Sari la conținut

14. Hungary Michelin® Grand Prix of Hungary

B.B.
 Share

Postări Recomandate

Acum 2 ore, damager a spus:

Isi mai ia o penalizare AM ☺️

si miller care e suparat ca yamaha nu i-a zis nimic de prelungire contract.

il ajuta pe MM daca si AM si Peco pleaca de jos.

eu cred ca o sa fie mai interesant dupa ce-si asigura MM titlul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 85
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 3 ore, apriliacluj a spus:

acum nu ramane altceva sa cred, ca, cum au trecut pe mobre de GP,  Pecco e sabotat de echipa :) :)

altfel nu imi explic, de la un -0.1 sec avans la o intarziere imensa de +1.4 sec

cum plm????

Cu Panigale au foacut doar o recunoastere de circuit. Nu cred ca a luat-o MM prea in serios. 

Pe de alta parte, se pare ca Pecco chiar are probleme cu front end-ul... Cand facea declaratii prin presa, in sensul asta, credeam ca incearca sa se disculpe pentru rezultatele slabe, dar dupa cursa din Austria, tind sa ii dau dreptate. Acolo se franeaza foarte mult si brutal si avea bietul Pecco niste vibratii in ghidon de ma intrebam cum poate sa controleze motocicleta la viteza aia. Singurul de pe aici, care i-a acordat credit italianului, a fost @Method. Unde are dreptate, are... 

Acum 48 minute, Method a spus:

Ma mir maxim ca a prins Q top 10.Respekt încă o data - se vede școala.

Si eu ma mir. La un moment dat, era pe ultimul loc, cu un timp de pilot de teste. Cred ca a gresit ceva, de a reusit sa intre in top 10. :D

Link spre comentariu

Acum 42 minute, xt600 a spus:

Cu Panigale au foacut doar o recunoastere de circuit. Nu cred ca a luat-o MM prea in serios.

MM a căzut,ziceau Englezii.

A zis ca se aștepta să cada, ghici de ce: ca asa găsești limita :)

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 42 minute, xt600 a spus:

Pe de alta parte, se pare ca Pecco chiar are probleme cu front end-ul... Cand facea declaratii prin presa, in sensul asta, credeam ca incearca sa se disculpe pentru rezultatele slabe, dar dupa cursa din Austria, tind sa ii dau dreptate. Acolo se franeaza foarte mult si brutal si avea bietul Pecco niste vibratii in ghidon de ma intrebam cum poate sa controleze motocicleta la viteza aia. Singurul de pe aici, care i-a acordat credit italianului, a fost @Method. Unde are dreptate, are... 

Si eu ma mir. La un moment dat, era pe ultimul loc, cu un timp de pilot de teste. Cred ca a gresit ceva, de a reusit sa intre in top 10. :D

1.41 nu e un timp de recunoastere de circuit. Probabil ca nu au fortat 100%, dar timpii au fost foarte competitivi.

Link spre comentariu

Acum 18 minute, B.B. a spus:

Eu am crezut ca te miri ca Mir a intrat in top 10.

Ma surprinde mai putin Mir, daca intra in top 10, decat Q. Nu stiu daca ai prins reluarea aia, in care Mir a facut un stoppie de toata frumusetea, pe o franare... omul merge la limita, scoate tot ce se poate din motoreta aia. Ori scoate, ori cade... La Q nu am vazut atata determinare. Chestie de atitudine si , in ultima instanta, de mind set! 

Acum 11 minute, damager a spus:

1.41 nu e un timp de recunoastere de circuit. Probabil ca nu au fortat 100%, dar timpii au fost foarte competitivi.

Nu au mers ca in calificari, asta am vrut sa spun. Cuvantul recunoastere a fost poate rau folosit. A fost vorba mai degraba de un antrenament de familiarizare cu noul circuit. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 25 minute, Cavaleru a spus:

Pt 0.001 in dauna lui cocalares1 q20 prinde q2

nu cred ca-l ajuta f mult.

doar ramane acolo frumos in statistici :) direct in q2.

oare iese Peco din Q1?

Digia e acolo, Martin, care mai dau coxanel?

e si Bez acolo.

nu-l vad bine pe Peco.

a mai ajuns in q2 si i-a priit, sa vedem de data asta.

Link spre comentariu

Da a mai iesit din q1 si s-a calificat bine. Sper sa iasa din q1 cu Bez

Acum 55 minute, xt600 a spus:

Nu au mers ca in calificari, asta am vrut sa spun. Cuvantul recunoastere a fost poate rau folosit. A fost vorba mai degraba de un antrenament de familiarizare cu noul circuit. 

Panigale de strada timp 1.41

Wsbk 1.38

N-au fortat, le-au dat de le-au sarit mucii!

Link spre comentariu

Acum 16 minute, Cavaleru a spus:

Da a mai iesit din q1 si s-a calificat bine. Sper sa iasa din q1 cu Bez

Wsbk 1.38

N-au fortat, le-au dat de le-au sarit mucii!

Sa nu exageram cu panigale de strada ☺️. Aveau numai ohlinsuri, furca de sbk. Adica erau pregatite, dar probabil ca motorul era stock. 

AM a declarat ca se asteapta cu motoreta de gp sa fie cam cu 5 sec mai rapizi. Cam pe acolo e.

in alta ordine de idei: The FIM MotoGP Stewards make it three places each for the #43 and #73 after their on-track argument

Link spre comentariu

Acum 42 minute, Cavaleru a spus:

Wsbk 1.38.3

Acum 25 minute, damager a spus:

in alta ordine de idei: The FIM MotoGP Stewards make it three places each for the #43 and #73 after their on-track argument

era de asteptat.

sper sa departeze si mai mult MM cu ocazia asta.

Link spre comentariu