3.14 Postat Duminică la 17:08 Share Postat Duminică la 17:08 20 minutes ago, Bigfoot said: Baieti si eu fac touring, in opinia mea la o alta calitate, pt cei ce gandesc ca mine. Pun moto pe remorca, am un drum mai agreabil pana la destinatie. Am remorca dedicata utv/moto ......insa inamicul nr 1 este timpul , apoi marafetii . Eu cand plec sa ma distrez ...nu conteaza ca este 1 zi sau 9 ....imi fac abslot toate poftele .....daca nu pot , mai bine nu plec . Asa ca ...pt sarakie ...cf este ideal ca sa te amagesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sapro213 Postat Duminică la 23:29 Share Postat Duminică la 23:29 Am probat și eu 450mt, 700mt și 800mt dar singura care mi-a plăcut a fost 700mt care din pacate seamana prea mult cu fosta moto la ciclistica, pozitia in sa si motor (versys 650) Asa ca am achizitionat ce ai avut tu inainte, o baba de r1200r, chiar fara sa fac un test și pot sa spun ca e misto rau de tot. Ce pot sa spun de cf moto e ca inteleg perfect de ce le cumpara lumea, cel putin aici in uk vând foarte bine, la prețul lor primesti multa motocicleta. Eu unu nu as da zeci de mi de oiro pe o motocicleta nici daca are 380 de cai și e din aur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate