tourist1 Postat ieri la 13:05 Share Postat ieri la 13:05 FB63 a inteles dupa sezonul trecut ca are nevoie de consistenta. Este consistent depasit de fratii dinamita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 20 minute, tourist1 a spus: FB63 a inteles dupa sezonul trecut ca are nevoie de consistenta. Este consistent depasit de fratii dinamita. ce urat, era cadru pe Peco si fix cand facea deja repetata miscare ridicat din umeri si palme s-a taiat cadru. sa nu fim rai: Peco nu merge bine cu rezervoru mic maine daca nu ploua probabil se va bate la victorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: ce urat, era cadru pe Peco si fix cand facea deja repetata miscare ridicat din umeri si palme s-a taiat cadru. sa nu fim rai: Peco nu merge bine cu rezervoru mic maine daca nu ploua probabil se va bate la victorie. Conform algoritmului maine ar trebui sa cada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă (editat) Acum 3 ore, frigider a spus: daca scapa Q in fata - care va forta maxim primu tur - Q castiga. Daca te asculta, poate nu ar fi sfârșit în pietriș... Editat 23 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă are cineva un link cu inregistrarea , pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Acum 3 minute, Aurex a spus: are cineva un link cu inregistrarea , pls? Revin eu cu pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Chiar acum, frigider a spus: Revin eu cu pm Multumesc ! 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă (editat) Acum 7 minute, Aurex a spus: Multumesc ! 10x Ai pm Eu nu ma așteptăm să câștige mm. Nu neapărat ca a căzut de 2 ori ci pt ca părea ca nu iese treaba. Cea mai slaba calificare plm Motive Părea un fel de silverstone etapa asta. Acum 5 ore, danypop a spus: Aprilia spune ca nu e chiar cum spune managerul, ce circ urat. Editat 21 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă 1 oră în urmă, Aurex a spus: are cineva un link cu inregistrarea , pls? +1 Don'Frijder,fă un pustiu de bine si pune un link pt ăștia ce am ratat spectacolul 1 oră în urmă, frigider a spus: Ai pm Eu nu ma așteptăm să câștige mm. Nu neapărat ca a căzut de 2 ori ci pt ca părea ca nu iese treaba. Cea mai slaba calificare plm Motive Părea un fel de silverstone etapa asta. Nici eu nu credeam ca se va angrena acolo in față pentru victorie, deh, puncte mici-risc prea mare Dă si mie link cu cursa te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Acum 35 minute, danypop a spus: +1 Don'Frijder,fă un pustiu de bine si pune un link pt ăștia ce am ratat spectacolul Nici eu nu credeam ca se va angrena acolo in față pentru victorie, deh, puncte mici-risc prea mare Dă si mie link cu cursa te rog Pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 49 minute, frigider a spus: Pm Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Vorba lui Maverick : "Someone needs to beat the Ducatis" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Când o baga yama v4 le? Au voie oricând sau doar la anu? Parca vad ca stilul lui Q se duce pe pla pe v4..dar poate stilul altora va fi mai potrivit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: Când o baga yama v4 le? Au voie oricând sau doar la anu? Parca vad ca stilul lui Q se duce pe pla pe v4..dar poate stilul altora va fi mai potrivit? Pot oricând au concesii,ei și Honda pot dezvolta și introduce orice oricând,numai sa introducă naibii ceva. Se descurca Q liniștit pe orice.Dare : sa ii dea un Ducati sa vedem Mda serios acuma,ritmul Yamaha din cursa e muuult sub cel din quali,se vede însă că a fost lejer cu temperatura și circuitul propice pt ca a reușit sa stea Q totuși cu leading grup,ba chiar,atunci când a căzut făcea fastest lap al lui? - deci Vroia sa atace bănuiesc. Fastest lap but overriding the Yamaha ziceau englezii.Si pe ce poți forța cel mai mult?pe frâne unde Yamaha nu e wow...deznodământul inevitabil.Pacat. Oh well,another Day another Win pt același strongest man Marcel. Și azi va fi probabil la fel. Asta e situația... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Sa se deie un ducati la toata lumea :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Urat final la cei mici...cursa ca de obicei, cu suspans la fiecare tur, s-a intarziat prea mult cu steagul rosu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Sa se deie un ducati la toata lumea :)) Vrei sa termine Banania inafara top 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 8 minute, danypop a spus: Vrei sa termine Banania inafara top 10 bahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: Sa se deie un ducati la toata lumea :)) Haha corect corect. Interesant moto2 Mi se pare ca Diogo moreiro joaca la psihologic,vrea sa îl facă pe Canet sa greșească de asta îl călărește asa - mi se pare ca la cât de rapid e aici la Assen ar putea sa îl depășească rapid dar nu vrea.Deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă S a decalat program la gp? Sau tot la 15 e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 52 minute, frigider a spus: S a decalat program la gp? Ca urmare a ce? S-a întâmplat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 20 minute, danypop a spus: Ca urmare a ce? S-a întâmplat ceva? Am văzut un fuga de steag rosu la moto3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Incepe acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 53 minute în urmă Share Postat 53 minute în urmă Acosta are 'oaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 51 minute în urmă Share Postat 51 minute în urmă Hai ca avem cursa... Acosta mai are de dat jos inca 3 si castiga cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate