Sari la conținut

22. VALENCIA Motul Grand Prix of the Valencian Community

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Method a spus:

Pai nu "oarecum" - Aldeguer a întrat clar în spatele motoretei lui Miller.

Amândoi erau ieșiți larg.

Singura logica pt penalizare ar fi ca Miller sa fi încercat în prealabil un block-pass (prea optimist)și de asta sa fi fost ieșiți amândoi de pe trasă pt ca după cum zici,nu am văzut faza de la început.

Dar chiar și asa penalizarea mi se pare fără noimă : ei au niște încadrări acolo - forcing an oponent off the track (nu e cazul - Marcelino i-a scos pana aproape pe vibratoare cu block-pass'uri venite din fundul curții și nu s-a "calificat" la asta deci nici Miller n-ar trebui aici)...causing a collision?mai degrabă deși e finuț collision-ala a fost la JM la Sepang de ex....

În fine pt orice posibilă greșeală ar fi (dacă e) nu am mai văzut asta cu "Drop 3 positions" - sunt convins ca exista undeva în manual dar după cum zice Miller-nu sunt consistenti în aplicarea regulamentului.

Ar trebui sa fie clar ca la noi pe strada : depășești limita cu 30 kmh amenda atat depășești cu 50kmh amenda creste cu atat șamd,nu sa le aplice după ureche,sau în funcție de cât de popular e riderul care e dat jos sau care da pe jos pe celalalt.Foarte...dubios aplicat regulamentul.

Edit - link cu faza de la început.Ok - Miller a venit din fundul curții și normal ca a ieșit larg iar Aldeguer nu avea cum sa vadă/prevadă ca va veni melteanul de la 5m din spate fără sa mai pună frâna și trebuie sa ii faca loc - exact cum am prevazut melteanul -  block-pass de țară apoi vociferare ca nesimțitul de rookie nu s-a dat la o parte.

Îmi fac mea culpa - era singura data când eram de acord cu Miller- nu mai e cazul :rusinica:.Ma și miram...singurul lucru cu care sunt de acord cu el e aplicarea unei penalizări cel puțin ciudate...

Dar intradevar după cum se vedea inițial faza de la jumătate,părea ca amândoi au ieșit larg și Aldeguer l-a lovit.Ce înseamnă să vezi o faza de la început sau de la jumătate...

nu stiu ce sa zic. Penalizarea mi-i se pare cel putin ciudata. 
Ald a fost larg in viraj. Chiar el declara ca i-a atins mana cu roata spate. Miller inchidea virajul.

a foat un block-pass mai agresiv, dar nu mi-i s-a parut de penalizare.

dupamcum se vede, laniesire Miller era aproape de trasa.

IMG_0875.jpeg

IMG_0876.jpeg

IMG_0877.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 75
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic