damager Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 2 ore, Method a spus: Pai nu "oarecum" - Aldeguer a întrat clar în spatele motoretei lui Miller. Amândoi erau ieșiți larg. Singura logica pt penalizare ar fi ca Miller sa fi încercat în prealabil un block-pass (prea optimist)și de asta sa fi fost ieșiți amândoi de pe trasă pt ca după cum zici,nu am văzut faza de la început. Dar chiar și asa penalizarea mi se pare fără noimă : ei au niște încadrări acolo - forcing an oponent off the track (nu e cazul - Marcelino i-a scos pana aproape pe vibratoare cu block-pass'uri venite din fundul curții și nu s-a "calificat" la asta deci nici Miller n-ar trebui aici)...causing a collision?mai degrabă deși e finuț collision-ala a fost la JM la Sepang de ex.... În fine pt orice posibilă greșeală ar fi (dacă e) nu am mai văzut asta cu "Drop 3 positions" - sunt convins ca exista undeva în manual dar după cum zice Miller-nu sunt consistenti în aplicarea regulamentului. Ar trebui sa fie clar ca la noi pe strada : depășești limita cu 30 kmh amenda atat depășești cu 50kmh amenda creste cu atat șamd,nu sa le aplice după ureche,sau în funcție de cât de popular e riderul care e dat jos sau care da pe jos pe celalalt.Foarte...dubios aplicat regulamentul. Edit - link cu faza de la început.Ok - Miller a venit din fundul curții și normal ca a ieșit larg iar Aldeguer nu avea cum sa vadă/prevadă ca va veni melteanul de la 5m din spate fără sa mai pună frâna și trebuie sa ii faca loc - exact cum am prevazut melteanul - block-pass de țară apoi vociferare ca nesimțitul de rookie nu s-a dat la o parte. Îmi fac mea culpa - era singura data când eram de acord cu Miller- nu mai e cazul .Ma și miram...singurul lucru cu care sunt de acord cu el e aplicarea unei penalizări cel puțin ciudate... Dar intradevar după cum se vedea inițial faza de la jumătate,părea ca amândoi au ieșit larg și Aldeguer l-a lovit.Ce înseamnă să vezi o faza de la început sau de la jumătate... nu stiu ce sa zic. Penalizarea mi-i se pare cel putin ciudata. Ald a fost larg in viraj. Chiar el declara ca i-a atins mana cu roata spate. Miller inchidea virajul. a foat un block-pass mai agresiv, dar nu mi-i s-a parut de penalizare. dupamcum se vede, laniesire Miller era aproape de trasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Bez a riscat cu soft pe fata în sprint și nu a fost ok. Din primul tur știa ca nu a ales bine. Pedro s a calificat mai bine decât binder mereu, 42-0, asa ziceau englezii. Bez de fapt zice ca softu a fost decent da nu s a deblocat device pe fata în prima curba. Plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Hai cu pariurile pentru cursa! Bez, Qua, AMa Aco nu termina, JMa pe 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Pt JM ar fi o petformanta sa termine in top 10 Am ceva dubii.... Personal as dori sa castige Tirbusonu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Daca nu se întâmplă ceva neasteptat.. Bez, PAco, AM Martin cu 2xLLP daca prinde puncte e boier Aa, il vad bine si pe Diggia, poate chiar pe podium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Diogo, well, he did it, bravo lui Cine credea.... Dar si asta intra in categoria ca Manu a pierdut titlul In fine, in analele MotoGPului ramane titlul in dreptul lui DM, restu' e poveste si istorie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă E oficial, yamaha trece la V4 de anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Morbidelli meseriash rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Pecco in grafic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Tamplarul i-a batut cuiele la coparseu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă A fost in locul nepotrivit in momentul nepotrivit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 3 minute, Lup69 a spus: Morbidelli meseriash rau... Absolut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Aprilia maxima! Pana si Bulega a scos un punct! Bravo Marini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Dublă Aprilia !!! Iuhuuuuu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă am nimerit-o cu victoria in GP a lui Bez. frumos aprilia cu dubla. Morbi sa se duca nene la demolition derby si-a irosit talentu in motogp pare rau de Acosta ca a pierdut locu 3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Inca o data Aprilia confirma ca a ajuns mobra de bătut in motogp. Daca a ajuns Raul sa se bată la victorie si chiar si sa castige o cursa, treaba e clară. Dar e bine, se anunta un 2026 bun, mult mai bun decat 2025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 41 minute, danypop a spus: Inca o data Aprilia confirma ca a ajuns mobra de bătut in motogp. Daca a ajuns Raul sa se bată la victorie si chiar si sa castige o cursa, treaba e clară. Dar e bine, se anunta un 2026 bun, mult mai bun decat 2025 Da, probabil ca tot de la locul 2 in jos. Sa nu ne lasam dusi de valulul ultimilor curse unde MM nu a mai participat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Chiar acum, damager a spus: Da, probabil ca tot de la locul 2 in jos. Sa nu ne lasam dusi de valulul ultimilor curse unde MM nu a mai participat. Da, cu Marc e o alta poveste dar chiar si asa cred ca vor fi multe curse in care Aprilia se va impune chiar si cu Marc pe circuit. Evident, sper ca Martin sa faca de data asta sezon complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Morbi fractura la mana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 6 din 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă cant make this shit up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 oră, Cavaleru a spus: am nimerit-o cu victoria in GP a lui Bez. frumos aprilia cu dubla. Morbi sa se duca nene la demolition derby si-a irosit talentu in motogp pare rau de Acosta ca a pierdut locu 3... I didn’t expect,ma așteptam să mă plictisească iar AM cu o cursa cap-coada la management gume de pe locul 1 dar ....dacă Aprilia a câștigat și aici....și nu numai ca a câștigat ci a luat 1.2 și a și dominat...wow. Hai cu 2026 sa vedem. Ok - n-are cine sa mearga la campionat cu ea dar totuși ceva victorii de etapa o sa ii fure lui MM. Morbi ...viata bate filmul.Nici în filmele cu prosti nu vezi asa skill ca al lui. Am sperat pana în ultima clipa ca va reuși Acosta sa ia un podium.Oricum locul 4 la clasament pe lemnul ala de kktm e o realizare incredibila. Acum 51 minute, damager a spus: Da, probabil ca tot de la locul 2 in jos. Sa nu ne lasam dusi de valulul ultimilor curse unde MM nu a mai participat. +1 Hai sa nu ne imbatam cu apa rece - nu are cine sa se bata la campionat de pe Aprilia - nici Bez nici Martin nu ii vor face fata demonului.Amandoi sunt plapanzi pe psihic.Degeaba e JM lightning fast dacă nu sta în picioare.El nu sta in picioare cand e singur pe circuit,d-apoi când vine ala lângă el... Acum 15 minute, danypop a spus: 6 din 6 Hahaha tare asta,da. Deci când unul rade celalat obligatoriu trebuie sa plângă,there is no other way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate