Cavaleru Postat August 14 Share Postat August 14 (editat) @B.B. drumu bun cumetre! sa ai vreme faina si spectacol! poate si de o carena Editat August 14 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 14 Autor Share Postat August 14 Acum 6 minute, Cavaleru a spus: @B.B. drumu bun cumetre! sa ai vreme faina si spectacol! poate si de o carena Merci. Sa fie, de vreme nu știu ce sa zic, ne-am luat si pelerine de ploaie. Dar asa cald a fost aici săptămâna asta ca serios as prefera si sa ninga acolo! (Mai merg cu un tip care vine cu masina, calatorim separat sa nu ne incurcam, ne gasim undeva in Ungaria apoi acolo) (El cara scaunele si masa :D, eu chiar nu mai aveam unde sa le pun, haha) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 15 Share Postat August 15 Acum 11 ore, B.B. a spus: chiar nu mai aveam unde sa le pun, haha La autobuzu ala de moto puneai o remorca fără stres. Doar ca tre permis probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat August 15 Share Postat August 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat August 15 Share Postat August 15 @B.B.have fun. Austria inca n-am vazut live, pt ca mi se par nesimtit de mari preturile austriecilor. Daca e sa cada MM93 (f probabil de altfel), sper sa cada in zona ta, ca sa prinzi si tu o bucata din carena aia de care tot pomeneste @Cavaleru Daca mai vrei sa vezi o cursa in Europa, Valencia e accesibila ca pret, comparand cu Austria / Germania. Anul asta au costat 170€/buc biletele pe zona de start / finish, cu acces in zona boxelor, in timp ce pe Sachsenring cele mai ieftine incepeau de pe la 205€ parca (in tribune, nu pe dealurile alea). Ai si avantajul curselor directe din Ro, relativ ieftine. Ca tip general pt Valencia: uitati-va de bilete pt sezonul urmator chiar inainte de Craciun, dar direct pe site-ul circuitului, nu pe site-ul motogp. Daca le luam de pe motogp.com, plateam 960€ pe 4 bilete, asa de pe circuitricardotormo.com le-am luat cu 680€. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 15 Autor Share Postat August 15 @wolfybv Merci de sfaturi. Eu voiam mai mult pentru excursie moto undeva cat mai aproape. Am locuit 8ani in Brno si am mers in fiecare an la GP si SBK (cand inca se tinea acolo), sunt satul oarecum de fenomen. Acum am luat general admission care pe site costau 120e dar in realitate au costat 135 euro (handling fee - ce plm au handle nu inteleg pt ca totul a fost online). Iar cazare la camping chiar langa circuit - ceva privat relativ ieftin, eu dau 95 euro pe 3 nopti cu cort si moto. Asa sa ma duc cu avionul pana cine stie unde sa vad MotoGP.. mai bine la televizor. Dar.. cine știe.. poate merg si in Spania in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 16 Share Postat August 16 Ai ajuns? Relatări de la fața locului? Salută-l pe aiogura ion din partea mea dacă-l întâlnești, înțeleg că e acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 16 Share Postat August 16 La 15.08.2024 la 12:13, danypop a spus: Poate așa scăpăm de Taka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 16 Share Postat August 16 Acum 6 minute, Doctor X a spus: Poate așa scăpăm de Taka. nu chiar, aio merge la trackhouse, nu la lcr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 16 Share Postat August 16 Acum 1 oră, Doctor X a spus: Poate așa scăpăm de Taka. In locul lui s-ar putea sa mearga Somkiat Chantra tot pe filiera Honda Team Asia. Ogura se mutase la MSi la inceputul acestui campionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 16 Share Postat August 16 Mă gândeam ca un japonez cumva promițător să înlocuiască alt japonez care stă degeaba de câțiva ani la clasa mare. Chantra, oricât ar fi el de simpatic, nu cred că s-ar descurca mai bine decât Ogura în MotoGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 16 Share Postat August 16 Ce bine a mers mm. Influenta bb se simte. A băgat niște Voodoo clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 16 Share Postat August 16 face peco ce face si da un fast lap de lasa cu praf in ochi restul plutonului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 16 Autor Share Postat August 16 Are piese bune de la Gigi. Please rate my setup Unde se vede pădurea acolo e circuitul. I-am auzit pe piloti in interviuri pe la ora 5.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat August 16 Share Postat August 16 Diggia e out, umăr dislocat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 16 Share Postat August 16 1 oră în urmă, B.B. a spus: Please rate my setup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 16 Share Postat August 16 Acum 4 ore, Cavaleru a spus: face peco ce face si da un fast lap de lasa cu praf in ochi restul plutonului.. multi se asteapta sa faca dubla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 16 Share Postat August 16 Dublă greșeală, ca la tenis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 17 Share Postat August 17 Acum 11 ore, B.B. a spus: Are piese bune de la Gigi. Please rate my setup Unde se vede pădurea acolo e circuitul. I-am auzit pe piloti in interviuri pe la ora 5.. Foarte tare locatia.La anul sper sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 17 Autor Share Postat August 17 Coada la una din intrări, acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 17 Share Postat August 17 JM s a tăiat la dus la degetu mare de la mana stânga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 17 Autor Share Postat August 17 Ready for Q2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 17 Share Postat August 17 Il vezi pe Pol Espargaro si te intrebi de ce s-a retras. Dupa iti aduci aminte ca aici testeaza. Hai ca intre timp a cazut. Hai ca a facut treaba EB23 cu JM89 luat remorca. MM stie ca s-a dus BB sa-l vada :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 17 Share Postat August 17 1 oră în urmă, frigider a spus: JM s a tăiat la dus la degetu mare de la mana stânga. In baie ,daca am inteles eu bine, cum naiba sa reusesti asta in baie O sa fie niste curse interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 17 Share Postat August 17 Acum 7 minute, Djenavar a spus: In baie ,daca am inteles eu bine, cum naiba sa reusesti asta in baie O sa fie niste curse interesante Io zic ca n cursa mare JM o sa aibă probleme cu degetu. Oricum șanse mari ca Peco sa ia ambele curse. Rămâne de văzut dacă JM poate lua locurile 2. Peco a rămas fără benzina înainte sa se termine timpul în q2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate