frigider Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă AM a inceput si el cu "nu simt fata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: AM a inceput si el cu "nu simt fata" Haha Blestemele lui Pecco...Prima oara îl ajung pe fratele cel mic Meamwhile,Ducati a facut niște schimbări la aero,Honda a adus mai multe update-uri,Yamaha au venit și ei cu ceva puternic - țineți-va bine - o evacuare finală nouă.Cred ca au schimbat cel puțin 4-5 soluții de evacuări noi pana acum ca pana la urma sa nu le adopte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Bagnaia in pole, Mir locul doi. Interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă holy shit. ce sarabanda de tururi rapide. Nebunie cu Mir detinand poleul pt putin dar Peco reuseste poleul MM pe 3 Acosta probleme cu ride hight device spate rateaza primul run. sesiune Q2 fara cazaturi fata de Q1 unde au fost cazaturi chiar pe final stricandu-i lui Ogura calificare in Q2 acesta avand un timp excelent dar a dat de steaguri galbene si aia a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă I-auziti ce zice Pecco despre primul său pole, cel de la Brno: "I did it just because Marc crashed" Azi Pecco, jos pălăria! Păcat că e mult prea târziu. https://www.facebook.com/share/v/1Ds4sSvPmq/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Am văzut și eu pe motogp.com ultimele 5min din q2 - sunt Free to watch. Foarte interesanta sesiunea,toți veneau cu tururi rapide pana și Q și Bezzechi,nu toți au fost însă capabili sa le ducă la bun sfârșit în același ritm. Mir a mai facut un tur si mai rapid dupa cel care i-a adus locul 2,ar fi avut pole dacă nu greșea ieșirea din ultimul viraj.Pacat.Ok,în curse se schimba situația pt ca e alt ritm (pe care Honda nu prea il are) Dar ar fi fost frumos un pole în cursa de casa pt el/ei. Bine Pecco a zis ca a lucrat echipa foarte mult la ambele motorete ca să vina cu setup-ul de la Missano??? Nu prea am înțeles ideea dar e bun outcome'ul. În sprint iarăși o sa se ofileasca pt ca are rezervorul mic pe care nu se poate sprijini - wtf lecția Lorenzo 2018 Ducati - sa ii dea ergonomia pe care o cere - e asa de greu sa ii facă din fibra de sticla niște mold'uri peste rezervorul mic ca să fie la dimensiuni ca cel Mare?ditai echipa...și atunci la Lorenzo în 2018 mi s-a părut noaptea minții a zis ala "1 an m-am rugat de ei sa îmi facă ergonomia pe care am vrut-o" nu au învățat nimic?pilotilor le trebuie sprijin cum vor ei,și nu mi se pare mare lucru sa ii facă 2 mold'uri acolo,nu e ca și cum ar schimba cadrul... Măcar în cursă sa meargă bine... Acum 3 minute, B.B. a spus: I-auziti ce zice Pecco despre primul său pole, cel de la Brno: "I did it just because Marc crashed" Azi Pecco, jos pălăria! Păcat că e mult prea târziu. În declarații post pole chiar despre asta a vorbit a zis "i didn’t know why i did the pole in Brno" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Pai aia ziceam și eu. Referitor la ce spuneți voi, bai cutare a fost cel mai rapid că a luat pole. Nu, până și Pecco recunoaște că la Brno a luat pole doar pentru că Marc a căzut. Da, cel mai rapid pe hârtie dar nu și în realitate. Honestly. In alta ordine de idei, daca MM are la finalul acestui weekend cu 3 puncte mai mult că Alex M, gata, e campion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 21 minute, B.B. a spus: Pai aia ziceam și eu. Referitor la ce spuneți voi, bai cutare a fost cel mai rapid că a luat pole. Nu, până și Pecco recunoaște că la Brno a luat pole doar pentru că Marc a căzut. Da, cel mai rapid pe hârtie dar nu și în realitate. Honestly. In alta ordine de idei, daca MM are la finalul acestui weekend cu 3 puncte mai mult că Alex M, gata, e campion? pai discutia era despre ce e pe hartie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, B.B. a spus: In alta ordine de idei, daca MM are la finalul acestui weekend cu 3 puncte mai mult că Alex M, gata, e campion? da. Peco pare ca si-a revenit - a spus ca poa sa faca ce vrea cu moto. Totusi ii place mult aici, sa vedem la urmatoarele etape. Acum 1 oră, Method a spus: Bine Pecco a zis ca a lucrat echipa foarte mult la ambele motorete ca să vina cu setup-ul de la Missano??? cu asta au inceput dar era no bueno. tic tac pana la sprint. ma uit live, se anunta prea interesant. conform Gigeilor - Peco a pus elementele astea model 2024: furca bascula ride height device Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Dezastru la Aprilia... Martin nu arata prea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă (editat) Fgm 1 A facut el schema Ce inseamna sa fii prost si sa demonstrezi ca ai avut bulan sa iei titlu Editat 1 oră în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Aprilia îl vor iubi și mai mult pe gipsy king după faza asta... I-a tufut cursa lui Bezzecchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Mir sanse la locu 3? Acosta pare in dificultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 oră, B.B. a spus: Referitor la ce spuneți voi, bai cutare a fost cel mai rapid că a luat pole. Nu, până și Pecco recunoaște că la Brno a luat pole doar pentru că Marc a căzut. Da, cel mai rapid pe hârtie dar nu și în realitate. Honestly. Insiști cu aceeiasi prostie. Ala care cade înseamnă că greșește și prin urmare e mai slab decât cel care sta în picioare. Restul sunt povesti de babe. Discuția atunci era despre Bezzechi oricum dar și în cazul lui Pecco e la fel. Deci Marquez e o javră nesimțită care nu știe efectiv sa depășească Bai nene și depășirea aia la Mir a fost ok? Era sa îl scoată pe iarba ca pe Rossi în Argentina în 2018 wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Hai ca avea nevoie Peco de o victorie bine ca a venit in sfarsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Chiar acum, Cavaleru a spus: Hai ca avea nevoie Peco de o victorie bine ca a venit in sfarsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 13 minute, exilatu' a spus: Aprilia îl vor iubi și mai mult pe gipsy king după faza asta... I-a tufut cursa lui Bezzecchi se tinea si de umar JM deci e posibil sa fi stricat mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Deci se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă dezamagitor mm, dar el mereu a mers asa cand era vb de titlu. astept cu interes restul etapelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Bine Pecooooo Hai ca a uitat ca are rezervor de-ala nașpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 13 minute, exilatu' a spus: Aprilia îl vor iubi și mai mult pe gipsy king după faza asta... I-a tufut cursa lui Bezzecchi A dat cu mucii în fasole a mai făcut el o franare din asta pe la Spielberg acum vreo câțiva ani dar acum a fost mult mai rau. Și pe deasupra a dat fix în Bezzechi.Mai prost de atât... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă fac pariu ca yamaha se intreaba "de ce dracu am semnat iar cu miller????" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Chiar acum, frigider a spus: fac pariu ca yamaha se intreaba "de ce dracu am semnat iar cu miller????" Lasă că a semnat cu Rins.... Miller e parfum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 minute, danypop a spus: Bine Pecooooo Hai ca a uitat ca are rezervor de-ala nașpa asta e chiar de admirat. dar MM era super stresat. probabil au pregatit ceva sarbatoare dupa GP si nu vrea sa f*ta tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Comentatorii de la prima sport nu prea au înțeles ce scria pe ecran. Mâine, dacă Alex nu îl devansează pe Marc cu 7 puncte atunci MM e campion. Asta scria pe ecran și ei au zis că mâine Marc tre sa ii ia 7 puncteui Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate