mea are sistemul de dezactivare a cilindrilor dar nu pare sa faca mare lucru . Daca merg cu ea la temperaturi de 30+ pe o distanta mai mare fara sa opresc si mai trebuie sa treci si printr-un oras unde trebuie sa stai la semafoare, se incalzeste scaunul foarte tare , pana la punctul in care devine deranjant , iti arde "outele" . Dupa prima experienta de genul asta am aplicat pe interiorul scaunului banda adeziva cool tape. Nu dispare caldura dar poti sa circuli la 30+ fara sa iti arzi "oole" Salut https://thespeedshop.ro/shop/evacuare/benzi-termoizolante-evacuare/banda-termoizolanta-adeziva-dei-4cm-x-9m/ De asta? Ti a mai ramas? Ca nu are rost sa comand o rola pt cata intra sub sa. Facem fifty fifty, dau o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marchand Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Mi-a mai ramas ceva . Daca imi trimiti o adresa o pun la curier . Nu sunt din Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 https://www.facebook.com/share/r/1qjE2YaBqN8XnNx9/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 16 Autor Share Postat Septembrie 16 Acum 13 ore, marchand a spus: Mi-a mai ramas ceva . Daca imi trimiti o adresa o pun la curier . Nu sunt din Bucuresti . Super, dau mesaj in privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 On 9/13/2024 at 9:23 AM, marchand said: Eu am facut cateva mii de km cu a mea . A mea are sistemul de dezactivare a cilindrilor dar nu pare sa faca mare lucru . Daca merg cu ea la temperaturi de 30+ pe o distanta mai mare fara sa opresc si mai trebuie sa treci si printr-un oras unde trebuie sa stai la semafoare, se incalzeste scaunul foarte tare , pana la punctul in care devine deranjant , iti arde "outele" . Dupa prima experienta de genul asta am aplicat pe interiorul scaunului banda adeziva cool tape. Nu dispare caldura dar poti sa circuli la 30+ fara sa iti arzi "oole" De ce nu pui o plasa pe șa? Face toti banii pt racoare si ploaie. 39 grade si nicio problema azi vară in zona Giurgiu. Din 5 motoare, 3 am avut plasa, restul ouă poșate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marchand Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 Nu m-am gandit ca o plasa ar putea ajuta . Poti sa recomanzi un model de plasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate