Sari la conținut

Motogp - presezon 2026

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

PS. daca pana la Mugello, Pecco nu va livra ceva rezultate, sigur va fi "amiabil", ca la RCA :)

ca hai sa recunoastem, cu 7 DNFuri si seria de 5 DNFuri de la sfarsitul sezonului trecut, nu stiu daca mai are vreo sansa

eu cel putin nu-i mai dau vreo sansa daca nu termina constant macar in fata chilotilor de la Gresini sau VR46

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 535
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

image.thumb.png.3efc9b8875da20ea750d91df6b08e021.png

se vede mai bine acuma. Usual suspects. Honda face in pas inainte. Yamaha surprinzator de competitva pt o mobra total noua

Editat de damager
Link spre comentariu

Turcu' plătește:

https://www.crash.net/motogp/news/1088855/1/unique-reason-toprak-razgatlioglu-isnt-using-rear-wings-motogp-testing

Interesant!

Și Fabio și-a rupt deștu', mâine și poimâine nu mai urcă în șa:

https://www.crash.net/motogp/news/1088873/1/official-fabio-quartararo-withdraws-sepang-motogp-test-after-fast-crash

Alt amănunt interesant (pentru mine) este că Franky a alergat pe un GP25, deși Rossi a declarat că nu vrea modelul '25 la echipă...

Link spre comentariu

Acum 53 minute, frigider a spus:

greu de zis, omu e super talentat.

Este! No comment, in sensul asta. Eu atrageam insa atentia ca exista o oarecare discrepanta intre cum il prezinta presa si rezultatele de pe circuit. De aici trageam concluzia ca sunt cateva directii in care trebuie sa imbunatateasca, daca vrea sa fie challengerul lui MM. 

Acum 53 minute, frigider a spus:

nu va fi dat afara, ce naiba, se vor desparti amiabil.

Nu va fi dat afara. I se va cere demisia! :double-grin:

Link spre comentariu

Acum 2 ore, xt600 a spus:

Fara indoiala, Acosta este un talent in stare pura, peste Bagnaia si peste idolul tau, Q

totusi, in doi ani de cand concureaza la clasa mare nu a agatat nici o victorie. Nici macar intr-o cursa de sprint. Primul sezon, ca rookie, il termina pe 6, 2025 pe 4, rezultate foarte onorabile, dar care nu rup gura targului.

Iarasi te contrazici singur in aceeiasi postare? :bounce:

Choose one : ori e peste "idolul" Q si Bagnaia ori a dezamagit de cand a venit?

Pai cum poate fi peste ei daca a dezamagit?Ca aia au cam luat niste campionate de bine de rau....

A naibii realitate,iar ti se impaienjeneste :crack:

ca sa se poata bate cu demonul, are nevoie de mai mult, decat talent. Trebuie sa mai lucreze pe partea de tactica/strategie, trebuie sa mai lucreze la gestiunea pneurilor si aici are o mare problema, pentru ca odata ce uzeaza gumele, performantele lui scad vizibil. Ori MM este exact opusul.. este cel mai bun pilot din circuit, pe gume uzate. De asemenea, nu mi s-a parut ca Acosta ar fi stralucitor in conditii mixte si pe pista uda, ceea ce Mimisor este. Faptul ca nu se antreneaza pe dirt, se vede. La motociclete egale, i-as da prima sansa lui MM. Iar in ceea ce priveste mind set-ul si mind games, mai are sens sa discutam? Singurul adversar redutabil al lui MM este el insusi.

:agree: Am fost printre primii care a spus asta - primul si cel mai periculos adversar al lui MM e MM insusi.

Normal ca Acosta la ora actuala nu e la nivelul lui MM,dar daca i se da nitel timp niste tehnicieni de nivelul Ducati,telemetria lui Memelu....eee?eee?

Tu/noi judecam prestatiile lui Acosta (intradevar nu fantastice la motogp pana acum) de pe un (k)KTM !!! - stai sa vedem ce poate face pe un Ducai,nu?

Eu zic insa daca esti interesat de respectivul pilot si nu doar sa te contrazici cu mine,sa iei prestatiile lui Acosta de la moto3/moto2 sa intelegi cum si in ce maniera de-a dreptu covarsitoare a luat campionatele si sa ai o imagine de ansamblu asupra pilotului respectiv,ca asa daca il judecam uitandu-ne pe clasamentele celor 2 ani de motogp,DAR neuitandu-ne la moto pe care e,la echipa la care a fost....si chiar la KTM a reusit,zic gresit?sa se ridice ca prim pilot in clasament,e alt KTM rider peste el?Toate astea spun o poveste...

il asteptam cu drag la Ducati

:rock:

Acum 1 oră, danypop a spus:

Sa nu uitam ca Marcel "îmbătrânește" in fiecare an(nu ca ceilalți nu ar face-o) deci prin 2027-2028 eu chiar as merge pe mana lui PAco, va fi experimentat, este mega-talentat si eu cred ca se va perfectiona ușor  usor si pe părțile in care are acum cateva lacune, uzura gume, strategie, etc

:10:

1 oră în urmă, apriliacluj a spus:

PS. daca pana la Mugello, Pecco nu va livra ceva rezultate, sigur va fi "amiabil", ca la RCA :)

ca hai sa recunoastem, cu 7 DNFuri si seria de 5 DNFuri de la sfarsitul sezonului trecut, nu stiu daca mai are vreo sansa

Nu stiu daca mai are pana la Mugello...dupa cum a debutat silly season'ul,cu ce forta....

Teoretic acolo se va anunta,dar practic,cred ca vorbele vor fi facute cu mult inainte.

Editat de Method
Link spre comentariu

1 oră în urmă, apriliacluj a spus:

cu 7 DNFuri si seria de 5 DNFuri de la sfarsitul sezonului trecut, nu stiu daca mai are vreo sansa

depinde cat de repede se ia decizia

uzina ducati cu MM in ograda nu cred ca e panicata de contracte.

Link spre comentariu

Acum 41 minute, Kagemusha a spus:

Asta + cele 15-20 kg in plus...cam multe penalitati.

Cred ca e si el pe principiul "ii facem pe franare" :crack:

Da eu nu inteleg - cum Luca Marini la 1.84 poate dar el la 1.85 trece peste regulament ca i-au ridicat saua prea mult?Ceva nu da bine aici...

Link spre comentariu

Acum 10 minute, Method a spus:

Iarasi te contrazici singur in aceeiasi postare? :bounce:

Choose one : ori e peste "idolul" Q si Bagnaia ori a dezamagit de cand a venit?

Pai cum poate fi peste ei daca a dezamagit?Ca aia au cam luat niste campionate de bine de rau....

A naibii realitate,iar ti se impaienjeneste :crack:

Nu ma contrazic deloc. Eu stiu ce am spus, intrebarea este daca tu ai inteles ceea ce am spus. 

Nu am afirmat niciunde ca Acosta a dezamagit. Si in nici un caz nu este prea greu pentru Acosta sa fie peste cei doi, cu toate ca rezultatele lui la clasa mare inca se lasa asteptate. Cei doi au luat campionate, dar stim cand si in ce circumstante le-au luat. Mai ales Pecco. Ma refer in special la primul titlu al lui Pecco. 

Acum 10 minute, Method a spus:

Eu zic insa daca esti interesat de respectivul pilot si nu doar sa te contrazici cu mine,sa iei prestatiile lui Acosta de la moto3/moto2 s

Nu am o placere deosebita sa ma contrazic cu tine, iar cand ai dreptate, sunt printre cei care recunosc asta. In alta ordine de idei, ii cunosc foarte bine parcursul la clasele mici, insa performantele de la Moto3 si Moto2, nu sunt o garantie pentru prestatiile la MotoGP. Stii si tu foarte bine asta. Ca sa se bata cu satana, ii trebuie victorii. Pe care inca nu le are. 

Link spre comentariu

Afirmi ca Acosta ca este superior a doi campioni mondiali.Unul multiplu campion mondial.

2 randuri mai jos spui ca de 2 ani nu a luat nici o victorie si nu rupe gura targului...

Dupa cum am mai spus insa,tu poti spune ce vrei,nu te opreste nimeni,eu doar am constatat contradictia vadita din fraza :P

Sunt in proportie de 80% insa de acord cu tine : superior?Nu.Pe viitor insa,sunt sanse foarte mari sa fie peste ei.

Ca sa se bata cu Marquez in primul rand ii trebuie o moto,ceea ce nu are.

Dupa aia ii trebuie o echipa buna,ceea ce nu are.

Si mai apoi,intradevar,ii trebuie niste experienta,ca nici de aia nu are.Dar totodata prestatia lui de la clasele mici ne arata ca are un learning curve fantastic...Acosta are pana acum parcursul talentul si indarjirea necesare pt a fi the next alien.

Daca ii dau si motoreta...sa vedem ce iese.

Link spre comentariu

Daca vine Acosta la Ducati o va face la una din echipele partenere, poate cu contract cu Factory, pe 2 ani

Peco va ramane la ducati, poate il faulteaza un pic la salariu la reinnoire ca deh 2 ani n-a adus rezultatele scontate paierdut titlu in fata unui client si apoi 2025 sezon de uitat..

Link spre comentariu