Sari la conținut

19. PETRONAS Grand Prix of Malaysia

Postări Recomandate

Acum 8 minute, B.B. a spus:

Aripioarele contribuie la aderenta sportita dar nu decisiv, totul e din SOFTWARE, TOTUL.

Aripioarele sunt mare muwe pe care a dat-o Gigi la toti producatorii, acel red-herring genial. (google daca nu stii ce e aia red hering)

nu o mai lua si tu pe aratura cu totul e electronica. De ce naiba ar mai investi in cadrul, bascule, suspensii, daca torul ar fi din electronica.

@Method are dreptate, si am zis-o mai demult, electronica nu iti da mai mult sau mai putin grip. E treaba de geometrie, cadru, flexiblitate, stil de mers, etc.... electronica ajuta mult modul in care puterea este pusa jos, evitand wheelspin, controleaza alunecarea prin tc si slide, dar in nici in caz, nu ai mai mult grip cu map 1 sau map 8. 
in esenta, ce se intampla, la iesire, toti pilotii deschid gazul maxim, iar electronica ajuta motoreta sa mearga in fata, mai mult sau mai putin eficient

Editat de damager
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 362
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 5 minute, B.B. a spus:

Aripioarele contribuie la aderenta sportita dar nu decisiv, totul e din SOFTWARE, TOTUL.

Aripioarele sunt marea muwe pe care a dat-o Gigi la toti producatorii, acel red-herring genial. (google daca nu stii ce e aia red hering)

QED

Nu mai am ce adaugă la asa ceva.

Ai enunțat tu în această fraza toate cunoștințele tale despre Aerodinamica.

Despre grip downforce etc

Ești beton nu mai am ce :lol:

Acum 2 minute, damager a spus:

electronica ajuta mult modul in care puterea este pusa jos, evitand wheelspin, controleaza alunecarea prin tc si slide, dar in nici in caz, nu ai mai mult grip cu map 1 sau map 8. 

+1

Hai cu soarele sa fie cursa frumoasă :bounce:

Link spre comentariu

Acum 9 minute, Method a spus:

QED

Nu mai am ce adaugă la asa ceva.

Ai enunțat tu în această fraza toate cunoștințele tale despre Aerodinamica.

Despre grip downforce etc

Ești beton nu mai am ce :lol:

+1

Hai cu soarele sa fie cursa frumoasă :bounce:

Si cu JM in primele 3 locuri

Link spre comentariu

Acum 15 minute, apriliacluj a spus:

Chiar si locul 3 e arhisuficient pt Martin :))

True true

După cum a spus Bagnaia (el nu mai poate câștiga acest titlu) doar Martin îl mai poate pierde.

Dar na...si Quartararo avea 96 puncte în față după Rimini.

Zice bine Cocu ,pe Bagnaia l-a deranjat faptul ca Martin l-a depasit la start,a trebuit sa treacă la planul B și asta ușor ușor a degenerat în ceea ce s-a întâmplat.

Deci ultima etapa Catalunya pana la urma?

Elegant.

Link spre comentariu

Acum 12 ore, Cavaleru a spus:

@xt600 esti singurul care invoca cacanarii facute de Ducati... nu ai obosit? 

Asta nu inseamna ca nu am dreptate. In competitia asta, cacanariile au inceput de cand a venit Ducati (care avea experienta deja din WSBK)... remember mapping 8, interpretarea "originala" a  regulamentului, sezonul 2022, etc, etc, etc..

Si, nu, nu amm obosit.  

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 1 minut, xt600 a spus:

Asta nu inseamna ca nu am dreptate. In competitia asta, cacanariile au inceput de cand a venit Ducati (care avea experienta deja din WSBK)... remember mapping 8, interpretarea "originala" a  regulamentului, sezonul 2022, etc, etc, etc.. 

dar nici ca ai dreptate☺️. Pana acuma victoria lui Bes, si incercarile de depasire a lui MM pana sa cada, ne arata ca nu☺️

Link spre comentariu

Acum 6 minute, damager a spus:

dar nici ca ai dreptate☺️. Pana acuma victoria lui Bes, si incercarile de depasire a lui MM pana sa cada, ne arata ca nu☺️

Nu am spus nimic despre jocuri de echipa, anul asta. Nu au mai fost conditii pentru astfel de jocuri, anul asta... Ma refer la cacanarii ( ca sa il citez pe colegul), care sa influenteze performantele unui pilot. 

Pfffff.. ce accident oribil.... sper ca toti sunt bine... Pfffff...:rusinica: 

Editat de xt600
Link spre comentariu

cu intarzierea asta poate "prindem" si ploaia anuntata...

Nicio veste inca despre Miller....

La cat a stat pe pista sa nu fie vreo fractura de coloana....

Link spre comentariu

Zik ca este Miller bine🥳🥳🥳🥳🥳merge la clinika,aaaaaaaaaaaa este in picioare millerr🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Link spre comentariu

1 minute ago, wolfybv said:

Plm, am atipit intre Moto 2 si MoroGP, m-am trezit cand dadeau o reluare cu tavaleala aia masiva. Am vazut ca FQ20 schiopata si comentatorii ziceau ceva de JM43 ca a fost dus la medical centre. Ce-au facut?

In virajul doi s-au amestecat....uite ca misca Miller.....

Link spre comentariu