frigider Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 AM a inceput si el cu "nu simt fata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Acum 2 ore, frigider a spus: AM a inceput si el cu "nu simt fata" Haha Blestemele lui Pecco...Prima oara îl ajung pe fratele cel mic Meamwhile,Ducati a facut niște schimbări la aero,Honda a adus mai multe update-uri,Yamaha au venit și ei cu ceva puternic - țineți-va bine - o evacuare finală nouă.Cred ca au schimbat cel puțin 4-5 soluții de evacuări noi pana acum ca pana la urma sa nu le adopte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Bagnaia in pole, Mir locul doi. Interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27 Autor Share Postat Septembrie 27 holy shit. ce sarabanda de tururi rapide. Nebunie cu Mir detinand poleul pt putin dar Peco reuseste poleul MM pe 3 Acosta probleme cu ride hight device spate rateaza primul run. sesiune Q2 fara cazaturi fata de Q1 unde au fost cazaturi chiar pe final stricandu-i lui Ogura calificare in Q2 acesta avand un timp excelent dar a dat de steaguri galbene si aia a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 I-auziti ce zice Pecco despre primul său pole, cel de la Brno: "I did it just because Marc crashed" Azi Pecco, jos pălăria! Păcat că e mult prea târziu. https://www.facebook.com/share/v/1Ds4sSvPmq/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Am văzut și eu pe motogp.com ultimele 5min din q2 - sunt Free to watch. Foarte interesanta sesiunea,toți veneau cu tururi rapide pana și Q și Bezzechi,nu toți au fost însă capabili sa le ducă la bun sfârșit în același ritm. Mir a mai facut un tur si mai rapid dupa cel care i-a adus locul 2,ar fi avut pole dacă nu greșea ieșirea din ultimul viraj.Pacat.Ok,în curse se schimba situația pt ca e alt ritm (pe care Honda nu prea il are) Dar ar fi fost frumos un pole în cursa de casa pt el/ei. Bine Pecco a zis ca a lucrat echipa foarte mult la ambele motorete ca să vina cu setup-ul de la Missano??? Nu prea am înțeles ideea dar e bun outcome'ul. În sprint iarăși o sa se ofileasca pt ca are rezervorul mic pe care nu se poate sprijini - wtf lecția Lorenzo 2018 Ducati - sa ii dea ergonomia pe care o cere - e asa de greu sa ii facă din fibra de sticla niște mold'uri peste rezervorul mic ca să fie la dimensiuni ca cel Mare?ditai echipa...și atunci la Lorenzo în 2018 mi s-a părut noaptea minții a zis ala "1 an m-am rugat de ei sa îmi facă ergonomia pe care am vrut-o" nu au învățat nimic?pilotilor le trebuie sprijin cum vor ei,și nu mi se pare mare lucru sa ii facă 2 mold'uri acolo,nu e ca și cum ar schimba cadrul... Măcar în cursă sa meargă bine... Acum 3 minute, B.B. a spus: I-auziti ce zice Pecco despre primul său pole, cel de la Brno: "I did it just because Marc crashed" Azi Pecco, jos pălăria! Păcat că e mult prea târziu. În declarații post pole chiar despre asta a vorbit a zis "i didn’t know why i did the pole in Brno" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Pai aia ziceam și eu. Referitor la ce spuneți voi, bai cutare a fost cel mai rapid că a luat pole. Nu, până și Pecco recunoaște că la Brno a luat pole doar pentru că Marc a căzut. Da, cel mai rapid pe hârtie dar nu și în realitate. Honestly. In alta ordine de idei, daca MM are la finalul acestui weekend cu 3 puncte mai mult că Alex M, gata, e campion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27 Autor Share Postat Septembrie 27 Acum 21 minute, B.B. a spus: Pai aia ziceam și eu. Referitor la ce spuneți voi, bai cutare a fost cel mai rapid că a luat pole. Nu, până și Pecco recunoaște că la Brno a luat pole doar pentru că Marc a căzut. Da, cel mai rapid pe hârtie dar nu și în realitate. Honestly. In alta ordine de idei, daca MM are la finalul acestui weekend cu 3 puncte mai mult că Alex M, gata, e campion? pai discutia era despre ce e pe hartie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 1 oră în urmă, B.B. a spus: In alta ordine de idei, daca MM are la finalul acestui weekend cu 3 puncte mai mult că Alex M, gata, e campion? da. Peco pare ca si-a revenit - a spus ca poa sa faca ce vrea cu moto. Totusi ii place mult aici, sa vedem la urmatoarele etape. Acum 1 oră, Method a spus: Bine Pecco a zis ca a lucrat echipa foarte mult la ambele motorete ca să vina cu setup-ul de la Missano??? cu asta au inceput dar era no bueno. tic tac pana la sprint. ma uit live, se anunta prea interesant. conform Gigeilor - Peco a pus elementele astea model 2024: furca bascula ride height device Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Dezastru la Aprilia... Martin nu arata prea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27 Autor Share Postat Septembrie 27 (editat) Fgm 1 A facut el schema Ce inseamna sa fii prost si sa demonstrezi ca ai avut bulan sa iei titlu Editat Septembrie 27 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Aprilia îl vor iubi și mai mult pe gipsy king după faza asta... I-a tufut cursa lui Bezzecchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27 Autor Share Postat Septembrie 27 Mir sanse la locu 3? Acosta pare in dificultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Acum 1 oră, B.B. a spus: Referitor la ce spuneți voi, bai cutare a fost cel mai rapid că a luat pole. Nu, până și Pecco recunoaște că la Brno a luat pole doar pentru că Marc a căzut. Da, cel mai rapid pe hârtie dar nu și în realitate. Honestly. Insiști cu aceeiasi prostie. Ala care cade înseamnă că greșește și prin urmare e mai slab decât cel care sta în picioare. Restul sunt povesti de babe. Discuția atunci era despre Bezzechi oricum dar și în cazul lui Pecco e la fel. Deci Marquez e o javră nesimțită care nu știe efectiv sa depășească Bai nene și depășirea aia la Mir a fost ok? Era sa îl scoată pe iarba ca pe Rossi în Argentina în 2018 wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27 Autor Share Postat Septembrie 27 Hai ca avea nevoie Peco de o victorie bine ca a venit in sfarsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Chiar acum, Cavaleru a spus: Hai ca avea nevoie Peco de o victorie bine ca a venit in sfarsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Acum 13 minute, exilatu' a spus: Aprilia îl vor iubi și mai mult pe gipsy king după faza asta... I-a tufut cursa lui Bezzecchi se tinea si de umar JM deci e posibil sa fi stricat mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Deci se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 dezamagitor mm, dar el mereu a mers asa cand era vb de titlu. astept cu interes restul etapelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Bine Pecooooo Hai ca a uitat ca are rezervor de-ala nașpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Acum 13 minute, exilatu' a spus: Aprilia îl vor iubi și mai mult pe gipsy king după faza asta... I-a tufut cursa lui Bezzecchi A dat cu mucii în fasole a mai făcut el o franare din asta pe la Spielberg acum vreo câțiva ani dar acum a fost mult mai rau. Și pe deasupra a dat fix în Bezzechi.Mai prost de atât... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 fac pariu ca yamaha se intreaba "de ce dracu am semnat iar cu miller????" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Chiar acum, frigider a spus: fac pariu ca yamaha se intreaba "de ce dracu am semnat iar cu miller????" Lasă că a semnat cu Rins.... Miller e parfum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Acum 2 minute, danypop a spus: Bine Pecooooo Hai ca a uitat ca are rezervor de-ala nașpa asta e chiar de admirat. dar MM era super stresat. probabil au pregatit ceva sarbatoare dupa GP si nu vrea sa f*ta tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Comentatorii de la prima sport nu prea au înțeles ce scria pe ecran. Mâine, dacă Alex nu îl devansează pe Marc cu 7 puncte atunci MM e campion. Asta scria pe ecran și ei au zis că mâine Marc tre sa ii ia 7 puncteui Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate