Sari la conținut

15. CATALONIA Monster Energy Grand Prix of Catalonia

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 oră în urmă, xt600 a spus:

1. In primul rand nu cred ca il mai vrea Ducati. 

2. In al doilea rand, sunt alti piloti care stau la rand pentru locul ala

1. posibil

2. JM a luat titlul cu client. omu e full cox/send.

1 oră în urmă, xt600 a spus:

In al treilea rand... daca incepe sa aibe rezultate cu Aprilia, nu cred ca mai vrea JM sa plece... si nici nu vad unde ar putea pleca, in asa fel incat sa aibe o motocicleta cu care sa se poata mentine in zona luptei pentru titlu.

posibil.

1 oră în urmă, exilatu' a spus:

Umblă vorba că ar fi semnat în continuare cu Gresini.

asa parca a zis ala de la digi, omu incurca cuvinte etc, era intr-un loc rau azi.

o fi de la varsta / de la altceva nu stiu da plm, el alege sa apara "in public".

poate va era dor

Screenshot 2025-09-05 at 21.27.48.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iar nu cred ca Peco iese din Q1.

Qua, Miller(daca se aliniaza planetele), Aldeguer, Martin, Digia, cine stie si Fernandez mai straluceste uneori, nu-l vad bine deloc.

Dani si Pol au testat aici cica, de-aia merg asa bine KTM aici :) 

Apropo de noul V4 de la yamaha, se intrebau englezii

"cat de in urma o sa fie?

Honda are v4 de atata timp si uite unde sunt :D"

N-ai voie frate sa fii suparat cu margele albe la gat..

Se cam bucurau BB si echipa, nu le-a zis nimeni ca MM n-a avut ocazia sa mai bage un tur? :) 

vedem maine. :)

Link spre comentariu

Acum 4 minute, danypop a spus:

Ii da Marcel mobra lui pentru Q1 😎

e tot gp25, nu simte fata.

caderea lui Peco se aseamana cu cea a lui Q.

campion/aproape campion apoi plonjat direct in subsol.

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 28 minute, exilatu' a spus:

Răli uamini mamâ.... Nu-i mărgele acelea, i mătanii...

Se roagă și el săracul la Sfântul duh să-i meargă mobra mai iute, sau să moară a dușmanilor... Cine mai știe... 😂

Nu par sa facă ceva.

Link spre comentariu

Acum 11 ore, xt600 a spus:

Mmmm... nu cred. In primul rand nu cred ca il mai vrea Ducati. 

In al doilea rand, sunt alti piloti care stau la rand pentru locul ala...Acosta ar putea fi unul. Cred ca si Quartararo saliveaza la el... Si sa nu il uitam pe  fratiorul satanei. 

In al treilea rand... daca incepe sa aibe rezultate cu Aprilia, nu cred ca mai vrea JM sa plece... si nici nu vad unde ar putea pleca, in asa fel incat sa aibe o motocicleta cu care sa se poata mentine in zona luptei pentru titlu. 

:agree:

L-a vrut cu adevărat vreodată Ducati?A avut 2 oportunități sa îl ia și de fiecare data l-a driblat...și acum mai ales după telenovela făcută de el și impresarul lui la început de an fix după ce semnase cu un constructor mai mult decât decent...clar il va ocoli.Plus ca exact precum zici mi se pare un post de viitor la Aprilia iar pe partea cealaltă sunt mulți alți candidați în caz ca Pecco e...lăsat la vatră :D

Acum 11 ore, xt600 a spus:

Sa lase lamentarile de coorvistina nefe si sa puna osul la treaba! Sunt sautul de bashinile lui. 

Pe de o parte ii înțeleg frustrarea,pe partea cealaltă însă...un om angrenat de ceva timp în acest sport trebuia sa se aștepte la asa ceva - nu pricep optimismul lui când a semnat - credea ca vine Bartolini cu o moto performanta de acasă?

Yamaha e depășită cam de prin 2022 și pe fiecare an s-a afundat din ce in ce mai rău,2024 a fost cel mai rău - ok oamenii au luat niște masuri,au primenit puțin echipa tehnică au mai suplimentat bugetul dar nu poți recupera 3 ani în unul singur,nu e ca în basme...

El cred ca se uită și în ograda Honda și vede că aia mai scot capul chiar și fără a avea un pilot reputat,adică eterna (și deja ofilita) speranță Zarco cred ca are overall rezultate mai bune decat Q,și atunci se întreabă logic de ce nu poate si Yamaha?Pt ca Honda are alt buget,simplu.

E ff greu sa recuperezi terenul pierdut ca să ajungi sa te bați iarăși pt podiumuri,asta înseamnă să dezvolți într-un ritm mai rapid decât inginerii Ducati, pt ca invariabil în orice weekend de cursă sunt minim 4 Ducati din 6 plus mai nou cel putin o Aprilia candidați la loc de podium.

Însă Yamaha... :rusinica:

Nu îmi fac mari iluzii nici cu V4 doar colegul damager mi-a mai dat o urmă de speranță cu gumele Pirelli care spune el ca avantajează motoretele "de față" ceea ce Yamaha e prin excelență.Fingers crossed.

Deși...după cum vad eu situația....în 2027 Quartararo va fi deja semnat cu alții (Sper Aprilia) iar Yamaha...oha piloți.

Toprak.

Acum 10 ore, frigider a spus:

JM a luat titlul cu client. omu e full cox/send.

E o realizare fanatica pe care nu i-o poate lua nimeni,într-adevăr.

Iar ca viteza...eu zic ca e cel mai rapid pilot din lot daca ar avea motoreta potrivita desigur.Dar e labil psihic nu se poate stăpâni,s-au văzut problemele sale și pe final de 2023 când a pierdut total controlul cât și pe început de 2025 când a luat-o razna din nou.

Hehe...ca o paralela între JM și Bagnaia,paralela în care s-a vazut psihicul mult mai puternic al lui Bagnaia la sfârșit de 2023 dar și la sfârșit de 2024...ma întreb cum ar fi reacționat JM sa fie la Ducati acum lângă MM ăștia sa ii dea o moto pt 2025 pe care nu o simte ok,și MM sa zburde pe lângă el...cred ca o lua razna pe bune,nu mai zic de declarații prin presă.

Acum 9 ore, frigider a spus:

caderea lui Peco se aseamana cu cea a lui Q.

campion/aproape campion apoi plonjat direct in subsol.

Eh...teoretic da.Practic nu,pt ca Memelu ne arata ca motoreta lui Bagnaia nu e proastă ci dacă e exploată...corect?diferit de stilul lui Pecco?etc,e o arma letală.

În cazul Q însă...eu nu vad pe nimeni sa meargă tare cu Yamaha,nici măcar pe aproape de nivelul lui Q decum peste.

La Q mi se pare problemă exclusiv de material de concurs,la Pecco mi se pare ca e și o problemă de adaptare a stilului la noua motoreta,de adaptare,de experiență etc.

Eu cred ca la anul cei care vor primi Gp25 vor avea fix același probleme ca Pecco.

Și dacă ar fi precum spui tu cu paralela Q-Bagnaia,la fel ar trebui sa spunem și despre Memelu,nu?

2019 rupt campionatul,ok 2020-2022 accidentat reveniri cu probleme,dar 2023 când era fit 90% după cum el însuși a zis?

De ce cădea non-stop și "a plonjat și el direct in subsol" dupa cum zici?eee?

La MM în 2023 era problemă de moto dar la Q e problemă de pilot?Nu ți se pare ca judeci puțin cu dublă măsură? :)

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Method a spus:

L-a vrut cu adevărat vreodată Ducati?A avut 2 oportunități sa îl ia și de fiecare data l-a driblat

1. Basti mergea mult mai bine

2. Era ori JM ori mm. Orice om sănătos la cap ar fi ales MM. Nu a avut nicio șansă.

ca o paralela între JM și Bagnaia,paralela în care s-a vazut psihicul mult mai puternic al lui Bagnaia la sfârșit de 2023 dar și la sfârșit de 2024

Se vede acum psihicul lui Peco.

ma întreb cum ar fi reacționat JM sa fie la Ducati acum lângă MM ăștia sa ii dea o moto pt 2025 pe care nu o simte ok,și MM sa zburde pe lângă el...cred ca o lua razna pe bune,nu mai zic de declarații prin presă.

Nush frate, care s șansele ca JM sa fi mers la fel de prost ca Peco anu asta? 

Cred ca tine spre 0.

Dar dacă ar fi mers la fel de rău clar ar fi derapat în declarații. :)

Link spre comentariu

Acum 55 minute, frigider a spus:

Se vede acum psihicul lui Peco.

Si in 2021...

Si anul trecut l-a ajutat enorm acel psihic de fér..... sa piardă campionatul cu 11 victorii. 

E un record pe care eu cred ca nu-l va mai bate nimeni vreodată. Sa castigi 11 curse într-un sezon si sa pierzi campionatul :bounce:

Doar un om cu pisic dă fér poate realiza asta😎

Editat de danypop
Link spre comentariu

Acum 3 ore, Method a spus:

Pe de o parte ii înțeleg frustrarea,pe partea cealaltă însă...un om angrenat de ceva timp în acest sport trebuia sa se aștepte la asa ceva

Frustrari au si alti piloti din campionat, insa el este cel care si le vomita de fiecare data cand i se pune un microfon in bot. Ceilalti piloti Yamaha strang din dinti si trag cat pot, pilotii Honda, la fel. Acosta, chiar daca are motive mai intemeiate sa isi manifeste frustrarile, a facut-o mult mai rar si mai elegant, iar in ultimul timp a vorbit mai putin si a tras mai mult de el. Si rezultatele incep sa se vada. 

Yamaha e depășită cam de prin 2022 și pe fiecare an s-a afundat din ce in ce mai rău,2024 a fost cel mai rău 

Adica de cand feedback-ul pentru dezvoltarea motocicletei a cazut exclusiv pe umerii lui. Coincidenta!! ;)

Pt ca Honda are alt buget,simplu.

Un alt mit pe care il perpetuezi: ca Honda are buget, in timp ce Yamaha nu. Cand Yamaha baga numai in salariile pilotilor cca 20 milioane $, este stupid sa spui ca nu are buget comparaabil cu Honda si cu oricare alt constructor din campionat. As zice ca ei si Honda le au cele mai mari, in acest sezon.  Desigur, au fost ani in care intre cele doua au fost decalaje in ceea ce priveste bugetul, dar asta nu mai este valabil in momentul de fata, cand ambele sunt in categoria D de concesii si au dreptul la multe teste si modificari. Diferenta dintre Yamaha si Honda consta in felul in care sunt cheltuiti banii. In timp ce Yamaha da unei primadone 12 milioane pe sezon, Honda prefera sa bage 12 milioane in R&D si sa isi asigure serviciile unor piloti senzitivi, care dau un feedback util, pentru salarii intre 1,5 si 3,5 milioane $. Si ar mai fi viteza de lucru si cu care se iau deciziile la Honda, fata de Yamaha. 

Deși...după cum vad eu situația....în 2027 Quartararo va fi deja semnat cu alții (Sper Aprilia) iar Yamaha...oha piloți.

Sper! Cum ar spune @frigider, beau pentru asta. 

Eu cred ca la anul cei care vor primi Gp25 vor avea fix același probleme ca Pecco

Cu siguranta!  Poate doar Alex Marquez va avea prestatii mai decente, pentru ca il va tutora fra-su. 

La MM în 2023 era problemă de moto dar la Q e problemă de pilot?Nu ți se pare ca judeci puțin cu dublă măsură? :)

Pentru ca MM nu este Q si stim ce poate MM, ca skill, mentalitate, tot. Orice comparatie intre cei doi este un nonsens. 

Acum 25 minute, danypop a spus:

Si in 2021...

Si anul trecut l-a ajutat enorm acel psihic de fér..... sa piardă campionatul cu 11 victorii. 

E un record pe care eu cred ca nu-l va mai bate nimeni vreodată. Sa castigi 11 curse într-un sezon si sa pierzi campionatul :bounce:

Doar un om cu pisic dă fér poate realiza asta😎

Compenseaza cu sezonul 2022 :D, cand  a castigat campionatul, recuperand peste 90 de puncte, in jumatate de campionat. Lucru imposibil chiar pentru piloti de talia lui Rossi sau Marquez. asta vine sa confirme inca odata ca acel titlu a fost rezultatul eforturilor a patru echipe Ducati. Sezonul 2024 si  mai ales acesta il aduce cu picioarele pe pamant si il pune la locul lui real, in ierarhia pilotilor. Este un pilot foarte bun, dar nu unul care sa aibe doua titluri mondiale. 

Link spre comentariu

Chiar acum, Lup69 a spus:

I-auzi ce a declarat Q, ca e cu o gagica....oficial!, o fi bi....

E in toate părțile baiatu.

Din fericire pt noi și-a uitat perlele acasă.

Oficial înseamnă în acte.

Neoficial baiatu ori împinge lut ori i se împinge :)

Link spre comentariu

Deci la hungaro Peco găsise ceva.

Nu cred ca a găsit ce trebuie.

MM bate recorduri Peco bate și el recorduri negative de ale sale.

Credeam ca o sa fie bătaie anu asta.

Frate cum s-a topit băiatul asta fost campion..

Îmi pare rău pt el dar e campion de carton :)

Link spre comentariu

Băi una peste alta, Quartararo a făcut cel mai bun timp in q1, a bătut recordul turului de circuit pe o mobră care pe linia dreaptă are 10 hm/h mai puțin ca Honda și 14 mai puțin ca Ducati.

Lăsând la o parte ce-și bagă și pe unde, eu zic că e un pilot f bun.

Link spre comentariu

Cei de pe Gigi s-au comparat cu moshii din Muppets....ca varsta sunt p-acolo, carcotasi ... de discutat, umor ....hm.... neeeaaaahhhhh...

Super Tirbushonu'... are sanse la P1 daca continua, clar va pica recordul circuitului...

Ghinion...

Link spre comentariu

Acum 21 minute, exilatu' a spus:

Băi una peste alta, Quartararo a făcut cel mai bun timp in q1, a bătut recordul turului de circuit pe o mobră care pe linia dreaptă are 10 hm/h mai puțin ca Honda și 14 mai puțin ca Ducati.

Lăsând la o parte ce-și bagă și pe unde, eu zic că e un pilot f bun.

E prea bun Q.

Link spre comentariu