Speedy.K Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Asa cum am spus si pe topicul despe alegerea urmatoarei mele motociclete, am ales, dupa lungi dezbateri, noul Transalp 750. Si azi l-am luat de la dealer. Negasind topic dedicat modelului am facut eu unul. Revin zilele viitoare cu detalii despre achizitie si celelalte. Daca mai sunt pe aici proprietari de asa ceva ii invit sa-si spuna parerile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Sa o stapanesti sanatos, kilometri multi si ani indelungati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 1 Autor Share Postat Octombrie 1 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 (editat) Sa te bucuri de ea! Misto si culoarea! Editat Octombrie 1 de Radu Andrei Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Să-ți trăiască! Așteptăm impresii după prima revizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Dacă tot ai dat bani pe ea, stai ca lumea pe saua aia! Sa mulți km buni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 2 Autor Share Postat Octombrie 2 Va multumesc mult tuturor! Cu impresii o sa pot sa vin abia dupa rodaj, pana atunci merg "ca prostu", ca cica asa trebuie... Achizitia a fost de la MotorTeam, dealerul cu care m-am inteles cel mai bine pe toate planurile. Astept sa vina scutul si handguardurile de la SW-Motech si, poate, si niste inaltatoare de ghidon care sa-mi corecteze un pic pozitia mainilor mele scurte. In rest n-am simtit nevoia de nimic accesorii, cu exceptia topcaseului pe care il am deja, tot de la ei. Acum 8 ore, hora09 a spus: Dacă tot ai dat bani pe ea, stai ca lumea pe saua aia! Sa mulți km buni! S-a rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 ultima data cand te-am vazut parca erai pletos!! sa ai noroc de noua mobra, sa parcurgeti multi km impreuna fara evenimente! numa' bucurii, benzina si diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 2 Autor Share Postat Octombrie 2 Acum 10 ore, apriliacluj a spus: ultima data cand te-am vazut parca erai pletos!! sa ai noroc de noua mobra, sa parcurgeti multi km impreuna fara evenimente! numa' bucurii, benzina si diiiiii! Haha, ale tineretii valuri. Multumesc frumos. Acum 8 ore, LionEl a spus: Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!!! Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Când o uzi? 🫣 S-o călărește sănătos și să-ți aducă doar bucurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Aratati bine impreuna, s-o stapanesti sanatos! Keep calm and drive safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 3 Autor Share Postat Octombrie 3 Acum 10 ore, ENEOS a spus: Când o uzi? 🫣 S-o călărește sănătos și să-ți aducă doar bucurii! Cand o ploua prima data prin Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Te prinde bine motoretu Sa te bucuri de ea! Are protectie radiator de aia de plastic din fabrica, cum mai pune honda? Daca nu, eu i-as pune una, ali-ieftina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 6 Autor Share Postat Octombrie 6 Da, are fix protectia aia de plastic de care zici. Exista mealica, dar nu-i vad rostul. Mai ales la banii aia si la banii mei. Concluzie dupa 200+ km parcursi prin Bucuresti si drumuri asfaltate si neasfaltate dimprejur: mi-am luat un KLE nou de dublu CP si ceva electronica in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate