B.B. Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Salutare si LA MULTI ANI! Auziti, Razgatiogadjdiejkiolu e mai inalt decat Rossi? Din ce stiu eu in general pilotii inalti nu prea au facut mare branza in MotoGP, de aia intreb de Rossi, el fiind exceptia. El chiar a facut o branza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă La 04.02.2026 la 10:24, damager a spus: nu cred ca aprilia are bugetul sa fie No1. Mi-ar placea, dar nu cred.... intre timp Honda vad ca merge intr-o directie buna cu dezvoltarea....asa cum zici tu, fara inovatii majore... sti cum e cu inovatia.... are 50% sanse sa nu mearga din prima. inovatia e o problema. pilotul e cealalta. nu vreau sa su ca o moara stricata dar mm e mult peste toti. racecraft superm, omu castiga si unde nu e cel mai rapid. altii nu castiga nici cand sunt cei mai rapizi. o lab@ ce e pe net, nu sunt pilorii care se dau, 2 insi care vb. slab. nu stiu daca a scris cineva da ieri a bubuit motoru yamaha cuiva si papa teste pe ieri. azi nu stiu inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 16 minute, B.B. a spus: Auziti, Razgatiogadjdiejkiolu e mai inalt decat Rossi? Din ce stiu eu in general pilotii inalti nu prea au facut mare branza in MotoGP, de aia intreb de Rossi, el fiind exceptia. El chiar a facut o branza! Turkish delight are 1.85m....si 80 kg cel putin asa scrie pe motogp.com...inaltimea peste 1.75 numai te incomodeaza plus ca inaltimea mare = kg mai multe,ceea ce e un alt factor penalizant.La el cu atat mai mult,cum ma sa ai 80kg??? Rossi avea 1.83? dar stiu ca avea 63-64 kg deci era f slab,nu il penalizau kg,singura problema era ca statea f inghesuit sub carene. Statura cea mai "eficienta" de aprox 1.70-1.73m si kg cat mai putine DAR cu masa musculara necesara pt a manevra avioanele alea - Memelu sta perfect si la capitolul fizic. In partea cealalta e Pedrosa la 1.57m si 51kg cand era in competitie,care dupa spusele lui,era la limita inferioara fizica pt a putea pilota un prototip de gp. Acum 23 minute, frigider a spus: inovatia e o problema. pilotul e cealalta. true Dar pilotii buni nu vin pe o moto proasta - ei vor sa castige campionate nu sa contribuie la dezvoltari,de aia cauta moto cele mai bune. Mi se pare logic ca inovatia sa vina prima sa se vada niste rezultate,si dupa aia sunt convins ca vor veni si pilotii. Ia Aprilia de ex - il aveau pe AEsp si atat,care pe final de cariera a facut un commitment.Au inovat au dezvoltat s-au vazut anumite rezultate si cu batranul,acum iata ca au venit piloti buni - adica JM si Bez sunt piloti de categ.A as zice.Ca JM e pe niciunde acum e pt ca e el bezmetic,asta e alta poveste. Pt a-l bate pe Memelu insa trebuie o moto nu egala ci superioara Ducati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) singura surpriza dupa mine este Mir. Editat 4 ore în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Ducati's iar la putere...e si normal pana la urma. Speram la ceva mai mult de la Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 1 oră, Method a spus: Pt a-l bate pe Memelu insa trebuie o moto nu egala ci superioara Ducati... corect, mm a avut probleme cu peco cand era la honda. nu neaparat moto superioara cat moto cu avantaje opuse avantajelor ducati - se incadreaza aprilia aici. nu arata bine pt peco nu ca e sub mm doar ca e sub AM. ok sunt teste, probabil nu inseamna nimic. Editat 4 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 17 minute, damager a spus: singura surpriza dupa mine este Mir. Hehe,my bad acum am vazut unde e Bez Acum 9 minute, frigider a spus: corect, mm a avut probleme cu peco cand era la honda. nu neaparat moto superioara cat moto cu avantaje opuse avantajelor ducati - se incadreaza aprilia aici. nu arata bine pt peco nu ca e sub mm doar ca e sub AM. ok sunt teste, probabil nu inseamna nimic. Eu cred ca pt a-l bate pe Memelu ce troneaza pe cel mai bun pachet de pe grid si are in spate pe (probabil) cea mai buna track team de pe grid,bai nene...iti trebuie o raketa de motoreta.Nu superioara,ci avion. Aprilia are niste avantaje...not enough.Din pacate.Chiar as vrea sa vad o lupta intre oricine si Memelu - am sperat Bagnaia - partz,JM - partz...am ramas in Bez saracu'...slaba sansa,mai degraba e ceva ce imi doresc decat ceva ce cred ca se va intampla. Eu zic ca un timp sub 1.57 si la o flegma de Marcelino arata bine Pecco. Nu as citi foarte mult insa in aceste teste,deja sunt de 3 zile acolo... O sa vedem destul de repede cum sta treaba. My guess e ca GP26 va fi rupere.Sper sa gresesc masiv Mai sper insa ca Bagnaia sa ii puna macar cateva probleme lui Memelu si poate si Bez sa scoata capul.Restul insa...nici o sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă ar trebui sa mearga bine si peco. dar cand s-a batut cu JM era concurs de greseli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) ...se pare ca Pecco deja e pe picior de plecare : Pecco Bagnaia teases “great opportunities” as 2027 Ducati MotoGP exit looks likely So...Acosta? Editat 4 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă @Method, este un ghiveci de idei in capul tau, ceva de speriat. Îmi scoti din cotext afirmatiile si le imbarligi in niste rationamente de ma doare capul. Hai sa lamurim foarte pe scurt niste lucruri. 1. In 2025, DA YAMAHA A CUNOSCUT UN PROGRES EVIDENT FATA DE 2024, IN TERMENI DE PERFORMANTA ABSOLUTA! Sustin asta in continuare! Ca aceast progres, nu se regaseste si in clasamenete (progres relativ) competitiei, este altceva. Am incercat odata sa iti explic ca locurile in clasamente (curse sau clasamentul general) nu reflecta intotdeauna realitatea de pe circuit. Sunt o multime de variabile care pot influenta sau chiar determina clasarea intr-o cursa sau campionat. De pilda, a avea sau a nu avea un pilot capabil sa se bata pentru fiecare pozitie in curse. Din pacate, Yamaha nu il are. Prestatiile lui Q in curse au fost muuult sub asteptari. Drept este ca astea sunt idei mai subtile, pe care nu cred ca le poti asimila. 2. Ia interviurile lui Meregalli si apoi vezi comentariile mele, in legatura cu acele interviuri. Omul a explicat clar de ce a facut trecerea la V4 si de ce revenirea la varful competitiei va dura. Este si de bun simt ce a spus italianul. Si el si Pavesio. Este si logic. Nu am afirmat niciodata!!!!!! ca Yamaha va rupe norii din 2026. Unde plm ai citit tu asa ceva in comentariile mele??? Ti-am spus, amesteci ideile ca intr-un malaxor. Altfel spus, vorbesti mult si prost! Ceea ce sustin in continuare, este faptul ca noul proiect V4 le ofera oportunitati mari de dezvoltare, fata de vechiul IL4, care si-a incheiat ciclul de dezvoltare si nici nu mai este o solutie, conform noului regulament. Si sustin in continuare ca daca se tin de treaba, daca scapa de primadona si aduc piloti capabili sa lucreze la proiectul asta, vor reveni in top. Nu anul asta, nu la anul. Orice rezultat bun, cu noua motoreta, in primele doua trei sezoane, este un bonus. 3. Cand am spus ca mori de necaz, faceam si putin mishto. Dar ceea ce am spus, este o realitate. Japo lucreaza la doua proiecte in paralel. Ia bibliografia si citeste. Deja motorul V4 de 850cmc este pe bancul de proba si dupa spusele lui Meregalli sau Pavesio? , pe la inceputul primaverii va intra in teste si pe circuit. Stiu, este greu de digerat, dar asta este. Oamenii isi fac treaba, in ciuda parerilor tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Nici nu are rost sa citesc cum iti justifici acum teoriile anterioare.Ramble on. Sa fii sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 4 minute, Method a spus: Nici nu are rost sa citesc cum iti justifici acum teoriile anterioare.Ramble on. Sa fii sanatos Ce-i drept... nici nu prea intelegi ceea ce vreau sa spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 3 ore, Method a spus: Turkish delight are 1.85m....si 80 kg Alte date cautate pe net spun ca are 1.82. Iar Gemini spune urmatoarele: Height: 182cm–185cm (approx. 6'0" to 6'1"). - cum plm???? Weight: 68kg–72kg (approx. 150–159 lbs). Intr-adevar pe site la MotoGP e cum ai spus tu, multumesc! Omul are o anumita inaltime in functie de sezonul cand e masurat, sau inca e in crestere la 29 ani, se dilata si se contracta in functie de temperatura!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 54 minute, Method a spus: ...se pare ca Pecco deja e pe picior de plecare : Pecco Bagnaia teases “great opportunities” as 2027 Ducati MotoGP exit looks likely So...Acosta? da, parca vad ca tot cu ducati e acea great oportunity o sa o ia razna conspirationistii daca pleaca peco de la uzina asa ziceau si aia de la after de flag ca pare ca peco e papa. da pana nu o vad nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) 1 oră în urmă, B.B. a spus: Omul are o anumita inaltime in functie de sezonul cand e masurat, sau inca e in crestere la 29 ani, se dilata si se contracta in functie de temperatura!! Bai drept sa iti spun,nici mie nu mi se pare a avea 80kg asa cand te uiti la el,dar e mare calu' cine stie...acuma na,sunt date de pe site de la motogp,ma apuc eu sa ii contrazic? Oricum daca are peste 75kg are o mare problema - majoritatea pilotilor au cam 63-65kg deci el poarta balast 10kg...si asta pe o Yamaha care numai bine nu stau la capitolul putere,deci....cam albastra situatia pt el. Sa puna mana sa slabeasca.No more rahat Acum 41 minute, frigider a spus: o sa o ia razna conspirationistii daca pleaca peco de la uzina Daca pleaca Pecco si vine de-alde AM chiar o sa fiu hater Ducati/MM. Daca vine Acosta....imi cumpar stegulet/breloc cu el Editat 2 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă astia de la after the flag spuneau ca nu ar fi o idee buna sa il aduci pe acosta langa mm ca ies scantei dar ducati a mai facut asta - anu trecut :)) deci traim si vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, B.B. a spus: Height: 182cm–185cm (approx. 6'0" to 6'1"). - cum plm???? Weight: 68kg–72kg (approx. 150–159 lbs). Oficial are 185 cm si 80 kg. Un pilot atipic, as zice, daca ne uitam la masurile ideale pentru jocheii astia. Cu toate astea, in WSBK a avut rezultate extraordinare. Avand in vedere puterea motoarelor si nevoia de incarcare pe roata spate, s-ar putea ca greutatea lui sa nu fie un handicap, dimpotriva, ar putea sa se transforme intr-un avantaj. Depinde cum va sti el sa valorifice situatia, din pozitia in sa, pilotaj, etc. Inaltimea ar putea fi o problema, asa cum s-a si intamplat in testele astea, cand turcul a trebuit sa mearga fara ampenajele de pe coada, pt. ca depasea nush' ce parametri. Cateva impresii ale lui Razga, dupa teste: https://www.gpone.com/en/2026/02/05/motogp/toprak-im-a-bit-demotivated-alex-marquez-and-ducati-are-impressive.html Are mult de lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate