Sari la conținut

20. Motul Solidarity Grand Prix of Barcelona ("Valencia")

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 3 ore, Method a spus:

Nu e exclus,foarte posibil.

Ca sa vad 2 maturi cum plang :bounce:

Ma da ce te-ai ofuscat😂😂😂😂😂

mie imi place sa cred ca o sa fie bataie. Am voie? Sau tre sa am tupeu sa zic ca va castiga MM sau altu.  Ca sa ce? Daca iese sa ma bat cu pumnii in piept... am avut dreptate☺️. N-are legatura.... daca ar fi dupa mine as vrea la anu sa castige Acosta. Ca mi-as lua si eu ktm☺️. Tocmai au scos un super model de ssp.

De unde  plm sa stiu cine va castiga. Poate cade MM si isi beleste iar ochiul si atunci pa campionat. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e cred ca Peco nu va mai repeta greselile din sezonul asta si vom avea un campionat pe cinste cu MM, eu sper ca JM sa faca din (cuvant urat) bici si sa duca aprilia aia dincolo de unde a reusit AE anu trecut.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, B.B. a spus:

p.s. @Method iti trebuie al naibii tupeu si gambling instinct sa pariezi pe MM la anul!! :crack:

Ahahah,exact,exact :D

Probabil va avea cota ca Schumacher in anii de glorie - 1.2 sau ceva.

Acum 1 oră, Ovidiu M a spus:

FB_IMG_1731599739963.jpg

Oooo...hai ca i-a bagat mortul in casa Pecco :rusinica:

Ei,acuma pe unde scoate camasa JM ?

Acum 1 oră, B.B. a spus:

JM trebuia sa scrie: "He should make many photos with it and store it properly because it will be his last one!"

Oooo,dura asta.Dar da...sad but true :bounce:

Acum 56 minute, damager a spus:

Ma da ce te-ai ofuscat😂😂😂😂😂

mie imi place sa cred ca o sa fie bataie. Am voie? Sau tre sa am tupeu sa zic ca va castiga MM sau altu.  Ca sa ce? Daca iese sa ma bat cu pumnii in piept... am avut dreptate☺️. N-are legatura.... daca ar fi dupa mine as vrea la anu sa castige Acosta. Ca mi-as lua si eu ktm☺️. Tocmai au scos un super model de ssp.

De unde  plm sa stiu cine va castiga. Poate cade MM si isi beleste iar ochiul si atunci pa campionat.

Dar eu nu am nici o problema cu asta,eu nu te-am intrebat de ce te mai uiti la motogp.Ai voie sa faci absolut ce vrei,dar si eu am voie sa pariez ca va castiga Memelu.Si sa pierd.Sau nu.

Daca ar fi dupa mine as vrea macar sa se bata Acosta la titlu...si Quartararo.

Dar din pacate insa,nu cred ca mi se  implineste dorinta asta...

Acum 56 minute, Cavaleru a spus:

e cred ca Peco nu va mai repeta greselile din sezonul asta si vom avea un campionat pe cinste cu MM, eu sper ca JM sa faca din (cuvant urat) bici si sa duca aprilia aia dincolo de unde a reusit AE anu trecut.

N-as crede.De ce : 1.Ducati e prea in fata tuturor (si mai ales Ducati factory) pentru ca JM sa poata sa ajunga sa se bata cu ei de pe aprilia.2 Pecco e baiat finut,salon,elegant...Marcel...deloc.Prin urmare va face absolut tot ce ii sta in putinta pe absolut toate planurile pt a-l "sapa" /destabiliza/ domina etc pe Pecco...si pe deasupra,oricum ne-am uita,Marquez e the better pilot dintre ei 2 - Fizic,psihic,talent,pregatire,experienta,palmares,you name it.

In alta ordine de idei,asta e noua ?Iar s-a activat legenda si se apuca iar sa vorbeasca fara el?Sau sunt doar reminescente ale trecutului de la interviul cu Migno?

462641575-534086502835452-42602102518555

Penibil din partea lui Rossi oricum ar fi.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Method a spus:

In alta ordine de idei,asta e noua ?Iar s-a activat legenda si se apuca iar sa vorbeasca fara el?Sau sunt doar reminescente ale trecutului de la interviul cu Migno?

462641575-534086502835452-42602102518555

Penibil din partea lui Rossi oricum ar fi.

Dar foarte adevărat.

Link spre comentariu