damager Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 (editat) Acum 8 minute, B.B. a spus: Aripioarele contribuie la aderenta sportita dar nu decisiv, totul e din SOFTWARE, TOTUL. Aripioarele sunt mare muwe pe care a dat-o Gigi la toti producatorii, acel red-herring genial. (google daca nu stii ce e aia red hering) nu o mai lua si tu pe aratura cu totul e electronica. De ce naiba ar mai investi in cadrul, bascule, suspensii, daca torul ar fi din electronica. @Method are dreptate, si am zis-o mai demult, electronica nu iti da mai mult sau mai putin grip. E treaba de geometrie, cadru, flexiblitate, stil de mers, etc.... electronica ajuta mult modul in care puterea este pusa jos, evitand wheelspin, controleaza alunecarea prin tc si slide, dar in nici in caz, nu ai mai mult grip cu map 1 sau map 8. in esenta, ce se intampla, la iesire, toti pilotii deschid gazul maxim, iar electronica ajuta motoreta sa mearga in fata, mai mult sau mai putin eficient Editat Noiembrie 3 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Acum 5 minute, B.B. a spus: Aripioarele contribuie la aderenta sportita dar nu decisiv, totul e din SOFTWARE, TOTUL. Aripioarele sunt marea muwe pe care a dat-o Gigi la toti producatorii, acel red-herring genial. (google daca nu stii ce e aia red hering) QED Nu mai am ce adaugă la asa ceva. Ai enunțat tu în această fraza toate cunoștințele tale despre Aerodinamica. Despre grip downforce etc Ești beton nu mai am ce Acum 2 minute, damager a spus: electronica ajuta mult modul in care puterea este pusa jos, evitand wheelspin, controleaza alunecarea prin tc si slide, dar in nici in caz, nu ai mai mult grip cu map 1 sau map 8. +1 Hai cu soarele sa fie cursa frumoasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Acum 9 minute, Method a spus: QED Nu mai am ce adaugă la asa ceva. Ai enunțat tu în această fraza toate cunoștințele tale despre Aerodinamica. Despre grip downforce etc Ești beton nu mai am ce +1 Hai cu soarele sa fie cursa frumoasă Si cu JM in primele 3 locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Acum 1 minut, damager a spus: Si cu JM in primele 3 locuri Din coada O sa pierd cursa. Inainte de start tre sa plec bagamias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Acum 8 ore, Method a spus: Maine ar trebui sa țintească locul 2 - și atat Chiar si locul 3 e arhisuficient pt Martin :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Acum 15 minute, apriliacluj a spus: Chiar si locul 3 e arhisuficient pt Martin :)) True true După cum a spus Bagnaia (el nu mai poate câștiga acest titlu) doar Martin îl mai poate pierde. Dar na...si Quartararo avea 96 puncte în față după Rimini. Zice bine Cocu ,pe Bagnaia l-a deranjat faptul ca Martin l-a depasit la start,a trebuit sa treacă la planul B și asta ușor ușor a degenerat în ceea ce s-a întâmplat. Deci ultima etapa Catalunya pana la urma? Elegant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 (editat) Acum 12 ore, Cavaleru a spus: @xt600 esti singurul care invoca cacanarii facute de Ducati... nu ai obosit? Asta nu inseamna ca nu am dreptate. In competitia asta, cacanariile au inceput de cand a venit Ducati (care avea experienta deja din WSBK)... remember mapping 8, interpretarea "originala" a regulamentului, sezonul 2022, etc, etc, etc.. Si, nu, nu amm obosit. Editat Noiembrie 3 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Acum 1 minut, xt600 a spus: Asta nu inseamna ca nu am dreptate. In competitia asta, cacanariile au inceput de cand a venit Ducati (care avea experienta deja din WSBK)... remember mapping 8, interpretarea "originala" a regulamentului, sezonul 2022, etc, etc, etc.. dar nici ca ai dreptate. Pana acuma victoria lui Bes, si incercarile de depasire a lui MM pana sa cada, ne arata ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Ar trebui steag rosu!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Ce dezastru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 (editat) Acum 6 minute, damager a spus: dar nici ca ai dreptate. Pana acuma victoria lui Bes, si incercarile de depasire a lui MM pana sa cada, ne arata ca nu. Nu am spus nimic despre jocuri de echipa, anul asta. Nu au mai fost conditii pentru astfel de jocuri, anul asta... Ma refer la cacanarii ( ca sa il citez pe colegul), care sa influenteze performantele unui pilot. Pfffff.. ce accident oribil.... sper ca toti sunt bine... Pfffff... Editat Noiembrie 3 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Ce amintiri negre de acum 13 ani ne vin acum in minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Viva Miller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 sta cam mult acolo, pe pista, am vazut cum se lovea violent cu casca de alt motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Miller nu e bine de loc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Ce intrare a avut Martin la Bagnaia in primul viraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 cu intarzierea asta poate "prindem" si ploaia anuntata... Nicio veste inca despre Miller.... La cat a stat pe pista sa nu fie vreo fractura de coloana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Plm, am atipit intre Moto 2 si MoroGP, m-am trezit cand dadeau o reluare cu tavaleala aia masiva. Am vazut ca FQ20 schiopata si comentatorii ziceau ceva de JM43 ca a fost dus la medical centre. Ce-au facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Ufff, Miller pare a fi OK!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Zik ca este Miller binemerge la clinika,aaaaaaaaaaaa este in picioare millerr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 1 minute ago, wolfybv said: Plm, am atipit intre Moto 2 si MoroGP, m-am trezit cand dadeau o reluare cu tavaleala aia masiva. Am vazut ca FQ20 schiopata si comentatorii ziceau ceva de JM43 ca a fost dus la medical centre. Ce-au facut? In virajul doi s-au amestecat....uite ca misca Miller..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Ah, ok, tocmai au zis comentatorii ca JM43 e ok la initial check. Si imagini cu el pe picioarele lui. Pfui… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Avem lupta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Tura asta Peco a tasnit mult mai bine, dar Martinatorul e la panda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate