xt600 Postat ieri la 07:51 Share Postat ieri la 07:51 (editat) Acum 1 oră, B.B. a spus: Eu cred ca a cam sosit vremea sa mai cada si AM. Nah... uite ca a cazut in Wup! Editat ieri la 07:51 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 07:53 Share Postat ieri la 07:53 Acum 1 minut, xt600 a spus: Nah... uite ca a cazut in Wup! colegu nu va fi satisfacut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 08:11 Share Postat ieri la 08:11 Acum 17 minute, frigider a spus: colegu nu va fi satisfacut. Să-și ia una de 19 ani să-l satisfaca atunci. Sau unu.... după preferințe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 08:18 Share Postat ieri la 08:18 Acum 7 minute, danypop a spus: Să-și ia una de 19 ani să-l satisfaca atunci. Sau unu.... după preferințe putem include si animale daca o iei asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 09:00 Share Postat ieri la 09:00 Acum 41 minute, frigider a spus: putem include si animale daca o iei asa. Tu ai zis-o Iar începe sa picure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 12:06 Share Postat ieri la 12:06 Asta amesteca cărțile puțin... Câștiga Bagnaia? Mi.a răspuns ahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat ieri la 12:15 Share Postat ieri la 12:15 Ba, frate, Bagnaia sa moara franta (wink-wink) de nu a facut cacatul praf weekendul asta. tuiguramasii de cazatura Ce bine mergea Q! Tot ce sper de la cursa asta e sa nu se accidenteze nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat ieri la 12:33 Share Postat ieri la 12:33 ZARCO!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 12:34 Share Postat ieri la 12:34 Nu se accidentează ca nu au viteza cad fin. Quartararo a gresit o rău s.a luat în ultimul viraj după MM . PACAT. Mai dar AM a făcut ambele LLP?ca eu am văzut doar una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat ieri la 12:52 Share Postat ieri la 12:52 Eu cred că nu toți au executat double LL primit la început... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă SA VINA BACKFLIPUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Chiar acum, tourist1 a spus: SA VINA BACKFLIPUL Zarcoooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Si a oprit seria Ducati de victorii consecutive. Cred ca trebuiau sa castige si azi ca sa depaseasca seria Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Pana si Satana l-a gratulat... abia astept sa vad ce va zice la interviu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Se confirmat la Prima acum. Ducati si Honda au acum siruri de victorii consecutive egale, 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Publicul francez a fost rasplatit, nu diavolul ci tamplarul... 2 minutes ago, tourist1 said: Se confirmat la Prima acum. Ducati si Honda au acum siruri de victorii consecutive egale, 22. spusesera si gigeii din startul cursei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Pt cei oripilați, nu am zis ca imi doresc sa cada AM, am spus ca dopdv al Karma sau statistic vorbind a cam venit vremea sa cada si el. Si a cazut chiar de două ori in cursa asta. Deci nu intelegeti greșit, nu doresc sa cada nimeni. Legat de Zarco.. f fain. Felicitări!! Backflip!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Baaa :))) A fost un flash de sub o secunda cu un banner cu MM cum ca ar fi castigat cursa? :))))))) S-au fastacit si cei care se ocupa de grafica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă BACKFLIPP PERFECT!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 2 minute, Lup69 a spus: Publicul francez a fost rasplatit, nu diavolul ci tamplarul... In control 120% a fost. Nota 20. Perfecta cursa. Pe cealaltă parte însă...ma cum s-a descurcat Bagnaia sa termine fix ultimul și culmea pe 16? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă (editat) Cursa asta a fost un haos total. Nu stiam daca urmaresc cursa MotoGP de la Le mans sau cea de anduranta Le Mans 24H Moto.... Oamenii cursei, Aldeguer si Zarco. Au mers fantastic oamenii!!! Q.... BTW.. fain podium! Cum necum, satana a reusit locul doi. Cum spunea si Dovi.. asta si cand are o zi proasta, scoate podium. Editat 23 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Păcat ca nu a prins și Acosta podiumul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Salut. Pune careva cursa inregistrata pe undeva? Danke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Bravo si pentru Fermin, incepe sa se maturizeze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Omul cursei a fost Marquez care a stat la cutie si s-a abținut de la orice nebunie si a incasat 20 de puncte in timp ce ceilalti doi (rivali) au incasat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate