xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, exilatu' a spus: Umblă vorba că ar fi semnat în continuare cu Gresini. Deja a semnat pentru 2027? Stiu ca are contract cu Gresini pana la sfarsitul lui 2026. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, xt600 a spus: 1. In primul rand nu cred ca il mai vrea Ducati. 2. In al doilea rand, sunt alti piloti care stau la rand pentru locul ala 1. posibil 2. JM a luat titlul cu client. omu e full cox/send. 1 oră în urmă, xt600 a spus: In al treilea rand... daca incepe sa aibe rezultate cu Aprilia, nu cred ca mai vrea JM sa plece... si nici nu vad unde ar putea pleca, in asa fel incat sa aibe o motocicleta cu care sa se poata mentine in zona luptei pentru titlu. posibil. 1 oră în urmă, exilatu' a spus: Umblă vorba că ar fi semnat în continuare cu Gresini. asa parca a zis ala de la digi, omu incurca cuvinte etc, era intr-un loc rau azi. o fi de la varsta / de la altceva nu stiu da plm, el alege sa apara "in public". poate va era dor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Trebuia sa aiba cocalarul de ham un omolog in MotoGP, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă iar nu cred ca Peco iese din Q1. Qua, Miller(daca se aliniaza planetele), Aldeguer, Martin, Digia, cine stie si Fernandez mai straluceste uneori, nu-l vad bine deloc. Dani si Pol au testat aici cica, de-aia merg asa bine KTM aici Apropo de noul V4 de la yamaha, se intrebau englezii "cat de in urma o sa fie? Honda are v4 de atata timp si uite unde sunt " N-ai voie frate sa fii suparat cu margele albe la gat.. Se cam bucurau BB si echipa, nu le-a zis nimeni ca MM n-a avut ocazia sa mai bage un tur? vedem maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 5 minute, frigider a spus: iar nu cred ca Peco iese din Q1. Ii da Marcel mobra lui pentru Q1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 4 minute, danypop a spus: Ii da Marcel mobra lui pentru Q1 e tot gp25, nu simte fata. caderea lui Peco se aseamana cu cea a lui Q. campion/aproape campion apoi plonjat direct in subsol. Editat 2 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Da, scuze. Atunci i-o dă Marquezu 2, ala mic/tanar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Răli uamini mamâ.... Nu-i mărgele acelea, i mătanii... Se roagă și el săracul la Sfântul duh să-i meargă mobra mai iute, sau să moară a dușmanilor... Cine mai știe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 36 minute în urmă Share Postat 36 minute în urmă Acum 28 minute, exilatu' a spus: Răli uamini mamâ.... Nu-i mărgele acelea, i mătanii... Se roagă și el săracul la Sfântul duh să-i meargă mobra mai iute, sau să moară a dușmanilor... Cine mai știe... Nu par sa facă ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate