Sari la conținut

19. AUSTRALIA Liqui Moly Australian Motorcycle Grand Prix

Postări Recomandate

Acum 12 minute, Cavaleru a spus:

JM tot pilaf o sa fie, o sa aibe nevoie de cel putin 5-8 curse sa poata coxa corespunzator

Da, probabil nu va forța full cox în presezon.
Un fel de lecție învățată.
În același timp dacă se simte moto bine, evoluând sezonul asta și timpul vine de la sine = belea.

vad ca Bez sezonul asta are decât o victorie, aia de la Silverstone cand a cedat rǎgǎlia lui Q.

deci niciun gp pana acum luat "pe bune".

parca a mai luat gp cu ducati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 89
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 2 ore, frigider a spus:

vad ca Bez sezonul asta are decât o victorie, aia de la Silverstone cand a cedat rǎgǎlia lui Q.

deci niciun gp pana acum luat "pe bune".

Eu ce ziceam?

Hai sa nu ne îmbătăm cu Biborțeni,ce naiba.

Ar fi frumos sa vina Aprilia măcar lângă Ducati dar eu cred ca nu sunt deloc acolo,mai au mult de lucru încă...

Nu e vorba neapărat de Bezzechi ci în primul rand de motoreta.Cand va avea o moto la nivelul Ducati atunci putem sa tragem de urechi și piloții.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Speedy.K a spus:

Hai ca am nimerit stratgia de LL! 🤪🤣😜

Apropos de 26, ar cinva un link pentru cursa de SBK de ieri? Ca tare curios sunt cum a mers Toprak, ca sambata a fost cam ezitant pentru dumnezeul curselor, asa cum e dat peste tot...

O gasesti inregistrata pe servustv dar doar cu ip de Germania. 

Pai cum sa mearga, cu carenele pe asfalt deoarece dupa doar cateva viraje, fiind la conducerea cursei de sprint, a fost dat jos de contracandidatul sau la titlu. Apoi in ultima cursa, datorita abandonului a luat startul de pe 10, a mers foarte grijului si a terminat pe 3. Cu siguranță e cu un cap peste restul din wsbk. Daca n-ai ceață pe ochi(ma refer in general, nu la tine) e foarte simplu de observat asta. 

Link spre comentariu

Acum 9 ore, danypop a spus:

Aprilia a venit deja "langa Ducati" doar ca au nevoie si de piloti capabili sa stea mereu la bataie acolo sus. Daca a ajuns Fernandez sa dea ceață Ducati-urilor tu vii sa mai spui "stai sa vina langa Ducati" 🤦‍♂️

Te-ai imbatat cu apa rece ma frend.

Uiti ca aici e un circuit propice Aprilia flow curbe lungi samd.

Uiti ca Ducati are mai multa forta motor,e overall the better bike.

Uiti ca la Ducati sunt 3echipe x 2 motorete de echipa = 6 motorete extrem de competitive din care si daca mai scadem pe Bagnaia si pe inca unul in functie de prefereinte circuit forma etc,totusi intr-o  zi normala sunt Memelu,AM,Diggia,Aldeguer sau Morbi dupa forma = 4 motorete Ducati de care Aprilia trebuie sa treaca pt a emite vreo pretentie la podium.

Uiti clasamentul :

Screenshot-2025-10-20-at-08-58-46-2025-M

In afara de Bezzechi bate vantul acolo,doar Ducati Ducati si iar Ducati.

Deschide ochii - asta e foarte circumstantial,nu e o situatie normala.Hai sa vedem ce face Aprilia/Bez in ultimele 3 curse,pt ca eu cred ca nu va mai izbuti sa treaca de Ducati.Mai are nevoie de putere motor,de rezolvarea problemelor de start,de mai multi bani alocati,de un pilot care se poate bate la titlu...mai are nevoie de multe

Deci stai sa vina langa Ducati !!!

Hai sa nu avem impresia ca daca a castigat o cursa - gata : acum se poate bate cu Ducati.Chill.

Link spre comentariu

Acum 14 minute, Method a spus:

Uiti ca la Ducati sunt 3echipe x 2 motorete de echipa = 6 motorete extrem de competitive

In afara de Bezzechi bate vantul acolo,doar Ducati Ducati si iar Ducati.

Ai si tu dreptate, pana la un punct. Totusi omiti un detaliu: anul asta satana a distrus toata concurenta. Fara el pe pista, sunt convins ca altfel s-ar fi distribuit victoriile si mai ales locurile pe podium. Intr-un astfel de scenariu, Aprilia, poate si KTM ar fi avut mai multe victorii/podiumuri. Asadar, dominatia zdrobitoare Ducati se datoreaza in buna masura si unui anumit pilot. Si sa nu il uitam pe fratior, care cu sprijin, consiliere, spune-i cum vrei, s-a autodepasit. So..fara prestatiile acestor doi piloti (a lui MM in special), Ducati nu ar fi dominat atat de copios. Iata, fara MM pe circuit, Ducati nu mai pare atat de invincibil... 

Din ceea ce vad, in a doua jumatate a sezonului, Aprilia a progresat vizibil. Este tot mai prezenta in fata. Si Honda a progresat... eu zic ca la anul distanta fata de Ducati se va reduce, iar din 2027 vom mai vedea... sa vedem cum se vor descurca fara device-urile care vor fi interzise. 

Link spre comentariu

hai ca nu isi au rost discutille ca x a dominat, y a facut copy paste, victoria lu ala valorea mai putin ca x nu era pe pista, daca z nu se accidenta, w nu era rapid daca x nu cadea... etc. discutii in van, luam ce s-a intamplat cum s-a intamplat fara IFuri ca n-au sens

Link spre comentariu

Acum 5 ore, xt600 a spus:

sa vedem cum se vor descurca fara device-urile care vor fi interzise. 

Aprilia pare ca e in avantaj pt ca Ducati profita de pe urma deviceurilor bine optimizate.

pe circuite unde nu s-au prea folosit aprilia arata mai bine.

Acum 2 ore, Cavaleru a spus:

luam ce s-a intamplat cum s-a intamplat fara IFuri ca n-au sens

fiecare cum considera.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, danypop a spus:

O gasesti inregistrata pe servustv dar doar cu ip de Germania. 

Pai cum sa mearga, cu carenele pe asfalt deoarece dupa doar cateva viraje, fiind la conducerea cursei de sprint, a fost dat jos de contracandidatul sau la titlu. Apoi in ultima cursa, datorita abandonului a luat startul de pe 10, a mers foarte grijului si a terminat pe 3. Cu siguranță e cu un cap peste restul din wsbk. Daca n-ai ceață pe ochi(ma refer in general, nu la tine) e foarte simplu de observat asta. 

Stai asa, sprintul n-a fost duminica? Eu ma refeream la cursa de sambata ca n-a fost prea convingator. L-a batut Bulega 1:1.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, xt600 a spus:

Totusi omiti un detaliu: anul asta satana a distrus toata concurenta. Fara el pe pista, sunt convins ca altfel s-ar fi distribuit victoriile si mai ales locurile pe podium. Intr-un astfel de scenariu, Aprilia, poate si KTM ar fi avut mai multe victorii/podiumuri. Asadar, dominatia zdrobitoare Ducati se datoreaza in buna masura si unui anumit pilot. Si sa nu il uitam pe fratior, care cu sprijin, consiliere, spune-i cum vrei, s-a autodepasit. So..fara prestatiile acestor doi piloti (a lui MM in special), Ducati nu ar fi dominat atat de copios. Iata, fara MM pe circuit, Ducati nu mai pare atat de invincibil... 

Știi cum e asta?

"Dacă Argentina nu îl avea pe Messi era praf...daca portughezii nu îl aveau pe Cristiano Ronaldo la fel șamd șamd

Da,MM a dominat competiția.Da,MM l-a sprijinit pe frățiorul sau whatever și împreună sunt la vârf - de ce nu i-a luatAprilia pe cei 2,eu ce sa le fac la Aprilia?their Loss...

Nu omit nimic,le iau ca atare.Si la pachet: Ducati vine cu dall'Igna cu MM cu AM cu Gp24 șamd

Aprilia vine cu JM...

Fiecare au facut niște alegeri și trebuie sa lucreze cu ele.

Cert e ca Ducati e mult peste Aprilia (din păcate zic eu) si ca și Ducati de anul trecut e overall a better bike decât Aprilia de anul acesta.

Da,am zis si eu mai demult si sunt perfect de acord cu tine - Aprilia a înregistrat in a 2a jumătate de 2025 ub progres vizibil insa nu e de ajuns pt a se bate cu Ducati.Din 6 piloti Ducati cel mai bun lipsește altul nu se regaseste, Aprilia e pe un circuit foarte propice și abia reuseste sa ia o victorie...cam asta e situația,o luam ca atare.

Sunt semne bune însă mai e mult pana la a te bate cu Ducati.

Mai sunt 3 curse.Sa vedem ce fac.

Link spre comentariu

Cu ceva ture înainte de final RF luase mana stânga de pe ghidon și părea ca o relaxează,Englezii se temeau de arm pump.

Parca era o regula ca nu ai voie sa iei mana de pe ghidon ca ai avantaj aerodinamic. Trebuia descalificat :)

N a zis nimeni nimic.

Nu prea am urmărit interviuri cu rf

Acum 33 minute, Method a spus:

Aprilia e pe un circuit foarte propice

Asta pica.
A mers super și pe stop & go

In plus Bez l a presat serios pe mm in ultima cursa din Italia.

Uneori doar de atât e nevoie, puțină presiune să comită o greșeală MM.

Editat de frigider
Link spre comentariu

1 oră în urmă, frigider a spus:

Cu ceva ture înainte de final RF luase mana stânga de pe ghidon și părea ca o relaxează,Englezii se temeau de arm pump.

https://www.motogp.com/en/videos/2025/10/19/i-cant-believe-it-raul-fernandez-is-a-motogp-race-winner/761424

incepand cu minutul 3,10.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, frigider a spus:

fiecare cum considera.

Bro, ce e realitate nu tine cont de IFuri, conteaza doar ce s-a intamplat in final, aia e realitatea 

Link spre comentariu