Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă The silver lining în toată treaba asta cu V4 e ca după acest test și după ce impresii a dat respectivul,am impresia ca nu o sa mai facă mulți purici la Yamaha.Si nu o văd ca pe un lucru rău,pt Q cel puțin,pt Yamaha e o mare mare problema dacă pleacă - cred ca au forțat aceasta motoreta V4 (pe care o vor folosi realmente maxim 1 an),special pt a-l face pe Q sa rămână în proiect,ori cred ca outcome'ul va fi fix invers. Nu vreau sa fiu rău dar,după cum mi-am dorit ca MM sa plece de la Honda la fel îmi doresc sa plece Q de la Yamaha. Și sa vină cineva care exploatează Yamaha....cum se poate mai bine,idk. Acum 6 minute, frigider a spus: Deja ajunge Toprak la uzina Întrebarea imensa e: Cine dracu vrea sa vina la Yamaha? Good point. Un rookie probabil,dar nu Alonso sau Quiles Probabil cineva gen Manu Gonzales...sau îl aduc pe Zarco sa ii dea finally un factory? Dar nu cred ca il lasă Honda sa plece... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate