frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 ore, damager a spus: Isi mai ia o penalizare AM si miller care e suparat ca yamaha nu i-a zis nimic de prelungire contract. il ajuta pe MM daca si AM si Peco pleaca de jos. eu cred ca o sa fie mai interesant dupa ce-si asigura MM titlul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 ore, apriliacluj a spus: acum nu ramane altceva sa cred, ca, cum au trecut pe mobre de GP, Pecco e sabotat de echipa altfel nu imi explic, de la un -0.1 sec avans la o intarziere imensa de +1.4 sec cum plm???? Cu Panigale au foacut doar o recunoastere de circuit. Nu cred ca a luat-o MM prea in serios. Pe de alta parte, se pare ca Pecco chiar are probleme cu front end-ul... Cand facea declaratii prin presa, in sensul asta, credeam ca incearca sa se disculpe pentru rezultatele slabe, dar dupa cursa din Austria, tind sa ii dau dreptate. Acolo se franeaza foarte mult si brutal si avea bietul Pecco niste vibratii in ghidon de ma intrebam cum poate sa controleze motocicleta la viteza aia. Singurul de pe aici, care i-a acordat credit italianului, a fost @Method. Unde are dreptate, are... Acum 48 minute, Method a spus: Ma mir maxim ca a prins Q top 10.Respekt încă o data - se vede școala. Si eu ma mir. La un moment dat, era pe ultimul loc, cu un timp de pilot de teste. Cred ca a gresit ceva, de a reusit sa intre in top 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 55 minute în urmă Autor Share Postat 55 minute în urmă Eu am crezut ca te miri ca Mir a intrat in top 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 50 minute în urmă Share Postat 50 minute în urmă (editat) Acum 42 minute, xt600 a spus: Cu Panigale au foacut doar o recunoastere de circuit. Nu cred ca a luat-o MM prea in serios. MM a căzut,ziceau Englezii. A zis ca se aștepta să cada, ghici de ce: ca asa găsești limita Editat 48 minute în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 49 minute în urmă Share Postat 49 minute în urmă (editat) Pt 0.001 in dauna lui cocalares1 q20 prinde q2 Editat 47 minute în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 48 minute în urmă Share Postat 48 minute în urmă Acum 42 minute, xt600 a spus: Cu Panigale au foacut doar o recunoastere de circuit. Nu cred ca a luat-o MM prea in serios. Pe de alta parte, se pare ca Pecco chiar are probleme cu front end-ul... Cand facea declaratii prin presa, in sensul asta, credeam ca incearca sa se disculpe pentru rezultatele slabe, dar dupa cursa din Austria, tind sa ii dau dreptate. Acolo se franeaza foarte mult si brutal si avea bietul Pecco niste vibratii in ghidon de ma intrebam cum poate sa controleze motocicleta la viteza aia. Singurul de pe aici, care i-a acordat credit italianului, a fost @Method. Unde are dreptate, are... Si eu ma mir. La un moment dat, era pe ultimul loc, cu un timp de pilot de teste. Cred ca a gresit ceva, de a reusit sa intre in top 10. 1.41 nu e un timp de recunoastere de circuit. Probabil ca nu au fortat 100%, dar timpii au fost foarte competitivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 44 minute în urmă Share Postat 44 minute în urmă (editat) Acum 18 minute, B.B. a spus: Eu am crezut ca te miri ca Mir a intrat in top 10. Ma surprinde mai putin Mir, daca intra in top 10, decat Q. Nu stiu daca ai prins reluarea aia, in care Mir a facut un stoppie de toata frumusetea, pe o franare... omul merge la limita, scoate tot ce se poate din motoreta aia. Ori scoate, ori cade... La Q nu am vazut atata determinare. Chestie de atitudine si , in ultima instanta, de mind set! Acum 11 minute, damager a spus: 1.41 nu e un timp de recunoastere de circuit. Probabil ca nu au fortat 100%, dar timpii au fost foarte competitivi. Nu au mers ca in calificari, asta am vrut sa spun. Cuvantul recunoastere a fost poate rau folosit. A fost vorba mai degraba de un antrenament de familiarizare cu noul circuit. Editat 36 minute în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 23 minute în urmă Share Postat 23 minute în urmă Acum 25 minute, Cavaleru a spus: Pt 0.001 in dauna lui cocalares1 q20 prinde q2 nu cred ca-l ajuta f mult. doar ramane acolo frumos in statistici direct in q2. oare iese Peco din Q1? Digia e acolo, Martin, care mai dau coxanel? e si Bez acolo. nu-l vad bine pe Peco. a mai ajuns in q2 si i-a priit, sa vedem de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate