secbiker Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Acum 18 ore, foxbat a spus: caldaaaa. i-am scos topcase-ul ca nu mi trebuie. clar alt parbriz(sau il tai pe asta la jumatate). Cel mai bun si fiabil model de pe piata. Mi-e dor de el, l-am dat cand mi-am schimbat serviciul si nu am mai facut naveta cu el 60 de km pe zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 5 hours ago, foxbat said: cred ca o sa demontez parbrizul si duc la Maria sa, @bogdan harea sa imi faca unul mai scurt Foxule, dacă vorbești cu Bogdan și se poate rezolva, poți fi amabil să aranjezi o bucată în plus? Aș avea și eu nevoie de unul mai puțin înalt, limita superioară să fie undeva la câțiva centimetri după partea de sus a suporților. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 (editat) Acum 10 ore, Mihai Daniliuc a spus: Azi am lasat si eu atelajul pentru inlocuire anvelope, cu Michelin City Grip 2. Ce parere ai de ele? Este ce trebuie. 3 sezoane pe un scuter Kawasaki J300, noul scuter Honda a venit din fabrica cu ele. Se misca bine in sezonul rece, pe vreme buna nu mai vorbesc. Oricum, toate agregatele mele cu 2 sau 4 roti sunt cu Michelin, dar nu vreau sa fac reclama. Editat Ianuarie 17 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Acum 37 minute, pierrotlefou a spus: Oricum, toate agregatele mele cu 2 sau 4 roti sunt cu Michelin, dar nu vreau sa fac reclama. Nici eu nu fac reclama dar si eu am mers doar pe Michelin la tot ce este autovehicul. De vreo 20 de ani. Nu am pus Michelin cand nu am gasit anvelope pe dimensiunea potrivita de la ei , mai precis la Goldwing. @Mihai Daniliuc nu cred ca te vor dezamagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Super, mulțumesc pentru raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 praf topicul :)))numai de mobra din el nu mia e vorba:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 Acum 7 ore, foxbat a spus: praf topicul :)))numai de mobra din el nu mia e vorba:))) Rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 1 oră în urmă, Ruginel a spus: Rezolvat Parțial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 La 17.01.2025 la 13:44, Kagemusha a spus: Foxule, dacă vorbești cu Bogdan și se poate rezolva, poți fi amabil să aranjezi o bucată în plus? Aș avea și eu nevoie de unul mai puțin înalt, limita superioară să fie undeva la câțiva centimetri după partea de sus a suporților. sigur.da mi un pm sa ne sincronizam pt telefon.nu cred insa ca am inteles bine vrei SI MAI INALT? ca e cat china asta. eu am 1.85 si vine peste cap Acum 5 ore, Ruginel a spus: Rezolvat multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 20 Share Postat Ianuarie 20 On 1/18/2025 at 9:27 PM, foxbat said: nu cred insa ca am inteles bine vrei SI MAI INALT? Nu vreau mai înalt, ci mai scurt. Să fie undeva la limita superioară a suporților de care se prinde sau o depășească cu câțiva centimetri. În caz că te interesează, am găsit pe afară cam la EUR 80 cu tot cu transport. Dacă luăm două iese la aproximativ EUR 65-75 de cap de vacă furajată. Orientativ: https://www.omniaracing.net/en/windscreen-givi-ice-blue-honda-sh150-2020-2022-p-288318.html https://www.amazon.de/s?k=GIVI+D1181ST+HONDA+FORZA+SH+125+%2F+SH+150&crid=22FSHPFOXOSKW&refresh=1&sprefix=givi+d1181st+honda+forza+sh+125+%2F+sh+150%2Caps%2C101&ref=glow_cls Dacă te aranjează, dă un semn: 0722640268. Dacă nu, rămânem la Harea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 20 Share Postat Ianuarie 20 La 17.01.2025 la 10:31, Mihai Daniliuc a spus: Azi am lasat si eu atelajul pentru inlocuire anvelope, cu Michelin City Grip 2. Ce parere ai de ele? Folosesc modelul de cativa ani 12 luni pe an f ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Februarie 3 Share Postat Februarie 3 La 20.01.2025 la 14:42, Kagemusha a spus: Nu vreau mai înalt, ci mai scurt. Să fie undeva la limita superioară a suporților de care se prinde sau o depășească cu câțiva centimetri. În caz Merci! Esti tare. A si venit - https://www.omniaracing.net/en/windscreen-kappa-smoke-honda-sh150i-2017-2019-p-131132.html#3c13/fullscreen/m=and&q=honda+sh+2017 interesant ca pe "negru"(fumuriu) e mai ieftin decat pe albastru (tot "fumuriu"). la mine se potriveste la fix ca e negru "obectu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 L-am montat ieri după amiază. Azi dimineață la minus 3 grade. Coafura rezistă! :drink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Costum caroserie, nimic? 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 2 hours ago, ENEOS said: Costum caroserie, nimic? 🫣 Dacă profesorul distrat nu scapă nicio informație... Parcă văd că-l brevetează și se umple de bani! On topic: După ce l-am dat jos pe cel original, am mers săptămâna trecută fără parbriz și am cam tremurat. Cu parbrizul nou e boierie, curentul de aer îmi vine în cască. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Foxului nu-i încăpea în cochilia ului, dar tu ce-ai avut cu parbrizul? Acum 16 minute, Kagemusha a spus: profesorul distractiv Fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 3 minutes ago, ENEOS said: Foxului nu-i încăpea în cochilia ului, dar tu ce-ai avut cu parbrizul? Poziția mea de condus pe rahatul ăsta de scuter este de așa natură încât la orice denivelare trebuia să am grijă să nu dau cu casca în parbriz. Cel mai mare chin însă era când îl mișcam de colo-colo pentru că atunci loveam parbrizul de fiecare dată. 6 minutes ago, ENEOS said: Fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 30 Share Postat Noiembrie 30 (editat) daca tot a venit iarna am zis sa pregatesc echipamentul de schii pentru o tura asa ca am scos la aerisit claparii, casca, geaca si pantalonii bai sa dea draci ca si bunul meu prieten Tiriac … ce credeti ca am gasit in geaca de ski ???? un skipass de anul trecut nepredat si ups… niste bani exact cat sa mi iau un Honda SH 150i 2025 asa ca ma vad nevoit sa bag un RAR, inmatriculare si altele sa l pun pe strada italienii l au dat cu topcase keyless, parbriz mare , protectii maini si am mai bagat eu comenzi pe net pentru un parbriz model Fox’ , niste protectii de caroserie de la givi sper sa fie o alegere la fel de buna ca si cea cu SYM ul de acum 6 ani care ma plimbat 45000 km in aceasta perioada prin oras Editat Noiembrie 30 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 1 Share Postat Decembrie 1 (editat) Acum 7 ore, ianachim a spus: daca tot a venit iarna am zis sa pregatesc echipamentul de schii pentru o tura asa ca am scos la aerisit claparii, casca, geaca si pantalonii bai sa dea draci ca si bunul meu prieten Tiriac … ce credeti ca am gasit in geaca de ski ???? un skipass de anul trecut nepredat si ups… niste bani exact cat sa mi iau un Honda SH 150i 2025 asa ca ma vad nevoit sa bag un RAR, inmatriculare si altele sa l pun pe strada italienii l au dat cu topcase keyless, parbriz mare , protectii maini si am mai bagat eu comenzi pe net pentru un parbriz model Fox’ , niste protectii de caroserie de la givi sper sa fie o alegere la fel de buna ca si cea cu SYM ul de acum 6 ani care ma plimbat 45000 km in aceasta perioada prin oras Sa il stapanesti sanatos! Trebuie sa imi ajunga si mie SH-ul, dar ala mai mare. Ai un link catre parbriz / protectii? Ce nu “iti convine” la parbrizul standard? Editat Decembrie 1 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Decembrie 1 Share Postat Decembrie 1 6 hours ago, Ruginel said: SH-ul, dar ala mai mare. Cat de mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 1 Share Postat Decembrie 1 Acum 7 ore, Ruginel a spus: Sa il stapanesti sanatos! Trebuie sa imi ajunga si mie SH-ul, dar ala mai mare. Ai un link catre parbriz / protectii? Ce nu “iti convine” la parbrizul standard? sa traiesti man multam standard este prea MARE este cat o vela. nici la GSA nu am suportat varianta standard mi am comandata si pentru x adv si pentru sh de la issota https://shop.isotta-srl.com/scooter/cupolino-sportivo-fume-chiaro-per-honda-sh-125i-150i-350i.html si de la genti moto protecti laterale si de toba dar alea vin mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 1 Share Postat Decembrie 1 Acum 8 ore, The Flying Dutchman a spus: Cat de mare? Modelul de 350. Mi-a ajuns, trebuie sa il ridic de la dealer...cadoul de Craciun cum ar veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3 Share Postat Decembrie 3 (editat) La 01.12.2025 la 18:25, Ruginel a spus: Modelul de 350. Mi-a ajuns, trebuie sa il ridic de la dealer...cadoul de Craciun cum ar veni salutare sa l plimbi sănătos de ce ai ales 350, mai ieși cu el și din localitate? Editat Decembrie 3 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 3 Share Postat Decembrie 3 Acum 12 ore, ianachim a spus: salutare sa l plimbi sănătos de ce ai ales 350, mai ieși cu el și din localitate? Multumesc mult! Au fost mai multi factori care au cantarit la luarea deciziei. Am prins fonduri rabla iar pe langa V-Stromul de 1050 am zis ca vreau si un scuter mai vanos putin. Nu este la gabaritul lui ADV 350, are roti de 16 deci este si practic pentru viata zilnica din oras / denivelari. Inainte de acest scuter am avut Yamaha N-Max 155 si mai bagam ture de 200-400 km fara probleme dar ii simteam limitarile in acceleratii de la 70-80 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Decembrie 4 Share Postat Decembrie 4 Salut O recomandare la cauciucuri de iarna ? Si variante cu crampoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate