Sari la conținut

Presezon 2025

ioio_viola
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 531
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 2 minute, bmdbmw a spus:

De cand e Peco unul din cei mai buni doi piloti de pe grila? :)))

de cand e singurul de pe grila cu 2 campionate mondiale (exceptand Satana) la motoGP si calareste cea mai buna motoreta de pe grila.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Cavaleru a spus:

a cam demonstrat Peco ca duce la tavaleala bine de tot, si ma refer la aia din prudins, remeber cand a trecut binder cu motoreta peste picioarele lui.

stii cu ulciorul cum e.

si mm stie.

Acum 41 minute, bmdbmw a spus:

De cand e Peco unul din cei mai buni doi piloti de pe grila? :)))

de cand ceilalti:
1. nu au moto
2. cam ce e la pct 1.

Acum 38 minute, Cavaleru a spus:

de cand e singurul de pe grila cu 2 campionate mondiale (exceptand Satana) la motoGP si calareste cea mai buna motoreta de pe grila.

da, si asta.

nu mai vb de cum a luat titlurile, cu satana in spital sau acasa.

ziua judecatii nu e departe.

sper sa-si gaseasca alt hobby.

sau va astepta cuminte sa se retraga satana :) 

Link spre comentariu

daca era satana si demon, lua fluierand titlul anu' trecut :)

daca esti alien si cu a doua cea mai buna mobra de pe grila ar trebui sa castigi titlul!

nu mai e nici el ce a fost.....

dar clar, are sanse sa castige titlul in 2025

vom vedea

Link spre comentariu

Acum 45 minute, frigider a spus:

nu mai vb de cum a luat titlurile, cu satana in spital sau acasa.

ziua judecatii nu e departe.

sper sa-si gaseasca alt hobby.

sau va astepta cuminte sa se retraga satana :) 

cum a luat si hayden, cum a luat si Mir, campioni de conjuctura, titlurile alea le au si sunt ale lor, nu e ia nimeni, la fel si cu Peco, da asta macar a facut dubla consecutiva fata de ceilalti.

Link spre comentariu

Acum 26 minute, apriliacluj a spus:

daca esti alien si cu a doua cea mai buna mobra de pe grila ar trebui sa castigi titlul!

e usor sa judeci..

a fost si primul an pe ducati, dupa o viata de honda.

Acum 27 minute, apriliacluj a spus:

dar clar, are sanse sa castige titlul in 2025

nu mai ia nimic, e fumat.

Link spre comentariu

Acum 16 minute, frigider a spus:

e usor sa judeci..

corect

sa-mi fie si mie usor cateodata :)

Acum 17 minute, frigider a spus:

a fost si primul an pe ducati, dupa o viata de honda.

scuze si explicatii :)

Acum 17 minute, frigider a spus:

nu mai ia nimic, e fumat.

vrei sa pui pariu?? :):)

pt tine daca esti fan, ar fi un win-win :) :)

Link spre comentariu

nu stiu daca ati vazut, dar de anul asta avem un roman in MotoGP (MotoE)

https://www.motogp.com/en/riders/motoe

https://www.motogp.com/en/riders/jacopo-hosciuc/7a8a7ac3-a45b-4380-91f5-3b362c074fd2?tab=overview

#JH12

Jacopo Hosciuc

Romania Axxis-MSI

planul lui e sa faca o figura frumoasa la MotoE si de la anul sa incerce sa prinda un loc la Moto 2

Link spre comentariu

La 10.02.2025 la 17:58, apriliacluj a spus:

Pai cum?

Ori castigi o lada de bere/inghetata/ whatever, ori castiga favoritul tau campionatul :)

N-ai cum sa pierzi!!

Crede ma ca pierd și cand n am cum :)

Link spre comentariu

Chill, Pecco stie ca urmatoarele 2 sezoane sunt ca sa faca MM 11 titluri, apoi se retrage in glorie, dupa care Pecco poate continua si el cu 3 4 5 6 titluri, are timp. 

Va repet, cei doi vor continua prietenia, pt ca nu vor avea de ce sa se bata pe pista pt ca nu se vor prea intalni. :)

Editat de B.B.
Link spre comentariu

Acum 1 minut, B.B. a spus:

Chill, Pecco stie ca urmatoarele 2 sezoane sunt ca sa faca MM 11 titluri, apoi se retrage in glorie, dupa care Pecco poate continua si el cu 3 4 5 6 titluri, are timp. 

Vezi ca intre timp mai recuperează ceilalți.

Nu as pune bani pe titlul 3

Link spre comentariu

La 08.02.2025 la 11:02, xt600 a spus:

Daca ai fost atent, Yamaha/Quartararo au avut un oarecare reviriment in a doua jumatate a campionatului, cu mai multe clasari in top 7. In testele astea, vad ca sunt acolo, in fata. Sigur, mai e mult pana departe, dar ceva imi spune ca s-au pus pe treaba si ca lucreaza bine. Cel putin au o directie, ceea ce nu putem spune (inca) despre Honda. In plus, in imaginile de la boxa Yamaha, Fabio era destul de zambitor si relaxat, ceea ce poate fi un indiciu ca lucrurile merg spre bine. Dupa cum arata clasamentul final al acestor teste, as zice ca probleme are KtM (nimic surprinzator) si Aprilia. Ambele nu au iesit prea bine din sesiunea asta de teste. 

Campionatul de BDSM, proba de bondage.

Pai au reusit inginerii de la Yamaha sa dea jos de pe torenti softul \Ducati cu care merge Magnetti Mirelli.. :crack:

De aia e relaxat Margelatu'

Chiar acum, frigider a spus:

Vezi ca intre timp mai recuperează ceilalți.

Nu as pune bani pe titlul 3

Si ce, Ducati sta pe loc? Daca e asa bun cum cred unii o sa mai ia multe titluri dupa ce se retrage MMel.

Link spre comentariu

Acum 14 minute, B.B. a spus:

Pai au reusit inginerii de la Yamaha sa dea jos de pe torenti softul \Ducati cu care merge Magnetti Mirelli.. :crack:

De aia e relaxat Margelatu'

Si ce, Ducati sta pe loc? Daca e asa bun cum cred unii o sa mai ia multe titluri dupa ce se retrage MMel.

Trăim și vedem.

Da l în plm de obosit.
Când vreodată a luat titlu om de la satelit? Sa bata favoritul la factory?
Niciodată in era moderna, umilitor rău de tot.

Afara de Rossi căzut și Hayden campion nu mi vine în cap alta.

Bine nici nu prea am cunoștințe eu dar latru mult. :)

Link spre comentariu

Acum 6 ore, frigider a spus:

Când vreodată a luat titlu om de la satelit? Sa bata favoritul la factory?
Niciodată in era moderna, umilitor rău de tot.

Afara de Rossi căzut și Hayden campion nu mi vine în cap alta.

In 2006, Hayden a fost pilot de uzina, Repsol Honda. 

Pilotii de uzina Ducati au ales motorul de anul trecut: https://www.gpone.com/en/2025/02/12/motogp/marc-marquez-the-decision-has-been-made-we-will-use-the-2024-engine.html?related=1

Link spre comentariu

Acum 10 ore, xt600 a spus:

Foarte interesanta decizia.Deci cu alte cuvinte,Ducati merge la fiabilitate nu se risca.Nici nu prea are de ce,oricum e top dog v2024.

Tardozzi zicea ca pilotii vor testa si vor da recomandari - dar ca decizia finala o vor lua Gigi dimpreuna cu inginerii pana la data omologarii - 28.02.2025.

Dar se pare ca intradevar toti factorii echipei - si pilotii si inginerii,inclina spre v2024 - de fapt un v2024 cu  anumite piese upgradate  dupa cum zice Marquez.

Nu vor sa riste - v2024 e tried and tested,e fiabil,puternic - stiu ei mai bine.Trebuie luat in calcul faptul ca nu il mai pot modifica 2 ani de acum incolo,deci orice eventuala problema (de fiabilitate,performanta sau comportament/powerband) pe care ar avea-o cu v2025 ii va chinui cel putin 2 ani.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 25 minute, Method a spus:

Foarte interesanta decizia.Deci cu alte cuvinte,Ducati merge la fiabilitate nu se risca.Nici nu prea are de ce,oricum e top dog v2024.

Tardozzi zicea ca pilotii vor testa si vor da recomandari - dar ca decizia finala o vor lua Gigi dimpreuna cu inginerii pana la data omologarii - 28.02.2025.

Dar se pare ca intradevar toti factorii echipei - si pilotii si inginerii,inclina spre v2024 - de fapt un v2024 cu  anumite piese upgradate  dupa cum zice Marquez.

Nu vor sa riste - v2024 e tried and tested,e fiabil,puternic - stiu ei mai bine.Trebuie luat in calcul faptul ca nu il mai pot modifica 2 ani de acum incolo,deci orice eventuala problema (de fiabilitate,performanta sau comportament/powerband) pe care ar avea-o cu v2025 ii va chinui cel putin 2 ani.

Nu este o problema de fiabilitate, ci una de comportament. Din ceea ce am mai citit, motorul GP25 este mai smooth, insa are probleme cu frana de motor... ceea ce nu ii ajuta prea mult pe partea de entry.  In consecinta, parerea pilotilor (in special a lui MM) este ca motorul are unele puncte tari, dar altele (mult mai) slabe, care nu pot fi remediate in timpul ramas, astfel ca, asa cum spui si tu, nu vor sa riste. Pe de alta parte, vor trebui sa mearga cu acelasi motor si in 2026, ori pana atunci, lucrurile ar putea sa se schimbe, pentru ca unele uzine (Yamaha, Honda si nu stiu daca si KTM si Aprilia) beneficiaza de concesii pe partea de motor. Bine, din cate am inteles, motorul nu va fi chiar un GP24, standard, ci va primi mici modificari.

Un alt aspect care nu este destul de clar, este cu ce sasiu vor merge, cel putin la inceputul sezonului. Si acolo au niste semne de intrebare. Per total, am sentimentul ca in presezonul asta, Ducati pare ca nu si-a terminat de facut lectiile, asa cum a fost cazul in sezoanele precedente. Au inca multe necunoscute si vor avea mai mult de lucru in timpul sezonului, pentru a le pune la punct. Va fi interesant. 

Acum 38 minute, bmdbmw a spus:

Peco a pierdut titlul in fata unei echipe de uzina in conditiile in care el a avut si o armata de ingineri/tehnicieni in spate si lumea il vede ca unul din cei mai buni

Inca din 2022 tot spun ca Pecco nu a fost si nici nu este cel mai bun pilot Ducati. Imi aduc aminte ca in 2022, Bastianini a fost pe multe circuite peste Bagnaia, insa a trebuit sa fie bun coechipier. In 2023 si 2024, Martin a fost constant mai rapid. Atuul lui Pecco a fost faptul ca a ajuns pilotul nr.1 in echipa potrivita, la momentul potrivit si a avut nationalitatea potrivita. Astfel nu numai ca a beneficiat de sprijinul total si neconditionat al echipei, dar a fost, pur si simplu, impins de la spate spre titluri, prin toate mijloacele posibile. 

Link spre comentariu

Acum 23 minute, xt600 a spus:

pentru ca unele uzine (Yamaha, Honda si nu stiu daca si KTM si Aprilia) beneficiaza de concesii pe partea de motor

Ducati pare ca nu si-a terminat de facut lectiile

Doar Yamaha si Honda

KTM si daca ar avea concesii nu cred ca mai au fonduri sa dezvolte....

Ce te face sa crezi ca Ducati nu si-a facut lectiile in pre-sezon?Constanta si/sau timpii celor 2 piloti de uzina?Timpul lui Marquez cand a fortat putin aici la Buriram si a dat juma de sec la GP24?Heh....

Acum 3 minute, apriliacluj a spus:

dpmdv in 2024 Pecco a fost mai rapid decat Martin, 11 victorii fata de 3 !!!!!!!

a pierdut titlul din cauza inconstantei

true that

Pecco a mers pe sistemul ori la bal ori la spital ca JM in 2023,iar JM dimpotriva - a mers calculat la rezultat,neurmarind in special victoria decat daca circumstantele i-o permiteau iar riscurile nu erau prea mari.Foarte prudent.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, bmdbmw a spus:

Peco a pierdut titlul in fata unei echipe de uzina in conditiile in care el a avut si o armata de ingineri/tehnicieni in spate si lumea il vede ca unul din cei mai buni

Și sa nu uitam cum băgau băieții analiza de date de la 8 moto și scoteau setări perfecte.

A avut multe victorii de etapa deși vineri și sâmbătă nimeni nu l vedea nimeni sa fie sus duminica.

Acum 17 minute, apriliacluj a spus:

dpmdv in 2024 Pecco a fost mai rapid decat Martin, 11 victorii fata de 3 !!!!!!!

a pierdut titlul din cauza inconstantei

Da, rapid cu setări perfecte.

Vezi etape la rand cu Peco slab vineri și sâmbătă și duminică ii bătea pe toți de zici ca i lua la mișto.

m-am uitat la misto acum si prima etapa incepe pe 2 martie, undeva la 2 sapt, nebunie.

Acum 3 ore, bmdbmw a spus:

Caz închis.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, frigider a spus:

m-am uitat la misto acum si prima etapa incepe pe 2 martie, undeva la 2 sapt, nebunie.

Caz închis.

da, putem pune lacatu' atunci.

are cineva un tabel cu rezultatele cumulate din teste??

Link spre comentariu