Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 5 ore, Cavaleru a spus: un pilot rapid poate invata sa fie consecvent, dar un pilot average nu poate fii invatat sa fie rapid. True that De aia e de exemplu JM bun,pt ca e super-mega fast.Reversul medaliei poate fi însă să se nască talent și sa moară speranță... Acum 2 ore, Gixu. a spus: Superba cursa lui Acosta. Pacat ca nu-l ajuta materialul de concurs. Astept sa vad unde ajunge de la KTM. E pacat sa-l irosească. Bez cerebral. Da,mi-a plăcut maxim Acosta ca a forțat (puțin peste limită) însă a știut sa se oprească pt ca era cazul - next step ar fi fost ori cazut ori cazut amândoi. Însă super ca spectacol. S-a vazut si diferența: 340ktm vs 345 Ducati pe linia dreapta,Aprilia mult în urma ca top speed Yamaha nici nu mai vorbesc. Diferența o făcea AM pe ieșire din ultimul viraj și pe final de linie dreaptă,Acosta compensa pe coioșenie pe frâne. Ba da a vazut careva NASUL mecanicului lui AM la festivitatea de premiere?OMG,n-am văzut asa gogoșar în viața mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 13 minute, Method a spus: True that De aia e de exemplu JM bun,pt ca e super-mega fast.Reversul medaliei poate fi însă să se nască talent și sa moară speranță... Da,mi-a plăcut maxim Acosta ca a forțat (puțin peste limită) însă a știut sa se oprească pt ca era cazul - next step ar fi fost ori cazut ori cazut amândoi. Însă super ca spectacol. S-a vazut si diferența: 340ktm vs 345 Ducati pe linia dreapta,Aprilia mult în urma ca top speed Yamaha nici nu mai vorbesc. Diferența o făcea AM pe ieșire din ultimul viraj și pe final de linie dreaptă,Acosta compensa pe coioșenie pe frâne. Ba da a vazut careva NASUL mecanicului lui AM la festivitatea de premiere?OMG,n-am văzut asa gogoșar în viața mea Eu am vazut comparatia 336 va 347. In turul in care l-a depasit prima data AM. cu aspiratie, dar totusi e f mare diferenta. Aici s-a vazut foarte bine diferenta intre ducati si restul in treptele superioare, 5 si 6. incredibil de mare diferenta. AM schimba a 5-a inainte de termina ultimul viraj iar accelerarea era mult peste ktm. De aprilia nu mai zic nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 5 minute, damager a spus: incredibil de mare diferenta. AM schimba a 5-a inainte de termina ultimul viraj iar accelerarea era mult peste ktm. De aprilia nu mai zic nimic. True true No contest. Cred ca e foarte frustrant ca pilot sa fii depasit asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: S-a vazut si diferența: 340ktm vs 345 Ducati pe linia dreapta Nu e doar de moto. AM lua f bine ultima curba. Englezii spuneau ca și când erau amândoi la Honda tot AM lua mai bine curba aia. 1 oră în urmă, Method a spus: Diferența o făcea AM pe ieșire din ultimul viraj Dep. Acum 53 minute, damager a spus: Eu am vazut comparatia 336 va 347. In turul in care l-a depasit prima data AM. cu aspiratie, dar totusi e f mare diferenta. Aici s-a vazut foarte bine diferenta intre ducati si restul in treptele superioare, 5 si 6. incredibil de mare diferenta. AM schimba a 5-a inainte de termina ultimul viraj iar accelerarea era mult peste ktm. De aprilia nu mai zic nimic. Și ride height super mega optimizat ajută. Acum 37 minute, Method a spus: Cred ca e foarte frustrant ca pilot sa fii depasit asa. Întreabă l pe Q. A rămas pe 4. Nu l lauda nimeni? Fermin e animalic in depășiri. Omu nu sta sa piardă timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă E moto. Degeaba o cocaia Acosta ca pe virajele alea de viteza mare Ktm subvira 4sure. Dar recunosc,AM știe cu mingea.Nu îl înghit dar știe,nu pot sa nu recunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă He learned from the best :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: Și ride height super mega optimizat ajută. Intradevar Porcăria aia ii ajuta masiv pe Ducati.Abia aștept(am) anul de grație 2027 Acum 2 ore, frigider a spus: Întreabă l pe Q. A rămas pe 4. Nu l lauda nimeni? Fermin e animalic in depășiri. Omu nu sta sa piardă timp. Sincer ma așteptam să fie depasit de Bagnaia și/sau Diggia dar se pare ca a avut un ritm bunicel de cursa. El nu prea paria pe top5 după quali. Cred ca li s-au dus gumele rau celor 2 cu gp25 (lui Bagnaia cel putin...a luat o rau de tot in ultimul tur si de la Fermin dar cel mai rusinos de la Zarcoiu de pe Honda) ca altfel daca il prindeau,Q cu Yamaka era sitting duck pe linia dreaptă...daca pe ktm care e al 2lea motor ca si putere l-au depasit lejer Ducati,Yamaha era vorba aia șicana mobilă Sa vedem mâine în cursă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate