apriliacluj Postat Miercuri la 11:32 Share Postat Miercuri la 11:32 Acum 41 minute, ioio_viola a spus: Suzuki avea cea mai faina culoare in ultimul an. mie imi placea versiunea cu galben, Rizla Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Miercuri la 19:19 Share Postat Miercuri la 19:19 Acum 13 ore, ioio_viola a spus: Urata coloristica Și o machetă nașpa de la Maisto arată mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Joi la 12:09 Autor Share Postat Joi la 12:09 pam pam numero 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 12:20 Share Postat Joi la 12:20 a doua poza e valabila, deoarece nr1 e hauriu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Joi la 12:26 Autor Share Postat Joi la 12:26 da da, cu haur https://www.motogp.com/en/news/2025/01/16/a-new-era-begins-martin-and-bezzecchi-headline-2025-aprilia-presentation/516496 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 13:03 Share Postat Joi la 13:03 (editat) 1 oră în urmă, ioio_viola a spus: pam pam numero 1 ahahaha care zicea ca JM nu pune 1? @B.B. parca? numa pentru cate zile a stat in spital cu y oase rupte omu merita sa puna 1 acolo. 1 data-n viata macar. Editat Joi la 13:12 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Joi la 15:53 Share Postat Joi la 15:53 Bezechi/Martin-buna echipa, daca mai merge si motorul cum trebuie, o sa fie interesant.Sa fie ,,cafteala,, psna in ultima etapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Joi la 17:11 Share Postat Joi la 17:11 Nu stiu de ce am impresia ca o sa fie scantei intre Bez si Martin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 17:36 Share Postat Joi la 17:36 Atunci o sa fie focuri de artificii intre Pecco si MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Vineri la 08:30 Share Postat Vineri la 08:30 (editat) Acum 19 ore, frigider a spus: ahahaha care zicea ca JM nu pune 1? @B.B. parca? numa pentru cate zile a stat in spital cu y oase rupte omu merita sa puna 1 acolo. 1 data-n viata macar. El a zis, nu eu. Asta e just for the show, o sa vedem in prima cursa din 2025 ce numar are pe carena, poate in fina si le pune pe amandoua, face 189 Acum 14 ore, apriliacluj a spus: Atunci o sa fie focuri de artificii intre Pecco si MM Nu stiu daca ai observat dar cei doi se plac ca persoane, exista o oarece chemistry intre ei, nu vad ce s-ar certa. Vom vedea cand incepe sezonul, predictia mea e ca cei doi nu vor avea deloc dispute. (in afara de probabil pe pista, dar nu in afara ei) later edit, DA, taranusul nu se lasa, se pare ca va purta #1 pe carene, dupa ce tot el a zis ca nu va purta.. ce imbecil Citat Aprilia Racing begin a new era in 2025. Reigning Champion Jorge Martin arrives, joined by a fast teammate who is equally new to the Noale factory: Marco Bezzecchi. The new line-up presented their fresh-look RS-GP in Milan on Wednesday, with a few tweaks to their already iconic livery. And we got the answer to that long-awaited question: yes, Martin will run the #1 plate. Editat Vineri la 08:35 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 09:35 Share Postat Vineri la 09:35 1 oră în urmă, B.B. a spus: Vom vedea cand incepe sezonul, predictia mea e ca cei doi nu vor avea deloc dispute. (in afara de probabil pe pista, dar nu in afara ei) depinde cat timp va fi disputa pt campionat.... daca unul face vreo 4 DNFuri la inceputul sezonului, clar nu se vor sicana eu sunt ferm convins ca se vor sicana de numa' numa' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Vineri la 09:36 Share Postat Vineri la 09:36 Eu prezic ca nu se vor prea intalni pe traseu si cred ca intelegi de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 09:44 Share Postat Vineri la 09:44 vesnic optimist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 09:57 Share Postat Vineri la 09:57 1 oră în urmă, B.B. a spus: later edit, DA, taranusul nu se lasa, se pare ca va purta #1 pe carene, dupa ce tot el a zis ca nu va purta.. ce imbecil Se numește plot twist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Vineri la 10:01 Share Postat Vineri la 10:01 Acum 15 minute, apriliacluj a spus: vesnic optimist Da! and it was about time to change the profile picture to reflect the new season! Acum 3 minute, frigider a spus: Se numește plot twist Indeed!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 12:32 Share Postat Vineri la 12:32 Acum 2 ore, B.B. a spus: and it was about time to change the profile picture cealalta poza era mai faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Vineri la 17:09 Share Postat Vineri la 17:09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 17:50 Share Postat Vineri la 17:50 Acum 5 ore, apriliacluj a spus: cealalta poza era mai faina asta e mai in ciuda dusmanilor ca poarta rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Duminică la 18:30 Share Postat Duminică la 18:30 In alta ordine de idei, cand va face MM o poza ca asta? sau mai buna? No ofense!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Duminică la 18:35 Share Postat Duminică la 18:35 Într-un concurs de poze? Posibil sa faca si el dupa ce se retrage.. De plictiseală Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 20:30 Share Postat Duminică la 20:30 La 17.01.2025 la 11:36, B.B. a spus: Eu prezic ca nu se vor prea intalni pe traseu si cred ca intelegi de ce. ca MM va fii la cernut pietris? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 07:01 Share Postat ieri la 07:01 Acum 10 ore, Cavaleru a spus: ca MM va fii la cernut pietris? No way, MM se va detasa in lider destul de repejor in sezon. Mark my words! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 13 ore, Lup69 a spus: In alta ordine de idei, cand va face MM o poza ca asta? sau mai buna? No ofense!!!! campionii n-are prieteni. toata lumea te uraste. si rossi e cu oameni din alte gen, nu din a lui (si cei din a lui n-aveau sanse desi rins l-o fi batut de cateva ori) 1 oră în urmă, B.B. a spus: No way, MM se va detasa in lider destul de repejor in sezon. Mark my words! e fumat. ocupa loc degeaba la factory. n-o sa ma icastige vreun GP vreodata. va merge in pluton. nu-l va depasi pe rossi, nici nu-l va egala. pot sa continui pana maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 1 oră, B.B. a spus: No way, MM se va detasa in lider destul de repejor in sezon. Mark my words! Done.Pariu pe inghetata la alegere, mare, mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 2 ore, B.B. a spus: No way, MM se va detasa in lider destul de repejor in sezon. Mark my words! trolealea asta merge in 2 sensuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate