B.B. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă MM e primul pilot care aduce 5 victorii consecutive pentru Ducati Factory. De unde, de neunde tot mai scoate niste mici recorduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă cum am zis Satana no1 foarte fericit de prestatia lui Bez, impresionat si de Acosta. Peco... hai baiete, trezeste-te macar in ceasul al doispelea mare bucurie ce era la boxa aprilia cand a ajuns Cocabo$$ si AM penalizat cu LLP dupa incidentul cu Mir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: Cred ca nici Acosta nu a mai mers aici? Da, nici el nu a mai concurat aici. A facut o cursa foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: si AM penalizat cu LLP dupa incidentul cu Mir Și AM e cam în cădere libera. Acușica trece Peco de el Și termina pe 2 camp. Ceea ce nu e rău. Rău e ca o sa fie la 2xx puncte de mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă AM73 pare ca si-a revenit la forma stiuta. Din pacate pentru noi si campionat MM93 nu are cu cine sa se bata. Ar putea sa le dea la toti de pe grila GP25 si tot i-ar boxa scurt. Neplacut pentru privitori, superb pentru statistici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă ce nu s-a vazut la TV - Mir fumegand il urecheaza pe AM pt incompetenta: https://www.facebook.com/reel/1168959828287504/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate