Speedy.K Postat Octombrie 1, 2024 Share Postat Octombrie 1, 2024 Asa cum am spus si pe topicul despe alegerea urmatoarei mele motociclete, am ales, dupa lungi dezbateri, noul Transalp 750. Si azi l-am luat de la dealer. Negasind topic dedicat modelului am facut eu unul. Revin zilele viitoare cu detalii despre achizitie si celelalte. Daca mai sunt pe aici proprietari de asa ceva ii invit sa-si spuna parerile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Octombrie 1, 2024 Share Postat Octombrie 1, 2024 Sa o stapanesti sanatos, kilometri multi si ani indelungati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 1, 2024 Autor Share Postat Octombrie 1, 2024 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 1, 2024 Share Postat Octombrie 1, 2024 (editat) Sa te bucuri de ea! Misto si culoarea! Editat Octombrie 1, 2024 de Radu Andrei Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 1, 2024 Share Postat Octombrie 1, 2024 Să-ți trăiască! Așteptăm impresii după prima revizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 1, 2024 Share Postat Octombrie 1, 2024 Dacă tot ai dat bani pe ea, stai ca lumea pe saua aia! Sa mulți km buni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 2, 2024 Autor Share Postat Octombrie 2, 2024 Va multumesc mult tuturor! Cu impresii o sa pot sa vin abia dupa rodaj, pana atunci merg "ca prostu", ca cica asa trebuie... Achizitia a fost de la MotorTeam, dealerul cu care m-am inteles cel mai bine pe toate planurile. Astept sa vina scutul si handguardurile de la SW-Motech si, poate, si niste inaltatoare de ghidon care sa-mi corecteze un pic pozitia mainilor mele scurte. In rest n-am simtit nevoia de nimic accesorii, cu exceptia topcaseului pe care il am deja, tot de la ei. Acum 8 ore, hora09 a spus: Dacă tot ai dat bani pe ea, stai ca lumea pe saua aia! Sa mulți km buni! S-a rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2024 Share Postat Octombrie 2, 2024 ultima data cand te-am vazut parca erai pletos!! sa ai noroc de noua mobra, sa parcurgeti multi km impreuna fara evenimente! numa' bucurii, benzina si diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 2, 2024 Share Postat Octombrie 2, 2024 Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 2, 2024 Autor Share Postat Octombrie 2, 2024 Acum 10 ore, apriliacluj a spus: ultima data cand te-am vazut parca erai pletos!! sa ai noroc de noua mobra, sa parcurgeti multi km impreuna fara evenimente! numa' bucurii, benzina si diiiiii! Haha, ale tineretii valuri. Multumesc frumos. Acum 8 ore, LionEl a spus: Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!!! Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 2, 2024 Share Postat Octombrie 2, 2024 Când o uzi? 🫣 S-o călărește sănătos și să-ți aducă doar bucurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 2, 2024 Share Postat Octombrie 2, 2024 Aratati bine impreuna, s-o stapanesti sanatos! Keep calm and drive safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 3, 2024 Autor Share Postat Octombrie 3, 2024 Acum 10 ore, ENEOS a spus: Când o uzi? 🫣 S-o călărește sănătos și să-ți aducă doar bucurii! Cand o ploua prima data prin Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 3, 2024 Share Postat Octombrie 3, 2024 Te prinde bine motoretu Sa te bucuri de ea! Are protectie radiator de aia de plastic din fabrica, cum mai pune honda? Daca nu, eu i-as pune una, ali-ieftina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 6, 2024 Autor Share Postat Octombrie 6, 2024 Da, are fix protectia aia de plastic de care zici. Exista mealica, dar nu-i vad rostul. Mai ales la banii aia si la banii mei. Concluzie dupa 200+ km parcursi prin Bucuresti si drumuri asfaltate si neasfaltate dimprejur: mi-am luat un KLE nou de dublu CP si ceva electronica in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Miercuri la 15:09 Share Postat Miercuri la 15:09 La 06.10.2024 la 11:20, Speedy.K a spus: Da, are fix protectia aia de plastic de care zici. Exista mealica, dar nu-i vad rostul. Mai ales la banii aia si la banii mei. Concluzie dupa 200+ km parcursi prin Bucuresti si drumuri asfaltate si neasfaltate dimprejur: mi-am luat un KLE nou de dublu CP si ceva electronica in plus. Ia zi domle, cum mai e? Ai scos jucaria si pe coclau ,sa nu o folosesti la asa ceva? E comoda la drum lung? Cum trage? e fun cum o lauda unii? La fel, unii zic ca ar avea centrul de greutate jos si ca e manevrabila. Asa i? La 160 cate ture are, si bazaie sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Miercuri la 15:52 Autor Share Postat Miercuri la 15:52 Dat fiind ca am prins dupa rodaj lunile nov, dec, ian, feb, abia am vreo 4000 km la bord. Pe coclauri am iesit doar singur, ca n-am avut companioni in iarna, asa ca am bagat doar macadam bun. Desi toata lumea se plange ca furca e prea moale, mie, la doar 60 kg, mi se pare prea tare pentru coclau. In rest mobra se simte bine, dar fiind singur n-am bagat manevre riscante, pentru ca nu vroiam sa 8nnoptez pe sub ea prin vreun sant. La drum lung mobra e geniala. Saua e superconfortabila, e foarte lunga pe partea pilotului, asa ca poti sa te misti in voie ca sa mai schimbi zona. Cu pasager inca n-am mers la drum lung, soata nu agreaza iarna pe mobra. De fun e superfun, se simte usoara, manevrabila, printre masini e scula, desi a avut nevoie de inaltatoare de 30 mm ca sa treaca ghidonul fara nicio emotie peste orice oglinda de masina mica, date fiind handguardurile SW-Motech care au coborat un pic nivelul. De tras trage de rupe iar plaja de cuplu e suficient de mare inca cu incarcatura de 80 de kile (eu si topcase) sa nu trebuiasca ture prea multe ca sa zbori in depasirea tirului intr-o secunda. Ba chiar a trebuit sa las reglajul de putere la 4 din 5 pentru ca m-a surprins de vreo doua ori cu accelerare prea brutala pe viraj si a intervenit TCS, desi e dat pe treapta cea mai de jos, chestie care ma enerveaza, eu neavand pana acum mobre cu electronica. La 160 in a 6-a are fix 6000 pm. La 200 la ora e pe la 8500-9000. Nu bazaie, nu vibreaza mai mult decat orice alt bicilindru pe care am mers. Chestie ciudata, cutia e ca la Dacia 1300, ca sa ajungi repede la 200 tre' sa ramai in a 5-a, in a sasea urca foarte greu. Oricum 0-100 se misca fooooaaaarte bine pentru un adventure de clasa medie. Nu i-am dat a sasea decat in rodaj, cand am dat o fuga pana la C-ta si inapoi si n-am vreut sa sar de 6000 rpm. A si toba stock suna excelent, n-o sa am nevoie niciodata de vreo alta evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Miercuri la 16:19 Share Postat Miercuri la 16:19 Acum 24 minute, Speedy.K a spus: Dat fiind ca am prins dupa rodaj lunile nov, dec, ian, feb, abia am vreo 4000 km la bord. Pe coclauri am iesit doar singur, ca n-am avut companioni in iarna, asa ca am bagat doar macadam bun. Desi toata lumea se plange ca furca e prea moale, mie, la doar 60 kg, mi se pare prea tare pentru coclau. In rest mobra se simte bine, dar fiind singur n-am bagat manevre riscante, pentru ca nu vroiam sa 8nnoptez pe sub ea prin vreun sant. La drum lung mobra e geniala. Saua e superconfortabila, e foarte lunga pe partea pilotului, asa ca poti sa te misti in voie ca sa mai schimbi zona. Cu pasager inca n-am mers la drum lung, soata nu agreaza iarna pe mobra. De fun e superfun, se simte usoara, manevrabila, printre masini e scula, desi a avut nevoie de inaltatoare de 30 mm ca sa treaca ghidonul fara nicio emotie peste orice oglinda de masina mica, date fiind handguardurile SW-Motech care au coborat un pic nivelul. De tras trage de rupe iar plaja de cuplu e suficient de mare inca cu incarcatura de 80 de kile (eu si topcase) sa nu trebuiasca ture prea multe ca sa zbori in depasirea tirului intr-o secunda. Ba chiar a trebuit sa las reglajul de putere la 4 din 5 pentru ca m-a surprins de vreo doua ori cu accelerare prea brutala pe viraj si a intervenit TCS, desi e dat pe treapta cea mai de jos, chestie care ma enerveaza, eu neavand pana acum mobre cu electronica. La 160 in a 6-a are fix 6000 pm. La 200 la ora e pe la 8500-9000. Nu bazaie, nu vibreaza mai mult decat orice alt bicilindru pe care am mers. Chestie ciudata, cutia e ca la Dacia 1300, ca sa ajungi repede la 200 tre' sa ramai in a 5-a, in a sasea urca foarte greu. Oricum 0-100 se misca fooooaaaarte bine pentru un adventure de clasa medie. Nu i-am dat a sasea decat in rodaj, cand am dat o fuga pana la C-ta si inapoi si n-am vreut sa sar de 6000 rpm. A si toba stock suna excelent, n-o sa am nevoie niciodata de vreo alta evacuare. La multe motociclete accelereaza mai rapid in a 5 a in a 6 a. De multe ori si top speedul este mai mare in 5 decat in 6 pentru ca motorul nu poate ajunge la aceleasi ture. Treapta a 6-a este folosita ca overdrive pentru turatii mai mici, consum mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Miercuri la 16:28 Autor Share Postat Miercuri la 16:28 La KLE nu puteam sa trec de 140 in a cincea pentru ca trecea de 9000 rpm unde se termina plaja de putere maxima si incepea sa nu mai traga, asa ca, daca vroiam mai mult trebuia sa-i dau a sasea, in care mergea pana pe la 185. Eu cu asta compar, ca e prima mobra de peste 60 de cai la mine, iar pe ale prietenilor mi-a fost jena sa le duc prea sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate