Sari la conținut

1. Thailand - PT Grand Prix of Thailand

B.B.
 Share

Postări Recomandate

Acum 1 oră, B.B. a spus:

Ce rea e lumea pe net:

image.thumb.png.a3d177bdbe4bd53691f5da7c1999f8c3.png

:crack:

Acum 1 oră, B.B. a spus:

Yamaha always deep revs  my heart!! 

Am doo, vezi la profil! 

n-am auzit de yamaha burgman... :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 300
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 19 minute, frigider a spus:

:crack:

n-am auzit de yamaha burgman... :grinbandit:

Sunt 3 autovehicule acolo, doua moto Yamaca si un maxiscuter Zuzuki Burgman. 

Link spre comentariu

Acum 23 ore, B.B. a spus:

Cand MM s-o retrage si Jorge Martin se reface n-au decât sa reia competiția campionilor de...

carton.

:D

MMizerie trebuia sa ramana la Honda Gaoz corporation. In felul asta ne-am fi bucurat toti de curse🍾

Ahhh, dar stai un pic... el stie sa castige doar pe cele mai bune mobre🥳

Acum 23 ore, danypop a spus:

Baiatu ala de a terminat azi in spatele celor 2 piloti de client yamaka? 

E obisnuit cu "pa la spate":cheers:

Link spre comentariu

Las asta aici

LE: cred că e o incompatibilitate de codec… era un rant funny al lui Hodgson.

2nd try: https://www.reddit.com/r/motogp/s/J6ndEpKMwo

Pe de altă parte, n-aș fi atât de categoric în a-l nominaliza deja campion 2025. Buri Ram, Argentina, COTA sunt circuite unde rupe norma by default. Și într-o zi proastă se bate la podium dacă n-o pune jos. Plus, lipsește JM89. Vedem pe circuitele unde Pecco zburdă, vedem când se întoarce și JM89 și apoi putem trage o concluzie. La cum a arătat Ogura pe Aprilia aia de client, e posibil ca Martinator să nu fie chiar miel la tăiere. Vedem…

Editat de wolfybv
Link spre comentariu

Poate Ai Ogura e mai talentat ca Martinator.

Nu, iti spun de pe acum, nimeni nu va amenința dominația Ducati de anul ăsta.

Ziceai de circuite unde MM rupe norma by default, hai sa mai adăugăm cateva:

Sachsenring?

Aragon?

Jerez?

Nici pe următoarele nu a mers rău:

Brno?

Mugello?

Philips Island..

Etc..

Uite aici lista cu toate victoriile lui MM

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_motorcycle_Grand_Prix_wins_by_Marc_Márquez

Link spre comentariu

La 24.02.2025 la 15:38, ioio_viola a spus:

apropo, care era regula cand deschidea BB topic? cade MM in cursa? :)

Tztztz

Acum 8 ore, wolfybv a spus:

Și într-o zi proastă se bate la podium dacă n-o pune jos.

Vezi tu, omu a trecut prin multe și omu e într-un loc unde titlul 9 e aproape.

9 și de ce nu 10.

Legenda, omu face istorie si noi ne suparam ca omoara spectacolul.

Nu stim daca mai apare unu ca el in urmatorii xx ani.

El cădea pt ca forța,pt ca nu avea material. A zis o și el "pot fi cu juma de secunda mai lent și nu cad niciodată ".

Nu cred ca va cădea asa mult, a văzut la peco ce înseamnă să pierzi un titlu pe greșeli.

Nu a căzut f mult anu trecut pe prima ducati când poate a forțat mai serios. Crezi ca o sa cada când merge la 90%?

Acum 8 ore, wolfybv a spus:

era un rant funny al lui Hodgson.

Omu și a luat panica.:)))

Știe ca vor comenta batalii pt locul 2. :)

Înțeleg ca i - a plăcut circuitul da baieti, da și a bătut joc de restul.

E la alt nivel de "plăcut".

Mergea cu o mana și câștiga.

Sunt f f f f curios dacă Peco îl va bate o singura data măcar.

De ce zic asta? Au aceeași moto.

Nu contează ca Peco merge pe ea de x ani și mm doar de 1 an pe sh și acum pe asta noua.

Irelevant. 

Satana baga cheat code (talent se numește) și totul e irelevant.

Satana câștiga.

Teoria mea :

Pai dacă mm strange încă 15 pcte peste Peco in urm 2 etape și știe ca Peco e în spate binișor și vine circuit bun pt Peco: pai se va lupta la maxim mm cu el sa l termine la moral. Va risca totul sa nu ia Peco un GP măcar. Și da, atunci poate cădea MM, dacă se ajunge aici - dacă pare ca Peco poate câștiga.

Nu ma înțelegeți greșit,îmi pare și mie rău de spectacol da omu trebuia sa aibă deja încă 5 sau 6 titluri deja.

Adică mm s a rupt in cursa într-un incident idiotic cu moto venita peste el și e idiot și JM cade de 2 ori la rand în intersezon, ca și alții.

Asa e lumea. Adjectiv. :)))

Nu mai spun ca și cu mana strâmbă I a bătut pe cei mai buni.

Realitatea e uneori greu de acceptat.

Numa Peco sa nu fii.

Poza cu Peco semnat la Gresini pt 2026? 

Umor optimist. :)))))

Io am zis ca și găsește alt hobby.

Și pana pleacă mm ridica ogura sau JM capu..poate și supremația ducati mai se potolește.. Papa campionate.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, wolfybv a spus:

vedem când se întoarce și JM89

Vedem daca se adapteaza JM la Aprilia incat sa fie competitiv.

Motoreta iata ca functioneaza decent pe anumite circuite - vezi Ogura.JM ar fi cazul sa o duca nitel mai sus.

Problema e insa ca JM-Aprilia nu vor putea de fapt sa se amestece in vreo lupta la titlu,deci tot intre MM si Pecco se va juca titlul asta.

Acum 1 oră, frigider a spus:

Sunt f f f f curios dacă Peco îl va bate o singura data măcar.

Il va bate.Dar sporadic,pe circuite unde va fi high grip si Pecco se va simti super,dar si acolo MM va incerca sa il faca prin tot felul de mijloace sa greseasca...greu sa te bati cu Memelu cand e pe aceeiasi motoreta...

pai se va lupta la maxim mm cu el sa l termine la moral.

Indiferent daca are 15 puncte in avans sau in spate,MM va face tot timpul asta - vezi chiar declaratiile lui de cand era in echipa cu Pedrosa - tot timpul se joaca la acest capitol - asta cred ca a invatat-o de la Rossi :D  (asta in timp ce Pecco e un adevarat gentleman,un finut - apreciez comportamentul lui Pecco insa sunt de parere ca nu il avantajeaza deloc,mai ales ca MM are un adevarat fan in persoana lui Tardozzi)

Va risca totul sa nu ia Peco un GP măcar.

DAca face arogante din astea ,e un dobitoc.

Eu cred/sper ca e mai matur de atat - a vazut ce se intampla cand risca totul pt ca adversarul sa nu ia macar un GP - vezi Jerez 2020 / Quartararo.

Pt acea ambitie de a-i nega lui Quartararo o victorie de etapa in ciuda faptului ca gresise deja,a platit 4 ani de pauza si multiple operatii.

mm s a rupt in cursa într-un incident idiotic cu moto venita peste el și e idiot și JM cade de 2 ori la rand în intersezon

MM a fost un idiot ca s-a rupt atunci.Am explicat mai sus,de fapt nici nu e nimic de explicat,ca se vede din avion.

Si JM a facut o prostie de 2 ori,cand s-a rupt (de 2 ori) in intersezon,insa nu a ajuns (inca) la nivelul prostiei facuta de MM la Jerez/2020.

Ziaristii speculeaza insa ca JM va ajunge la 100% cu mana aia abia prin vara...nu ca ar conta fantastic in lupta pt campionat,dar na...

Nu mai spun ca și cu mana strâmbă I a bătut pe cei mai buni.

Realitatea e uneori greu de acceptat.

Can't argue that.

Si eu sunt curios daca MM/titlul 2025 si desigur si 2026 (avand in vedere ca se vor disputa cam pe aceeiasi motoreta) vor fi cu adevarat disputate realmente,daca aceste 2 titluri vor fi cu adevarat pe masa vreodata ca sa zic asa.

Suspectez ca nu,suspectez ca MM va fluiera 2 ani de acum incolo - cu conditia (tot timpul enunt conditia asta cand vb de MM),ca sa nu mai faca vreo tampenie monumentala a la Jerez 2020 si sa se rupa definitiv.

Deci daca isi tine cumpatul si merge calculat,eu cred ca nimeni nu il va putea bate pt titlu in 2025 si 2026.Just my 2 cents.

Link spre comentariu

Acum 11 minute, Method a spus:

e un dobitoc

Right!

Acum 11 minute, Method a spus:

MM este un idiot

Fixed!

Comportamentul controlat și normal se termină atunci când lucrurile nu merg cum vrea el. Cât timp e în control pe pistă e OK.

Altfel genial ca pilot.

Editat de ENEOS
Link spre comentariu

ne transformam usor in fani MM? :))

not

Pecolino o sa-si revina dar mai greu un pic, o sa mai ia si el victorii de etapa dar nu cred ca va reusi sa lupte pentru campionat de la egal la egal cu Satana

Link spre comentariu

Acum 24 minute, Cavaleru a spus:

not

Pecolino o sa-si revina dar mai greu un pic, o sa mai ia si el victorii de etapa dar nu cred ca va reusi sa lupte pentru campionat de la egal la egal cu Satana

Nush man, de la multiplu campion la vice campion la coleg cu satana - lumi total opuse. Parca au fost alte vieți.

Psihicul e ceva teribil.

Ai trăit ca mascul alpha și brusc nu contezi :) 

Vb strict de etapa 1.

Trăim și vedem restul etapelor.

Știu, Peco își revine.

Da mm doarme? Nu evoluează și el?

Are inginer nou nouț care tre sa l înțeleagă și el pe mm.

Lumea nu sta pe loc sa aștepte ca Peco sa găsească accelerația :)

Link spre comentariu

Acum 28 minute, frigider a spus:

Ai trăit ca mascul alpha și brusc nu contezi :) 

Vb strict de etapa 1.

Ee,stai ca drumul (spre locul 2) a fost pavat pt el la sfarsitul anului trecut,cand a luat cu incredere locul de vice-campion 2024.

Am vazut in conferinta de presa tristete si resemnare specifice Dovi.Nici nu prea avea ce sa faca de fapt aici,si e destul de inteligent incat a realizat-o.

Aici cred ca si-a dat seama cu cine se bate,si ce sarcina monumentala va fi sa incerce sa ii reziste.

Nu cred ca era perfect constient cine e/ce poate Marqeuez cand "se batea" cu acel ex-multiplu campion revenit dupa n accidentari pe un GP23 de la echipa mov curvesc cu Nadia umflata drept sef.Cred ca se gandea "meh,asta a fost bun la viata lui,dar s-a dus,s-a accidentat,salut salut,acum suntem noi tinerii - noua generatie",el JM,Acosta samd samd.

Cred insa ca dupa aceasta etapa a consitentizat cu adevarat cine e Marquez si de ce e capabil.

Si a devenit putin trist pt ca intelege situatia...he's fucked 😢

Proper fucked,ca sa citez un film meserias.

1 oră în urmă, Cavaleru a spus:

Tot timpul l-am admirat,dar niciodata nu am fost si nu voi fi fan.E un pilot prea dur prea meltean ca sa fiu fanul lui.

Dar ca si skill,ca si ambitie,munca ce vrei tu...cred ca e peste toti.

Ca si talent,dupa cum a recunoscut si el,Stoner ar fi fost peste el,dar australianul degeaba avea talent daca nu avea psihic.

Dar in rest,MM top la toate.Pacat insa ca e..."una putinia" :D (caracterizare facuta chiar de MM,sa nu imi sara lumea in cap)

Link spre comentariu

Postat (editat)

Frigider ai pus in tine apa din care bea Tardozzi?

Si eu gandesc toate chestiile astea dar nu le exprim public, am invatat sa fiu mai rezervat. Vom trai si vom vedea.. abia a fost o cursa. 

Acum 5 minute, Method a spus:

Tot timpul l-am admirat,dar niciodata nu am fost si nu voi fi fan.E un pilot prea dur prea meltean ca sa fiu fanul lui.

Era. si chiar si atunci eu nu am considerat ca ar fi meltean ci doar curajos, in oricare dintre chestiile facute de el putea sa se termine rau si pentru el.

Ceilalti nu fac asta nu din grija pentru colegii de pista ci in primul rand pentru ca nu vor sa cada ei.

Si cum MM probabil de mic a observat ca in situatii limita daca dai gaz poti trece printre 2 stalpi/copaci fara sa patesti nimic, eventual te zgarii un pic.. asta face/facea si pe pista. Ori cad ori ma duc inainte, scurt.

E un pic de dementa pe care eu o admir. Nu cred ca are nimic personal cu ceilalti, pentru el sunt jaloane, asa cum probabil orice pilot considera. 

Editat de B.B.
Link spre comentariu

1 oră în urmă, Cavaleru a spus:

ne transformam usor in fani MM?

Eu nu! Întotdeauna i-am recunoscut talentul și abilitățile,  dar n-am fost și nu voi fi fan.

Acum 5 minute, Method a spus:

e gandea "meh,asta a fost bun la viata lui,dar s-a dus,s-a accidentat,salut

Așa m-am gândit și eu. Sunt șocat să văd că a dominat autoritar fără măcar să forțeze, știți povestea cu căzutul pt găsirea limitei. Senzația a fost tot timpul că e departe de limită, că are rezerve, și asta mă îngrijorează.

Acum 8 minute, Method a spus:

tristete si resemnare

Eu tot aș fi vrut să văd moacele departamentului de salubritate! 😈

🧹 🧹

Link spre comentariu

JM89 nu a vrut sa ramana la Pramac pe Ducati de uzina pentru ca stia ca daca ajunge satana la Ducati Lenovo e chiar game over si se inchide orice sansa la titlu.

Asa pentru el a iesit bine. A castigat titlul cu Pramac, chiar daca nu era sigur de asta atunci cand a semnat cu Aprilia, si-a luat un contract foarte bun avand scuza ca voia echipa factory. Asta pentru ca isi bateau bastonul de ei cei de la Ducati in 2023 cand se discuta despre mutarea lui la Yamaha, concluzia si relaxarea lor fiind ca Martin vrea sa castige, deci nu ar avea de ce sa plece de la Ducati. Dar cum satana pare ca urmeaza sa parjoleasca tot, sa le ia painea de la gura si sa le f*ta nevestele, n-avea de ce sa mai stea pe acolo. 

Link spre comentariu

Acum 2 minute, tourist1 a spus:

sa le f*ta nevestele

Asta ar mai lipsi, să fie și vreun grande fwtadore... 🙄

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Method a spus:

Vedem daca se adapteaza JM la Aprilia incat sa fie competitiv.

Motoreta iata ca functioneaza decent pe anumite circuite - vezi Ogura.JM ar fi cazul sa o duca nitel mai sus.

Problema e insa ca JM-Aprilia nu vor putea de fapt sa se amestece in vreo lupta la titlu,deci tot intre MM si Pecco se va juca titlul asta.

Il va bate.Dar sporadic,pe circuite unde va fi high grip si Pecco se va simti super,dar si acolo MM va incerca sa il faca prin tot felul de mijloace sa greseasca...greu sa te bati cu Memelu cand e pe aceeiasi motoreta...

Eu zic ca Aprilia se poate bate constant la a treia pozitie a podiumului, cu un rider de top. Problema este ca JM s-a rupt in cel mai prost moment al carierei lui... deh.. prostia se plateste... Am speranta la Ogura, care pare ca s-a adaptat repede la motocicleta si se afla in learning curve, deci cred ca are potential. Insa, titlul, cum spui, se va juca tot intre pilotii Ducati. Ce ar fi sa vezi fratiorii batatndu-se pentru titlu?  ;)

Cu siguranta, va lua si Pecco cateva victorii. Zic ca Pecco va avea o sansa buna acolo unde va putea tine ritmul lui MM si il va putea combate in dog fight-uri, unde Mimisor nu este prea cerebral.  

Link spre comentariu

Acum 1 minut, xt600 a spus:

unde Mimisor nu este prea cerebral.  

Nu, dar este un mârlan versat, iar Bagnaia nu e Rossi să fie uns cu toate alifiile!

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Method a spus:

Ee,stai ca drumul (spre locul 2) a fost pavat pt el la sfarsitul anului trecut,cand a luat cu incredere locul de vice-campion 2024.

Greșit.

JM nu cred ca și a bătut asa organul de toți la nivelul asta.

Acum 1 oră, tourist1 a spus:

JM89 nu a vrut sa ramana la Pramac pe Ducati de uzina pentru ca stia ca daca ajunge satana la Ducati Lenovo e chiar game over si se inchide orice sansa la titlu.

Asa pentru el a iesit bine. A castigat titlul cu Pramac, chiar daca nu era sigur de asta atunci cand a semnat cu Aprilia, si-a luat un contract foarte bun avand scuza ca voia echipa factory. Asta pentru ca isi bateau bastonul de ei cei de la Ducati in 2023 cand se discuta despre mutarea lui la Yamaha, concluzia si relaxarea lor fiind ca Martin vrea sa castige, deci nu ar avea de ce sa plece de la Ducati. Dar cum satana pare ca urmeaza sa parjoleasca tot, sa le ia painea de la gura si sa le f*ta nevestele, n-avea de ce sa mai stea pe acolo. 

E o teorie decenta.

Doar JM știe.

Dar era a 2 a oara când îl refuza ducati.

Uneori îți mai bagi pur și simplu pla și pleci, ma gândesc.

Era clar ca aprilia poate..ceva.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, frigider a spus:

Greșit.

JM nu cred ca și a bătut asa organul de toți la nivelul asta.

E o teorie decenta.

Doar JM știe.

Se stie de ce a plecat. Nu mai este necesar sa construim teorii... Pur si simplu, Jiji l-a ales pe MM si nu a mai fost loc si pentru el. As zice ca Jiji a ales bine de data asta. 

Acum 14 ore, wolfybv a spus:

La cum a arătat Ogura pe Aprilia aia de client, e posibil ca Martinator să nu fie chiar miel la tăiere. Vedem…

Da, a mers impecabil. Este de urmarit japonezul. O mentiune: motocicletele Trackhouse sunt aceeasi specificatie cu cele de uzina. 

Link spre comentariu

Acum 31 minute, xt600 a spus:

Se stie de ce a plecat. Nu mai este necesar sa construim teorii... Pur si simplu, Jiji l-a ales pe MM si nu a mai fost loc si pentru el. As zice ca Jiji a ales bine de data asta. 

Cam ai dreptate daca Satana ia 1-2-3 titluri , e un pariu castigat. 

Daca se retrage, tot o sa fie Peco acolo sa mai ia 1-2 titluri, daca o mai rezista psihic cu un astfel de coechipier

Link spre comentariu

Acum 59 minute, xt600 a spus:

Sau putea sa ramana la Pramac pentru a avea motocicleta cu aceeasi specificatie ca MM si Bagnaia. Dar stia ca nu are sanse la titlu pentru ca MM nu e Bagnaia si nu cade de pe primul loc din 3 in 3 curse. 

Daca lucrurile se intampla la fel ca weekendul trecut inseamna ca nu doar Gigi a facut o alegere buna, ci si JM1 care se bucura de locuri 2 (in cel mai bun caz), dar pe un salariu mult mai mare. 

Link spre comentariu

Acum 3 ore, ENEOS a spus:

Sunt șocat să văd că a dominat autoritar fără măcar să forțeze, știți povestea cu căzutul pt găsirea limitei. Senzația a fost tot timpul că e departe de limită, că are rezerve, și asta mă îngrijorează.

100% - pai a zis el singur in conferinta ca a mers (atat de) finut (incat s-a racit guma fata) special pt a nu risca absolut nimic (avand in vedere ca putea sa nu forteze si totusi sa fie intangibil).Si-a permis sa mearga atat de finut incat a racit guma fata si totusi nimeni nu a putut sa se apropie in vreun fel de ritmul lui de cursa.That's scarry.

Si eu sper ca pe alte circuite sa vina si Pecco la joc - nu vreau si cred ca nimeni nu vrea sa avem un alt 2014...

Acum 3 ore, ENEOS a spus:

Eu tot aș fi vrut să văd moacele departamentului de salubritate! 😈

🧹 🧹

Ce sa mai,s-a terminat,nu erau ele zambitoare cand ala castiga,erau in 90% din cazuri kkte la cwr,acum gata - doliu national la maturi iti dai seama.Steagul in berna valul pe fatza,inmormantare. 🕯️

Acum 3 ore, xt600 a spus:

Eu zic ca Aprilia se poate bate constant la a treia pozitie a podiumului, cu un rider de top.

Nu prea o vad.Pe multe circuite Aprilia efectiv nu a functionat anul trecut,sa vedem acum,insa nu as paria pe ei.

Apoi nu prea vad cum poate ajunge la pozitia 3 : avem 2 Ducati factory,avem minim 1 GP24 la Gresini + macar inca 1 la VR46...

Greu sa te bati cu toti astia...uite si tu cum a mers AM aici...si Diggia daca nu e accidentat poate pune pretentii.

Apoi nu mai zic de Acosta sau Binder daca sunt intr-o zi buna si pe un circuit propice KKTM.

Acum 3 ore, xt600 a spus:

Ce ar fi sa vezi fratiorii batatndu-se pentru titlu?  ;)

Cu siguranta, va lua si Pecco cateva victorii. Zic ca Pecco va avea o sansa buna acolo unde va putea tine ritmul lui MM si il va putea combate in dog fight-uri, unde Mimisor nu este prea cerebral.  

Te contrazici - pai ori AM ori Pecco?Eu zic ca Pecco va merge bine pe Mugello samd,si vom avea si cateva batalii intre ei,insa sporadice.

Il "joaca" Memelu grav - cred ca o sa ii sara capul de pe umeri lui Rossi de nervi,ca ii da ala de pamant cu protejatul :)

Acum 2 ore, frigider a spus:

:agree:

Acum 36 minute, Cavaleru a spus:

daca Satana ia 1-2-3 titluri , e un pariu castigat. 

oricum e un pariu castigat pt ca Memelu e de departe cel mai popular pilot din gp si vinde fantastic.

Nu zic nu - alegerea lui MM este foarte benefica pt Ducati,din toate punctele de vedere,in afara de salariul pilotului,acolo a durut putin ma gandesc.Dar overall cred ca si-au scos banii.

Gigi insa a facut o alegere...indecisa.Si fortat si de Domenicali.

Inteleg alegerea lui Gigi,dar atunci nu mai inteleg alegerea facuta la inceput de 2024 cu semnarea lui Pecco.

Sa vedem cum ii tine in frau pe cei 2 in urmatorii 2 ani :)

Link spre comentariu

14 minutes ago, Method said:

+ macar inca 1 la VR46...

Al lui Franky. Dar parcă este și unul 2025, al lui Diggia? 

Link spre comentariu