Lup69 Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 3 minutes ago, xt600 said: Mda... pai daca tot sunt in Malaezia, nu le ramane decat sa inlocuiasca Valencia cu o a doua cursa tot la Sepang si ar ramane si pentru primele teste tot acolo. Ar fi o idee, complicat totusi si asa, dar vedem ce au de gand bossii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 M-as mira sa o rezolve așa,pe echipe le costă foarte mult deplasările și nu vor sa isi prelungească atât de mult șederea în Asia. Plus ca Valencia e sold-out probabil : ce fac cu cei care au plătit biletele??? Transmutarea marelui premiu al Comunității Valenciene pe un alt circuit spaniol are mai mult sens,dar totuși cred ca ar ieși mare deranj. Eu cred ca totuși se va disputa. Anul trecut aici la Sepang s-a terminat indecis între cei 2 : Highlights Sprint Sepang 2023 Highlights Race Sepang 2023 In sprint JM a terminat pe 2 și Bagnaia pe 3 în timp ce în cursă Bagnaia a terminat pe 3 și JM pe 4,fiind depășiți de AM și Bastianini. Sa vedem acum.Sper sa fie uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 (editat) Fuck, nu arata bine... momentan n-am primit nimic nici de la MotoGP, nici de la circuit. Sincer, cred ca sunt sanse minime sa se organizeze. Hotelul inca il pot anula pana pe 8 nov, banii pe biletele de avion sunt pierduti, sa vedem ce vor propune pt biletele de la cursa. Mi-a trimis un prieten poze de acolo din zona, e mai rau ca-n filmele cu apocalipsa. Editat Octombrie 30 de wolfybv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 https://www.crash.net/motogp/news/1059245/1/deadly-floods-strike-valencia-ahead-motogp-finale "“An initial inspection the condition of the track is optimal”, however access and parking areas have been “seriously damage” and require “urgent repair”. "Now begins a damage assessment process that will tell us to what extent this DANA will affect the celebration of the Grand Prix, all previous activities are cancelled for the moment to try to reach the celebration of the Grand Prix with full guarantees as the only objective.” Fortunately, there have been no injuries among the circuit staff, but there is great damage to the exterior of the facilities, especially in the access to the circuit. We have been informed that the runway appears to be in good condition, although a full assessment is still underway." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 La discuții generale ar trebui sau deschideți topic pt ultima etapă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Barcelona nu-i departe de Valencia, deci va mai urma un topic dupa Malai e in asia. Nu va fi asta ultima cursa a lu' Sexpagaro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Acum 11 ore, Method a spus: M-as mira sa o rezolve așa,pe echipe le costă foarte mult deplasările și nu vor sa isi prelungească atât de mult șederea în Asia. Plus ca Valencia e sold-out probabil : ce fac cu cei care au plătit biletele??? Transmutarea marelui premiu al Comunității Valenciene pe un alt circuit spaniol are mai mult sens,dar totuși cred ca ar ieși mare deranj. Eu cred ca totuși se va disputa. Anul trecut aici la Sepang s-a terminat indecis între cei 2 : Highlights Sprint Sepang 2023 Highlights Race Sepang 2023 In sprint JM a terminat pe 2 și Bagnaia pe 3 în timp ce în cursă Bagnaia a terminat pe 3 și JM pe 4,fiind depășiți de AM și Bastianini. Sa vedem acum.Sper sa fie uscat. Ce pus este filmare de pe circuit. Este haos.. sa vedem daca reusesc sa repare... sunt zone unde a luat asfaltul pe sus. Pv ca de pe drumurile se legatura. Este posibil sa nu se poata disputa la valencia. Vedem... mai sunt cateva zile pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Acest video e făcut etapa trecută dar il pun aici, a fost făcut pt Nike dar e bine să vedeți si voi ce face un adevărat fan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Acum 19 minute, B.B. a spus: Acest video e făcut etapa trecută dar il pun aici, a fost făcut pt Nike dar e bine să vedeți si voi ce face un adevărat fan un adevarat fan nu se uita la curse cu comentariu necalificat si nici nu deranjeaza veveritele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Tardozzi subliniază o situație ce a ajuns sa fie destul de delicată: “In the end, if I have to say what bothers me a little is that Pecco has won half the races and is second in the championship. This is something that should and must give us pause for thought for the future. We have made a few too many mistakes in the races, it must not be like that in the near future. But to have a rider who has won half the races is something important." Exact ce spuneam pe topicul trecut : Pecco are 9 victorii,JM 3,dar JM e în față în campionat.Si la un punctaj ce ii lasă loc sa respire și totodată pune presiune puternică pe Pecco in a câștiga tot ce mișcă. JM a fost mult mai constant în a puncta anul asta,se pare ca Pecco a gresit mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Acum 39 minute, Method a spus: Tardozzi subliniază o situație ce a ajuns sa fie destul de delicată: “In the end, if I have to say what bothers me a little is that Pecco has won half the races and is second in the championship. This is something that should and must give us pause for thought for the future. We have made a few too many mistakes in the races, it must not be like that in the near future. But to have a rider who has won half the races is something important." Exact ce spuneam pe topicul trecut : Pecco are 9 victorii,JM 3,dar JM e în față în campionat.Si la un punctaj ce ii lasă loc sa respire și totodată pune presiune puternică pe Pecco in a câștiga tot ce mișcă. JM a fost mult mai constant în a puncta anul asta,se pare ca Pecco a gresit mai mult. in timp ce JM a invatat din greselile sezonului trecut, Peco nu a facut-o, s-a bazat pe performata excelenta in cursa de Duminica, in timp ce Sprintul era mai mult o sesiune extra pt el pt setupul motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Acum 42 minute, Method a spus: .... We have made a few too many mistakes..... asta deja ma depaseste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 1 oră în urmă, Method a spus: Tardozzi subliniază o situație ce a ajuns sa fie destul de delicată: “In the end, if I have to say what bothers me a little is that Pecco has won half the races and is second in the championship. This is something that should and must give us pause for thought for the future. We have made a few too many mistakes in the races, it must not be like that in the near future. But to have a rider who has won half the races is something important." Exact ce spuneam pe topicul trecut : Pecco are 9 victorii,JM 3,dar JM e în față în campionat.Si la un punctaj ce ii lasă loc sa respire și totodată pune presiune puternică pe Pecco in a câștiga tot ce mișcă. JM a fost mult mai constant în a puncta anul asta,se pare ca Pecco a gresit mai mult. Daca era asa bun fluiera si in sprinturi nu cadea in jumatate din ele. Ete fleosc, dupa aceleasi reguli joaca toti. Asta e din putul gandirii foarte similara cu cea de anul trecut a lui Pecco cand zicea ca nu e normal ca motocicletele de echipe client sa fie asa performante. Ce mai, eu o sa propun lu' Liberty Media sa faca doua titluri la final de sezon: Campionul Mare (in curse) si campionul mic (in sprinturi) si eventual campionul de echipe client ca sa ia si MMel ceva. Acum 1 oră, frigider a spus: un adevarat fan nu se uita la curse cu comentariu necalificat si nici nu deranjeaza veveritele. Veveritele sunt fericite cand aud motor enduro, mai cad ghindele din copac, etc.. Altii nu prea au grija de veverite.. Clipul asta e filmat la 1100m altitudine in Muntii Semenicului dupa vreo 8km de urcare pe forestier. Langa omniprezentele doze de Hell (am colectie cu poze cu ele gasite in natura) am gasit.. un ARAGAZ. https://www.facebook.com/gipsi.surenot/videos/1633085657240320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 chiar ca Peco tre sa traga sa castige tot naibii. mare mare presiune. mare doar daca JM merge si el bine. altfel nu prea are cine sa-l deranjeze pe Peco, poate doar MM? ma asteptam tardozzi sa zica ca a vb cu Enea macar sa nu faca vreo prostie cum zicea anu trecut. dar nimic? plm. suntem oameni pana la urma. si cand e vb de bani si glorie? mapping 8? nu vreau sa insist cu ordinele dar atata zic "mapping 8". *cica lu mm nu prea -i place aici. traim si vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 cu ultima cursa sub semnul intrebarii. JM tre sa mearga foarte prost sa piarda avantajul pe care il are.. sau sa fie scos din cursa mare de un baietzas grabit.. pe Bestie il doare in poponeata de ordine de echipa, de MM nici nu mai zic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 nu cred ca se va anula ultima etapa, ducati va face presiuni de pe acum. nu se poate sa decizi un campion pe anularea ultimei etape cand e totul atat de strans. daca peco e lider dupa cursa de duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 1 oră în urmă, frigider a spus: daca peco e lider dupa cursa de duminica? Nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Acum 3 ore, Cavaleru a spus: cu ultima cursa sub semnul intrebarii. JM tre sa mearga foarte prost sa piarda avantajul pe care il are.. sau sa fie scos din cursa mare de un baietzas grabit.. pe Bestie il doare in poponeata de ordine de echipa, de MM nici nu mai zic.. tre doar sa cada o cursa ...e suficient :). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Acum 3 ore, Cavaleru a spus: cu ultima cursa sub semnul intrebarii. JM tre sa mearga foarte prost sa piarda avantajul pe care il are.. sau sa fie scos din cursa mare de un baietzas grabit.. true true Se pare insa ca se va tine Valencia.Cica e afectata doar intrarea pe circuit,circuitul in sine e ok. Acum 1 minut, damager a spus: tre doar sa cada o cursa ...e suficient :). It goes both ways Iar de data asta presiunea e pe Pecco. Zic ca si anul trecut - ma,daca recupereaza in 2 curse astea 17 puncte si il bate pe El Tigano,respekt si chiar merita titlul.Asta nu va fi luat doar pe avantaj tehnic al motoretei. La fel si pt 2023. Acum 3 ore, frigider a spus: chiar ca Peco tre sa traga sa castige tot naibii. mare mare presiune. mare doar daca JM merge si el bine. altfel nu prea are cine sa-l deranjeze pe Peco, poate doar MM? Da,cu 17 puncte diferenta si cu JM avand scopul declarat de a termina "langa Pecco" indiferent ca e pe 1-2 sau 10-11,e cam greu sa recupereze,daca JM nu face o imprastiere specifica lui de pe 1 sau nu intra iar la boxe degeaba.Presimt insa ca aici JM va fi mai puternic si se va lansa,va vrea sa castige.Cel putin o cursa din cele 2 (sprint si/sau cursa mare) MM...e cu manusi cu Pecco.S-a vazut cursa trecuta : o incercare de depasire fina,eleganta,Pecco a contracarat la fel de elegant,apoi MM a incercat doar in 12 - vorbele lui Pecco "eu eram rapid pe primele 2 sectoare,el pe 3 si pe 4 eram egali,asa ca in 12 il auzeam venind si incercam sa franez cat de tarziu posibil",dar cred ca MM incerca sa stea pana spre final sa vada poate pe ultimele 5-6 tururi sa il prinda pe Pecco cu gume duse sau ca greseste cumva.Cine stie... Ideea e ca MM NU a intrat la rupere (cum a facut la JM) odata ce a vazut ca nu merge sa il depaseasca lejer pe Pecco,ci l-a tratat finut.Se gandeste ca la anul vor da bot in bot in fiecare zi,so...cred ca nu vrea sa dea in strachini inca de pe acum.E timp destul la anul pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 @Method o umple de sange la anu MM, ii se pune lui pacla dar nu cred ca e in stare sa faca una ala Iannone vs Dovi.. Peco nu a parut niciodata afectat de presiune dar nici JMul de anu trecut nu mai e acelasi ca anu asta. 17 puncte sunt multe chiar si pentru 2 curse. tot ce are JM de facut e sa fie in ceafa lui Peco, imi pare din ce in ce mai greu de realizat tripla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Acum 18 minute, Cavaleru a spus: 17 puncte sunt multe sunt 74 ramase, mie nu-mi suna asa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: o umple de sange la anu MM, ii se pune lui pacla dar nu cred ca e in stare sa faca una ala Iannone vs Dovi.. La anul? Ooo la anul o sa îl împrăștie pe Pecco minim o dată punem pariu Anul asta însă e cu mănuși cu el pt ca na...diplomație.Da urat sa piardă titlul din cauza lui... Acum 2 ore, Cavaleru a spus: Peco nu a parut niciodata afectat de presiune dar nici JMul de anu trecut nu mai e acelasi ca anu asta. 17 puncte sunt multe chiar si pentru 2 curse. tot ce are JM de facut e sa fie in ceafa lui Peco, imi pare din ce in ce mai greu de realizat tripla True true Acum 2 ore, frigider a spus: sunt 74 ramase, mie nu-mi suna asa mult. Pai bine bine Tu te uiți matematic 74 vs 17,e puțin asa,perfect de acord.Dar nu mi se pare ca te uiți bine. Exceptând posibilitatea ca unul din ei sa facă vreo prostie sa se împrăștie sau sa iasă pe xșpe,daca "respectă" tradiția/trendul curselor lor normale și termina as usual....adică unul pe 1 și altul pe 2 sau 2 vs 3 șamd....atunci e cam greu. Indiferent ce bombane Pecco despre faptul ca el e obisnuit cu presiunea etc,e "obligat" la victorie etapa de etapa.JM nu. Ori eu cred ca nici aici la Sepang nici la Valencia Pecco nu va fi primul ca viteză- nu am zis ca nu va câștiga,ci ca nu îl vad fastest. Oricum cred ca cel mai interesant sfârșit de campionat,cred ca pt noi spectatorii nici nu se putea termina mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 1 Share Postat Noiembrie 1 (editat) Final de FP1 Peco pe locul intai JM locul 6 si Ianonne pe 9 la cele 1.8 secunde pe care le-am prezis la inceputul topicului. Aderenta a fost precara, abia a inceput sa se gumeze trasa ideala. Sa vedem ce ne rezerva urmatoarea sesiune Editat Noiembrie 1 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 1 Share Postat Noiembrie 1 Acum 1 oră, Cavaleru a spus: cele 1.8 secunde pe care le-am prezis Tata omida, nu altceva! Cam mari diferențele acolo în față. Nu m-am trezit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 1 Share Postat Noiembrie 1 *in scurt timp pun FP1. free practice 1 https://drive.google.com/file/d/1EQUFYbMX_cEsaAp7FVNGgQs4enxlCi-4/view?usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate