Sari la conținut

21. PORTUGAL Qatar Airways Grand Prix of Portugal

Postări Recomandate

Acum 5 ore, Cavaleru a spus:

un pilot rapid poate invata sa fie consecvent, dar un pilot average nu poate fii invatat sa fie rapid.

True that :10:

De aia e de exemplu JM bun,pt ca e super-mega fast.Reversul medaliei poate fi însă să se nască talent și sa moară speranță...

Acum 2 ore, Gixu. a spus:

Superba cursa lui Acosta. Pacat ca nu-l ajuta materialul de concurs. 

Astept sa vad unde ajunge de la KTM. E pacat sa-l irosească.

Bez cerebral.

Da,mi-a plăcut maxim Acosta ca a forțat (puțin peste limită) însă a știut sa se oprească pt ca era cazul - next step ar fi fost ori cazut ori cazut amândoi.

Însă super ca spectacol.

S-a vazut si diferența: 340ktm vs 345 Ducati pe linia dreapta,Aprilia mult în urma ca top speed Yamaha nici nu mai vorbesc.

Diferența o făcea AM pe ieșire din ultimul viraj și pe final de linie dreaptă,Acosta compensa pe coioșenie pe frâne.

Ba da a vazut careva NASUL mecanicului lui AM la festivitatea de premiere?OMG,n-am văzut asa gogoșar în viața mea :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 56
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 13 minute, Method a spus:

True that :10:

De aia e de exemplu JM bun,pt ca e super-mega fast.Reversul medaliei poate fi însă să se nască talent și sa moară speranță...

Da,mi-a plăcut maxim Acosta ca a forțat (puțin peste limită) însă a știut sa se oprească pt ca era cazul - next step ar fi fost ori cazut ori cazut amândoi.

Însă super ca spectacol.

S-a vazut si diferența: 340ktm vs 345 Ducati pe linia dreapta,Aprilia mult în urma ca top speed Yamaha nici nu mai vorbesc.

Diferența o făcea AM pe ieșire din ultimul viraj și pe final de linie dreaptă,Acosta compensa pe coioșenie pe frâne.

Ba da a vazut careva NASUL mecanicului lui AM la festivitatea de premiere?OMG,n-am văzut asa gogoșar în viața mea :lol:

Eu am vazut comparatia 336 va 347. In turul in care l-a depasit prima data AM.

cu aspiratie, dar totusi e f mare diferenta.

Aici s-a vazut foarte bine diferenta intre ducati si restul in treptele superioare, 5 si 6.

incredibil de mare diferenta. AM schimba a 5-a inainte de termina ultimul viraj iar accelerarea era mult peste ktm. De aprilia nu mai zic nimic.

Link spre comentariu

Acum 5 minute, damager a spus:

incredibil de mare diferenta. AM schimba a 5-a inainte de termina ultimul viraj iar accelerarea era mult peste ktm. De aprilia nu mai zic nimic.

True true

No contest.

Cred ca e foarte frustrant ca pilot sa fii depasit asa.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

S-a vazut si diferența: 340ktm vs 345 Ducati pe linia dreapta

Nu e doar de moto.

AM lua f bine ultima curba.

Englezii spuneau ca și când erau amândoi la Honda tot AM lua mai bine curba aia.

1 oră în urmă, Method a spus:

Diferența o făcea AM pe ieșire din ultimul viraj

Dep.

Acum 53 minute, damager a spus:

Eu am vazut comparatia 336 va 347. In turul in care l-a depasit prima data AM.

cu aspiratie, dar totusi e f mare diferenta.

Aici s-a vazut foarte bine diferenta intre ducati si restul in treptele superioare, 5 si 6.

Și ride height super mega optimizat ajută.

Acum 37 minute, Method a spus:

Cred ca e foarte frustrant ca pilot sa fii depasit asa.

Întreabă l pe Q.

A rămas pe 4.

Nu l lauda nimeni?

Fermin e animalic in depășiri.

Omu nu sta sa piardă timp.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, frigider a spus:

Și ride height super mega optimizat ajută.

Intradevar Porcăria aia ii ajuta masiv pe Ducati.Abia aștept(am) anul de grație 2027 :bounce:

Acum 2 ore, frigider a spus:

Întreabă l pe Q.

A rămas pe 4.

Nu l lauda nimeni?

Fermin e animalic in depășiri.

Omu nu sta sa piardă timp.

Sincer ma așteptam să fie depasit de Bagnaia și/sau Diggia dar se pare ca a avut un ritm bunicel de cursa.

El nu prea paria pe top5 după quali.

Cred ca li s-au dus gumele rau celor 2 cu gp25 (lui Bagnaia cel putin...a luat o rau de tot in ultimul tur si de la Fermin dar cel mai rusinos de la Zarcoiu de pe Honda) ca altfel daca il prindeau,Q cu Yamaka era sitting duck pe linia dreaptă...daca pe ktm care e al 2lea motor ca si putere l-au depasit lejer Ducati,Yamaha era vorba aia șicana mobilă :D

Sa vedem mâine în cursă.

Link spre comentariu