kriszo Postat Marți la 13:15 Share Postat Marți la 13:15 O zi frumoasă! Am două intercomuri Scala Rider Q3. Cum putem vorbi și asculta muzică în același timp cu pasagerul meu? În prezent, dacă ne conectăm pe același canal, putem fie doar vorbi, fie doar asculta muzică. Mai este cineva care folosește Scala Rider și a reușit să rezolve această problemă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Marți la 13:38 Share Postat Marți la 13:38 Nu mai bine va vedeti voi de motociclit? Maine -poimaine o sa stati pe Netflix,.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Marți la 14:15 Share Postat Marți la 14:15 Salut. Chat gpt te va lamuri. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Marți la 14:42 Share Postat Marți la 14:42 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Nu mai bine va vedeti voi de motociclit? Maine -poimaine o sa stati pe Netflix,.. nu stii ultima fitza… comunicare cu gps comunicare cu pasager si KARAOKE cu textul pe ecran gps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Marți la 15:18 Share Postat Marți la 15:18 Salut, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Marți la 15:58 Share Postat Marți la 15:58 (editat) Acum 1 oră, 10maRIus20 a spus: Salut. Chat gpt te va lamuri. Succes! In mers. Si tot el iti spune si cum sa mergi pe mobra, nu mai ai nevoie de scoala. Doar ca se nu este VideoChat LGPt 1 oră în urmă, ianachim a spus: nu stii ultima fitza… comunicare cu gps comunicare cu pasager si KARAOKE cu textul pe ecran gps Plus lectii de pian si Vocea Romaniei. Eu ma intreb ce mai inteleg din motocicleala aia.s Editat Marți la 16:00 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Marți la 19:27 Share Postat Marți la 19:27 Cei mai multi eroi de tastatura se gasesc pe forumul acesta. Voi astia care gasiti probleme la orice solutie imi dati impresia ca sunteti niste ologi, paraplegici. Nu ati facut nimic bun cu viata voastra si va descarcati frustrarile pe orice greseala gramaticala, pe orice incepator care poate ca vrea sa mai invete cate ceva sau poate nu. Sunteti fix aceiasi care comentati nimicuri de fiecare data, la aproape fiecare topic nou. Jos palaria pentru cei care dati sfaturi si vorbiti frumos si la subiect, dar pacat ca sunteti rari. Cu usurinta va regasiti intr-una din cele doua categorii, stiti voi care si cum sunteti. Ma puteti da afara de pe forum ca nici macar nu imi pasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Marți la 22:26 Share Postat Marți la 22:26 9 hours ago, kriszo said: O zi frumoasă! Am două intercomuri Scala Rider Q3. Cum putem vorbi și asculta muzică în același timp cu pasagerul meu? În prezent, dacă ne conectăm pe același canal, putem fie doar vorbi, fie doar asculta muzică. Mai este cineva care folosește Scala Rider și a reușit să rezolve această problemă? eu am renuntat la intercom tocmai ca sa nu-mi aud femeia absolut toata ziua si tu ti-o pui singur in cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 00:27 Share Postat ieri la 00:27 Acum 4 ore, 10maRIus20 a spus: Cei mai multi eroi de tastatura se gasesc pe forumul acesta. Dacă insiști, se rezolvă, cu toate că nu cred că e nevoie. Cât despre intercom, de cel puțin 20 de ori am vrut să-mi pun și eu, dar m-am răzgândit după 1-5 minute, pentru că n-am chef să fiu concentrat pe manevre și să o aud pe soție "las-o mai încet" sau vreo exclamație fix când nu-i cazul. Sau să-mi audă toate înjurăturile pe care le împing când conduc. Am incercat de 2-3 ori să conduc cu căști in urechi, mă deconectează de trafic și nu-i bine deloc (care reușește, bravo lui). Muzică tare ascult in mașină doar dacă conduc încet și e drumul liber, pe moto dacă te ia relaxarea și nu te uiți în oglinzi, te poți trezi cu girofare in spate și apar surprizele. Mă rog, chiar prefer să simt traficul, dar așa consider că e ok. Combinația muzică + neasigurarea în oglinzi poate strica ziua. Deci zic pas la orice sistem de comunicație, indiferent cât de performant ar fi el. Singurele chestii care mă interesează ar fi indicațiile audio de la Waze, dar am rezolvat și cu acest aspect (cost redus, aspect discutabil). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 04:08 Share Postat ieri la 04:08 Acum 8 ore, 10maRIus20 a spus: orice incepator care poate ca vrea sa mai invete cate ceva . Pai nu despre asta e vorba si aici? Despre a sfatui incepatorul sa lase dreaqu alte activitati in timp ce conduce si sa fie atent la ce face cand e la ghidon? Te-ai gandit ca poate unii am avut ajuns la concluziile astea dupa zeci de ani de sofat si motociclit experimentand chestiile despre care tot comentam acum pe forum? Deci hotaraste-te, e bine sa incercam sa ajutam incepatorii sa faca ce credem noi ca e bine sau nu? Aaa, stai, ca tu de fapt faci parte din aia care vor sa fie invatati doar ce vor ei sa invete, doar ce cred ei ca e bine, sa nu cumva sa li se spuna ca nu e bine ce fac, nu?! Exact cum erau reisarii de pe forum de acum 20 de ani care intrebau daca sa-si ia R6 sau R1 imediat dupa ce si-au luat A-ul la 18 ani si care se ofruscau dupa ce li se explica ca niciuna nu e mobra de incepatori. Dar ce sa vezi (?), majoritatea astora a disparut usor usor. Pentru ca ori si-au rupt capu', ori s-au lasat de motociclit dupa ce era cat pe-aci sa si-l rupa. Bineinteles ca in niciunul din cazuri n-o sa vezi vreodata vreo postare de genu " Ba, multumesc, ati avut dreptate". Singurele sunt exceptiile "Uite, ba, ca am facut cum am vrut eu si n-am patit nimic". In concluzie cui nu-i place ce sfaturi primeste n-are decat sa faca cum crede. Dar si eu o sa dau in continuare sfaturile despre care cred ca sunt bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat ieri la 05:15 Share Postat ieri la 05:15 (editat) Acum 6 ore, MotoS Garage a spus: eu am renuntat la intercom tocmai ca sa nu-mi aud femeia absolut toata ziua si tu ti-o pui singur in cap... Daca pasagerul e femeie.... Daca e... poate geme frumos la demaraj... 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: In concluzie cui nu-i place ce sfaturi primeste n-are decat sa faca cum crede. Dar si eu o sa dau in continuare sfaturile despre care cred ca sunt bune. Nu ai observat ca sfaturile care nu sunt in trendul actual si directia dorita de initiator, nu au priza la public. Initiatorul nu a cerut sfaturi daca sa foloseasca intercomul... ci ii trebuia un manual de utilizare. Acum 9 ore, 10maRIus20 a spus: Sunteti fix aceiasi care comentati nimicuri de fiecare data, la aproape fiecare topic nou. E niste "uameni" rai care nu stie ei cu ce se mananca trendurile actuale.. Aia care stiau s-au autoexilat pe Tictok, face urmaritori, e influenceri. Io pe astia destepti de pe forum nui bag in seama,e invidiosi. Editat ieri la 05:21 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat ieri la 06:19 Share Postat ieri la 06:19 Off topic, din păcate: Ce am observat eu în ultimii vreo 15 ani pe forum referitor la membrii noi: - dintr-un număr de 100 nou veniți, 98 au probleme la cotețe, iar unul nu știe ce vrea să cumpere. - cei cu probleme la troace se bășică imediat daca-i trimiți la service, ei sunt mai buni decât oricine de acolo, deja au încercat tot ce se putea și acum vor soluții online de la membrii mai vechi care trebuie să folosească globul de cristal. Peste o lună-două îi vezi că încep deja să dea sfaturi tehnice. - ăia de vor să cumpere motociclete nu vor sugestii, de fapt așteaptă confirmarea unor păreri proprii. - unii dintre ei știu totul și mai mult decât atât despre motociclete, reparații, scule, echipamente, căști etc. - mulți dintre ei dispar rapid ca măgaru-n ceață, unii chiar după prima postare. - 90 la sută sunt agramați, inculți și obraznici. Mai găsiți și voi altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat ieri la 06:26 Share Postat ieri la 06:26 10 hours ago, 10maRIus20 said: Cei mai multi eroi de tastatura se gasesc pe forumul acesta. Voi astia care gasiti probleme la orice solutie imi dati impresia ca sunteti niste ologi, paraplegici. Nu ati facut nimic bun cu viata voastra si va descarcati frustrarile pe orice greseala gramaticala, pe orice incepator care poate ca vrea sa mai invete cate ceva sau poate nu. Sunteti fix aceiasi care comentati nimicuri de fiecare data, la aproape fiecare topic nou. Jos palaria pentru cei care dati sfaturi si vorbiti frumos si la subiect, dar pacat ca sunteti rari. Cu usurinta va regasiti intr-una din cele doua categorii, stiti voi care si cum sunteti. Ma puteti da afara de pe forum ca nici macar nu imi pasa. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 06:49 Moderatori Share Postat ieri la 06:49 Acum 28 minute, Kagemusha a spus: Off topic, din păcate: Ce am observat eu în ultimii vreo 15 ani pe forum referitor la membrii noi: - dintr-un număr de 100 nou veniți, 98 au probleme la cotețe, iar unul nu știe ce vrea să cumpere. - cei cu probleme la troace se bășică imediat daca-i trimiți la service, ei sunt mai buni decât oricine de acolo, deja au încercat tot ce se putea și acum vor soluții online de la membrii mai vechi care trebuie să folosească globul de cristal. Peste o lună-două îi vezi că încep deja să dea sfaturi tehnice. - ăia de vor să cumpere motociclete nu vor sugestii, de fapt așteaptă confirmarea unor păreri proprii. - unii dintre ei știu totul și mai mult decât atât despre motociclete, reparații, scule, echipamente, căști etc. - mulți dintre ei dispar rapid ca măgaru-n ceață, unii chiar după prima postare. - 90 la sută sunt agramați, inculți și obraznici. Mai găsiți și voi altele... E foarte buna formularea si cat se poate de concreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat ieri la 06:51 Share Postat ieri la 06:51 Acum 17 ore, Speedy.K a spus: Nu mai bine va vedeti voi de motociclit? Maine -poimaine o sa stati pe Netflix,.. Aici nu ai dreptate, pari un fel de Caton(Cartagina trebie distrusa),Motocicleste fiecare cum vrea atat timp cat motocicleste atent si cu grija. Eu nu prea mai pot merge fara sa aud muzica in casca, merge si telefonul conectat, te mai suna unul altul, de la munca/sotia/prietenii/familia, poate chiar are cineva urgent in acel moment si nu trebuie sa opresc ca sa deschid telefonul si sa vad cine ma sunat. Omul chiar a avut o intrebare Normala, ai raspuns doar sa bifezi. Referitor la intrebare, uneori.mi ramanea muzica pe fundal in timp ce vb la telefon sau pe intercom dar nu stum cum o facea , nu am incercat intentionat manevra. Acum 32 minute, Kagemusha a spus: Off topic, din păcate: Ce am observat eu în ultimii vreo 15 ani pe forum referitor la membrii noi: - dintr-un număr de 100 nou veniți, 98 au probleme la cotețe, iar unul nu știe ce vrea să cumpere. - cei cu probleme la troace se bășică imediat daca-i trimiți la service, ei sunt mai buni decât oricine de acolo, deja au încercat tot ce se putea și acum vor soluții online de la membrii mai vechi care trebuie să folosească globul de cristal. Peste o lună-două îi vezi că încep deja să dea sfaturi tehnice. - ăia de vor să cumpere motociclete nu vor sugestii, de fapt așteaptă confirmarea unor păreri proprii. - unii dintre ei știu totul și mai mult decât atât despre motociclete, reparații, scule, echipamente, căști etc. - mulți dintre ei dispar rapid ca măgaru-n ceață, unii chiar după prima postare. - 90 la sută sunt agramați, inculți și obraznici. Mai găsiți și voi altele... Omul are o problema, pe care o vrea rezolvata, cum am patit si eu cu aplicatia de la pantalonii cu incalzire, nu se conecta, unu coleg mai ,,,,, mai prostovan,,,, nu chiar asa de destept ca multi dintre voi de aici, mi.a raspuns la obiect si a sugerat sa caut varianta veche a aplicatiiei, ca astia uita sa faca update, am cautat, am gasit , a amers si merge si acum, era suficient sa-i raspundeti daca stiti la obiect, nu sa-i spuneti cum mergeti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat ieri la 07:27 Share Postat ieri la 07:27 Am mai spus-o si in trecut, o repet din nou acum. Daca unii dintre voi nu pot sa faca un anumit lucru, nu inseamna ca in mod automat nici ceilalti nu pot sa o faca. Coborati de pe norisor, nu sunteti etalon in domeniu. Personal ascult muzica in timp ce merg cu mobra, nu imi distrage deloc atentia. In acelasi timp insa eu verific constant oglinzile, nu doar atunci cand vreau sa fac o manevra. Csf, ncsf.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat ieri la 07:45 Share Postat ieri la 07:45 Acum 15 minute, SONYC a spus: Am mai spus-o si in trecut, o repet din nou acum. Daca unii dintre voi nu pot sa faca un anumit lucru, nu inseamna ca in mod automat nici ceilalti nu pot sa o faca. Coborati de pe norisor, nu sunteti etalon in domeniu. Personal ascult muzica in timp ce merg cu mobra, nu imi distrage deloc atentia. In acelasi timp insa eu verific constant oglinzile, nu doar atunci cand vreau sa fac o manevra. Csf, ncsf.. Sa.l anunte cineva pe Verstapen ca i se va inchide radioul si comunicarea cu echipa, ca forumul a decis ca nu se poat face in acelasi timp, sa rulezi cu 350la ora si sa asculti in casca radioul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 07:46 Share Postat ieri la 07:46 Repet si eu ce am mai spus de nenumarate ori: faptul ca eu am o parere despre ceva nu inseamna ca ala este adevarul absolut. Inseamna pur si simplu ca aia e parerea mea si tin sa mi-o exprim. Nu inteleg de ce pe uniiva deranjeaza atat chestia asta. Suntem pe un forum, nu suntem nici la scoala, sa se ramana repetent cand vrea profu, dar nici sa se vorbeasca doar intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat ieri la 07:54 Share Postat ieri la 07:54 54 minutes ago, Djenavar said: Omul are o problema, pe care o vrea rezolvata, cum am patit si eu cu aplicatia de la pantalonii cu incalzire, nu se conecta, unu coleg mai ,,,,, mai prostovan,,,, nu chiar asa de destept ca multi dintre voi de aici, mi.a raspuns la obiect si a sugerat sa caut varianta veche a aplicatiiei, ca astia uita sa faca update, am cautat, am gasit , a amers si merge si acum, era suficient sa-i raspundeti daca stiti la obiect, nu sa-i spuneti cum mergeti voi. Nu am spus cum merg eu, dar o să spun acum. Am intercom pe vreo două căști. Îl folosesc pentru comunicare numai atunci când merg cu băieții mei, care se află pe motociclete diferite și strict pentru chestii importante, referitoare la trafic sau starea drumului. Comunic uneori și cu soția, care-mi mai spune că ar vrea să opresc din când în când dacă mă ia valul și uit de asta. Pentru convorbirile telefonice nu răspund niciodată în timp ce merg. Mi se spune cine mă sună și dacă consider că este ceva important, opresc și vorbesc. Poate nu sunt așa de îndemânatic ca alții. Poate nu am atenție distributivă ca alții. Dar poate chiar sunt mai deștept și faptul că sunt atent la trafic și la condițiile de drum m-a ferit de accidente în aproape 50 ani pe două roți. Iar Verstappen rulează pe pistă, nu cred că e nevoie să intru în detalii despre ce înseamnă asta comparativ cu traficul obișnuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat ieri la 07:59 Share Postat ieri la 07:59 Acum 7 minute, Speedy.K a spus: Repet si eu ce am mai spus de nenumarate ori: faptul ca eu am o parere despre ceva nu inseamna ca ala este adevarul absolut. Inseamna pur si simplu ca aia e parerea mea si tin sa mi-o exprim. Nu inteleg de ce pe uniiva deranjeaza atat chestia asta. Suntem pe un forum, nu suntem nici la scoala, sa se ramana repetent cand vrea profu, dar nici sa se vorbeasca doar intrebat. Una e sa iti expui parerea personala despre un lucru si cu totul alta sa "recomanzi" sarcastic cuiva sa nu mai procedeze asa, gen el e prost, tu destept. Sunt lucruri total, dar total diferite. Daca nu iti era clar, asta deranjeaza. Indiferent de varsta si experienta pe care o avem, nu suntem noi taticii acestui "sport", lasa oamenii sa experimenteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 08:03 Share Postat ieri la 08:03 Ca pe unii ii deranjeaza nu ma deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 08:12 Share Postat ieri la 08:12 4 minutes ago, Speedy.K said: Ca pe unii ii deranjeaza nu ma deranjeaza. Dar @kriszo a mai intrat pe aici? Macar sa ii multumeasca lui @DonFlamingo care a pierdut timp sa caute pe net, lucru pe care putea sa-l faca si initiatorul, cu un minim de efort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat ieri la 08:13 Share Postat ieri la 08:13 Acum 3 minute, Kagemusha a spus: Dar poate chiar sunt mai deștept și faptul că sunt atent la trafic și la condițiile de drum m-a ferit de accidente în aproape 50 ani pe două roți. Poate esti, poate nu, poate eu sunt prost, in alta ordine, ideea era sa se raspunda la intrebarea pusa, nu la ce se crede ca daca/parca. M.am lovit de mai multe ori de aceasta problema , mai exemplific daca vrei. Laptop din 2021 I7, 1tb, 16gbRAm, nu merge un joc din 2002-2004, intreb pe forum, ce.mi raspund multi, nu ai rami , nu ai procesor, nu ai placa, bla bla bla. Unul spune ca el are 64 gb Ram , daca incerci sa.i spui ca jokul rula in 2004 pe un laprop din 2002, nu intelege. In sfarsit apare un coleg care spune vezi ca nu ai un program ceva, instaleaza asta si.ti va merge.BINGOOOOOOOOOO, merge. De multe ori se raspunde fara a intelege intrebarea pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat ieri la 08:15 Share Postat ieri la 08:15 Problema voastra nu este la intercom ci ca va luati nevestele pe motocicleta cu voi. Intercomul este ca handsfree-ul in masina. Banuiesc ca nu stati cu telefonul intre umar si ureche. Eu folosesc intercomul, dau apeluri, primesc apeluri, ascult muzica etc. Astea in timp ce sunt atent la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CarolAlexandru Postat ieri la 08:33 Share Postat ieri la 08:33 Salut, nu am Cardo, dar cand facem grup de 3 persoane ne conectam fiecare la telefon si facem conferinta pe WhatsApp. Ulterior iti ajustezi volumul la muzica pe fundal (eu folosesc Spotify). Parca, nu mai tin minte, faceam si conferinta din apel, dar nu mai stiu daca mergea muzica pe fundal, trebuie incercat. Insa, in ambele cazuri, daca treci prin zone unde nu ai semnal, se va intrerupe si va trebui refacuta conexiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate