frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 12 minute, Cavaleru a spus: JM tot pilaf o sa fie, o sa aibe nevoie de cel putin 5-8 curse sa poata coxa corespunzator Da, probabil nu va forța full cox în presezon. Un fel de lecție învățată. În același timp dacă se simte moto bine, evoluând sezonul asta și timpul vine de la sine = belea. vad ca Bez sezonul asta are decât o victorie, aia de la Silverstone cand a cedat rǎgǎlia lui Q. deci niciun gp pana acum luat "pe bune". parca a mai luat gp cu ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 48 minute în urmă Share Postat 48 minute în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: vad ca Bez sezonul asta are decât o victorie, aia de la Silverstone cand a cedat rǎgǎlia lui Q. deci niciun gp pana acum luat "pe bune". Eu ce ziceam? Hai sa nu ne îmbătăm cu Biborțeni,ce naiba. Ar fi frumos sa vina Aprilia măcar lângă Ducati dar eu cred ca nu sunt deloc acolo,mai au mult de lucru încă... Nu e vorba neapărat de Bezzechi ci în primul rand de motoreta.Cand va avea o moto la nivelul Ducati atunci putem sa tragem de urechi și piloții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 29 minute în urmă Share Postat 29 minute în urmă Aprilia a venit deja "langa Ducati" doar ca au nevoie si de piloti capabili sa stea mereu la bataie acolo sus. Daca a ajuns Fernandez sa dea ceață Ducati-urilor tu vii sa mai spui "stai sa vina langa Ducati" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate