ENEOS Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Se pare că vom avea anul ăsta o expoziție moto! https://expomoto.ro/?fbclid=IwY2xjawHrkudleHRuA2FlbQIxMQABHVIXYHe9oYVCDLKgeqAzkhJKNTASWHl4HrxWeXD8XoUf3iCmPGidmPH39w_aem_4gu5jZAf_W2O0CYClKUXFw&sfnsn=wa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă #partikip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă frumos. chiar asteptam sa reinceapa expozitiile moto cu vanzare. eu vin sa imi completez echipamentul si sa vad de vreun scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Vino, ca or sa fie mai scumpe decat acum in magazinele de profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 14 ore în urmă Moderatori Share Postat 14 ore în urmă Acum 50 minute, mony a spus: frumos. chiar asteptam sa reinceapa expozitiile moto cu vanzare. eu vin sa imi completez echipamentul si sa vad de vreun scuter. Ti manca de vreo tura cu scutecu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 16 minute, Kristian a spus: Ti manca de vreo tura cu scutecu'? Da, dar de data asta o sa fie cu motorul... poate anul viitor sa imi iau alt scuter (ca nu merita sa il repar pe "furia galbena") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 14 ore în urmă Moderatori Share Postat 14 ore în urmă Acum 2 minute, mony a spus: Da, dar de data asta o sa fie cu motorul... poate anul viitor sa imi iau alt scuter (ca nu merita sa il repar pe "furia galbena") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă Acum 2 ore, DonFlamingo a spus: #partikip? Eu m-am înscris acolo pt bilet la preț redus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Și eu. Sper sa nu mă trezesc că rămân cu biletul și anulează ăștia bâlciul după ce strâng lozul de la fraieri ... ca la alegeri gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate