tourist1 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă FB63 a inteles dupa sezonul trecut ca are nevoie de consistenta. Este consistent depasit de fratii dinamita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 20 minute, tourist1 a spus: FB63 a inteles dupa sezonul trecut ca are nevoie de consistenta. Este consistent depasit de fratii dinamita. ce urat, era cadru pe Peco si fix cand facea deja repetata miscare ridicat din umeri si palme s-a taiat cadru. sa nu fim rai: Peco nu merge bine cu rezervoru mic maine daca nu ploua probabil se va bate la victorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: ce urat, era cadru pe Peco si fix cand facea deja repetata miscare ridicat din umeri si palme s-a taiat cadru. sa nu fim rai: Peco nu merge bine cu rezervoru mic maine daca nu ploua probabil se va bate la victorie. Conform algoritmului maine ar trebui sa cada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 3 ore, frigider a spus: daca scapa Q in fata - care va forta maxim primu tur - Q castiga. Daca te asculta, poate nu ar fi sfârșit în pietriș... Editat 4 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă are cineva un link cu inregistrarea , pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 3 minute, Aurex a spus: are cineva un link cu inregistrarea , pls? Revin eu cu pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Chiar acum, frigider a spus: Revin eu cu pm Multumesc ! 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Acum 7 minute, Aurex a spus: Multumesc ! 10x Ai pm Eu nu ma așteptăm să câștige mm. Nu neapărat ca a căzut de 2 ori ci pt ca părea ca nu iese treaba. Cea mai slaba calificare plm Motive Părea un fel de silverstone etapa asta. Acum 5 ore, danypop a spus: Aprilia spune ca nu e chiar cum spune managerul, ce circ urat. Editat 3 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, Aurex a spus: are cineva un link cu inregistrarea , pls? +1 Don'Frijder,fă un pustiu de bine si pune un link pt ăștia ce am ratat spectacolul 1 oră în urmă, frigider a spus: Ai pm Eu nu ma așteptăm să câștige mm. Nu neapărat ca a căzut de 2 ori ci pt ca părea ca nu iese treaba. Cea mai slaba calificare plm Motive Părea un fel de silverstone etapa asta. Nici eu nu credeam ca se va angrena acolo in față pentru victorie, deh, puncte mici-risc prea mare Dă si mie link cu cursa te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 35 minute, danypop a spus: +1 Don'Frijder,fă un pustiu de bine si pune un link pt ăștia ce am ratat spectacolul Nici eu nu credeam ca se va angrena acolo in față pentru victorie, deh, puncte mici-risc prea mare Dă si mie link cu cursa te rog Pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 47 minute în urmă Share Postat 47 minute în urmă Acum 49 minute, frigider a spus: Pm Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate