danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă https://www.facebook.com/share/14M7ReoPtE4/ Scândal in echipa lu VăRu patru-șasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă prost e Digia.. “Unfortunately, my teammate ruined again one of my races with stupid overtakes.” Daca erai in plm rapid nu mai putea ala sa te depaseasca inapoi. Alt pampalau care crede ca is se cuvine pozitia dupa ce a depasit. Reactia lui Morbi: "I was a bit slow," Morbidelli said afterwards. "He was trying to overtake me, but I got him back every time. " - fix cum l-a invatat VR46 "I was slower, but to overtake me he struggled, so probably he wasn’t much quicker than me, just a little bit quicker to have the impression of being able to overtake me. " - aici efectiv isi bate p*la de el :)) "When he was in front of me, I could overtake him back, so actually we were similar." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 9 minute, Cavaleru a spus: prost e Digia.. Daca erai in plm rapid nu mai putea ala sa te depaseasca inapoi. Ca 46 cu 93 in 2015, nu? Daca era mai rapid, nu-i strica golanul cursa Daca n-a fost... sa accepte depasirile fară văicăreli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 27 minute, Cavaleru a spus: interviu cu Peco: https://www.facebook.com/share/r/1BfMSjRoKi/ Motoreta s-a comporat ca cea dinainte de testul Misano/ cursa Montegi. Nu-si poate explica in conditiile in care nu s-au mai facut schimbari ale motoretei. targetul lui pt maine e top5 e pe motogp.com acelasi interviu, nu stiu de ce nu ma lasa sa dau paste la link.. https://www.motogp.com/en#blaze/moment/68e109476653cadffb10a4c4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 minute, danypop a spus: Ca 46 cu 93 in 2015, nu? Daca era mai rapid, nu-i strica golanul cursa Daca n-a fost... sa accepte depasirile fară văicăreli cel mai mare adversar e coechipierul. nu compara ca nu e aceeasi miza, nici aceleasi talente si orgolii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă nu mi-as face griji. la philip island cred ca iar va merge bine. Acum 26 minute, danypop a spus: https://www.facebook.com/share/14M7ReoPtE4/ Scândal in echipa lu VăRu patru-șasă "On the battle between Di Giannantonio and Morbidelli, the latter was less emotional about the situation." citeam undeva ca e "razboi intern ca VR46 isi apara pilotul" (Peco) si de-aia s-a facut test cu gp24, de-aia i-or fi dat gp24, ca a pus academia presiune. telenovela frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 9 minute, Cavaleru a spus: cel mai mare adversar e coechipierul. nu compara ca nu e aceeasi miza, nici aceleasi talente si orgolii Evident ca la o scara mai mica. Dar tot despre orgolii e vorba mai mult decat de pozitia in care a terminat cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 15 ore, danypop a spus: Cel mai rapid din moto2 a facut timp mai bun decat cel mai lent din MotoGp io vad ca Manu e mai lent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 minute, frigider a spus: io vad ca Manu e mai lent. Da, scuze, am scris greșit. E foarte aproape de timpul lui Somkiat din fp1. In quali chiar au coborat sub1 .32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Mi a zis o păsărică de ceva ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Si mie, una dela Digi care zicea ca s-a anuntat chiar furtuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Săracu Bez. Dacă nu plouă sigur câștigă mâine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 34 minute în urmă Share Postat 34 minute în urmă Acum 3 ore, Speedy.K a spus: Da, pe motivede siguranta pluii! Si cade nataraul ala de doua ori cu presiune perfecta sise alege cu 28 de fracturi. Au rezolvat ei siguranta din presiune impusa, ce sazic. Meh ala a cazut din alt3 motive nu din cauza presiunii... Acum 3 ore, frigider a spus: Când a tăiat fata lui mm și l-a dat jos? Te pomenești ca nu știa ca e acolo. Lol Aaa parca prin Argentina? Nuu aia nu pot sa i.o reproșez maestrului - acolo MM era efectiv lipit de el plus ca Rossi era pilotul din față cel care are voie sa își aleagă trasa plus ca tot ce a făcut e sa întoarcă motoreta...puțin mai devreme decât se astepta Marcel.Vulpea bătrână l-a ars când acesta încerca la randu-i sa îl intimideze și sa îl înghesuie. Nu poți sa te lipești de cel din fata și sa nu te aștepți la pericole.Nu, nu, aia a fost chiar frumoasă mi-a plăcut, jos pălăria. Acum 3 ore, frigider a spus: Nu cred, trebuie doar sa franezi la timp. Ne ne,nu merge schema Dovi dacă frânezi la timp - fix pe asta se baza Marquez- dacă frâna la timp era "prins"la exterior și scos în afara - nu poți întoarce pe sub el dacă frânezi corect. Dovi intuia ca Musiu va face block-pass și frâna mai devreme lăsându-l sa se duca ca talanul în exterior și întorcând în spatele lui. E complicata treaba însă pt ca dacă tu frânezi mai devreme și ala franeaza normal te-ai ars.Trebuie experienta sa faci manevra aia și mai ales sa îl stii pe ala cu care te lupți ce poate el ce poate moto lui.. ceea ce Aldeguer...De unde atâta știință? Acum 2 ore, Cavaleru a spus: prost e Digia.. “Unfortunately, my teammate ruined again one of my races with stupid overtakes.” Mai sa știi ca și mie mi s-a parut în sprint ca l-a scos Morbi o data pe afara cam cum a fost treaba cu MM-Rins dar a dat foarte fugitiv secventa la tv și se băteau cam în planul 2 cert e ca l-am văzut pe Diggia degajand și zic sigur Morbidelli a lovit din nou. Hai ca nu cred ca nu e pilot în paddock pe care sa nu il fi scos Morbidelli măcar pe marginea circuitului dacă nu l-a dat jos. Pastor Maldonado 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 minute în urmă Share Postat 7 minute în urmă (editat) Acum 26 minute, Method a spus: dacă frânezi la timp - fix pe asta se baza Marquez- dacă frâna la timp era "prins"la exterior și scos în afara Dacă se "arunca" de departe din spate și tu mergi normal el iese larg clar și tu treci pe sub el fără efort. Cum a făcut cu mir in Japonia de 2 ori. A 3 a oara l a blocat "urât". Editat 6 minute în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate