zodiacus111 Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă stare perfecta ... an 1984... se poate vedea in sect 4...0747690103 traian 1299eu negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 18 ore în urmă Moderatori Share Postat 18 ore în urmă Completeaza-ti anuntul cu toate datele obligatorii lipsa,altfel anuntul va fi sters. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zodiacus111 Postat 18 ore în urmă Autor Share Postat 18 ore în urmă 1 hour ago, zodiacus111 said: stare perfecta ... an 1984... se poate vedea in sect 4...0747690103 traian 1299eu negociabil itp valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 17 ore în urmă Moderatori Share Postat 17 ore în urmă Pune cati km are pe bord,daca oferi fiscal,pana in ce data e valabil ITP-ul. E asa de greu sa citesti si sa postezi ce date obligatorii lipsesc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zodiacus111 Postat 17 ore în urmă Autor Share Postat 17 ore în urmă dau fiscal are 100k la bord valabil itp 2026 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 17 ore în urmă Moderatori Share Postat 17 ore în urmă Pff,data inseamna zi-luna-an,nu an. De gramatica,nu cred ca are rost sa am pretentii de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Poate nu ar fi rau sa existe un formular disponibil pe forum care sa fie completat de catre cine doreste sa isi vanda mobra. S-ar evita discutiile de orice fel. Si se informeaza cetateanul ca anunturile de vanzare sunt doar pe baza formularului si orice alta forma de anunt se sterge. Formularul nu se valideaza daca nu sunt completate campurile obligatorii. Standardizarea nu este birocratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 46 minute în urmă Share Postat 46 minute în urmă (editat) Eu cred că este necesar să fie impusă o limită de număr minim de postări înainte de a putea publica un anunț de Vânzări. Forumul ăsta nu e OLX. P.S. Acest anunț ar trebui să fie șters. Vorba lu' nea Nicu Văcăroiu: "părerea mea" Editat 46 minute în urmă de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 20 minute în urmă Share Postat 20 minute în urmă Sau, in cazul anunturilor postate de catre unu care de-aia si-a facut cont, aplicata ad literam regula " In cazul nerespectarii acestor reguli anuntul se sterge automat, fara notificare!". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate