Sari la conținut

3. USA RED BULL GRAND PRIX OF THE UNITED STATES

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 143
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce viteza de top are Aprilia, au trecut pe langa ktm-ul ala de zici ca era yamaha. Si lipeau si ducati-ul pe linia dreapta in treptele superiaore, unde ducati era rege

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar acum, Gixu. a spus:

In sufletul lui  Martin e un copil cu R1 din Ciorogarla care vrea sa faca whellieee :))))))

Ahahah true true

Golan big cohones n ai ce

Sunt curios ce a greșit Bagnaia parca zicea ca a pierdut fața.

Oricum agresiv JM Block pass dar în ultima ocazie de a depăși altundeva nu mai avea unde.

Bine mai frânează Bagnaia păcat,merita sa câștige măcar sprintul.

Meh poate mâine se răzbună.

Link spre comentariu

Comentatorul doi:

"Ți-a adus motocicleta pe podium...ce sa mai vrei" vorbind de șeful Aprilia.

Și motocicleta care lipsește de acolo e Aprilia.. că a dat cu ea de pământ :crack:

Link spre comentariu

Chiar acum, damager a spus:

Ce viteza de top are Aprilia, au trecut pe langa ktm-ul ala de zici ca era yamaha. Si lipeau si ducati-ul pe linia dreapta in treptele superiaore, unde ducati era rege

Eeexact

Pe Bagnaia m-am uitat atent nu mi se pare ca l-a prins din accelerare pe ieșire ci din top speed.

Asta doar anul asta se întâmplă în 2025 Ducati era rege pe linia dreaptă 

Link spre comentariu

Acum 3 minute, danypop a spus:

Pacat de Mir.... facuse o cursa buna 😔 

După ce se retrage Joan Mir trebuie inclus in MotoGP Hall of Fame cu titlul "Sisiful MotoGP" și o poză cu el cărând un bolovan la deal. Pe bune, omul ăla e erou.

Acum 2 minute, xt600 a spus:

Si pleaca cu nr. 1 la Yamaha. 

:lol:

Editat de B.B.
Link spre comentariu

Acum 4 minute, xt600 a spus:

Si pleaca cu nr. 1 la Yamaha. 

Ca tot s-a obisnuit sa faca asa😂😂😂

Acum 3 minute, B.B. a spus:

După ce se retrage Joan Mir trebuie inclus in MotoGP Hall of Fame cu titlul "Sisiful MotoGP" și o poză cu el cărând un bolovan la deal. Pe bune, omul ăla e erou.

Cum se misca honda aia pe franare... incredibil. La Bez o singura data a miscat spatele....cand a cazut 😂😂😂😂

Link spre comentariu

ce o fii in sufletu lui Rivola? nici nu vreau sa ma gandesc. Oare cat e de mare orgoliul?

MM isi pierde aiurea capu ca sa-i arate lui Digia ca el mai mare prostu... Oare mizeria nu-si ia penalizare pt asta?

mare prost Bez. iar o comite in sprint.. zici ca ii calca pe urmele lu Peco din sez 23/24

Link spre comentariu

@damager ai 80% sanse sa ai dreptate, doar ca Aprilia a evoluat mai mult sezonul asta.

Eu unul cred ca schimbarea de anul trecut cand au dat motorete factory si la client a facut diferenta in dezvoltarea lor

Mir saracu duce honda aia unde nu se poate

Link spre comentariu

Acum 9 minute, damager a spus:

Ca tot s-a obisnuit sa faca asa😂😂😂

Cum se misca honda aia pe franare... incredibil. La Bez o singura data a miscat spatele....cand a cazut 😂😂😂😂

Da, ar fi recidivistul perfect... 😁

Cand am vazut cum frana si cum juca motoreta sub el, am avut o presimtire ca nu termina cursa. Omul se chinuie sa scoata tot ce se poate din motocicleta. De asta il si apreciez. Imi pare rau pentru el. Doua aspecte incep sa se profileze, in campionatul asta... 1. Aprilia este motocicleta de batut, Ducati nu mai este the best; 2. MM va avea un sezon greu. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 4 minute, damager a spus:

Cf traditiei, maine castiga Bez. Si isi impart astia de la Aprilia punctele si de la jumatea sezonului vine MM si ii bate pe amandoi si ia campionatul☺️

Cine știe...eu nu îndrăznesc încă sa zic ca Aprilia e asa de puternica precum pare.

Însă după sprintul asta...wow

Știam ca e superioara pe viteza pe viraje dar pe linia dreaptă? Wow

Super importanta cursa de mâine,dacă Aprilia arata tot asa în cursa mare,s-ar putea sa avem o batalie REALA pt titlu :ok:

Acum 1 minut, B.B. a spus:

Nu vă culcați că urmează cursa de Harli-uri!!

Am văzut ca ziceau ăștia ca urmează cursa de beggere 

Pardon baggere :rusinica:

E bine ca fiind 9,iau toti puncte nu pleacă nici unul bosumflat acasă :D

Acum 12 minute, damager a spus:

La Bez o singura data a miscat spatele....cand a cazut

:)))

Link spre comentariu

greseala tactica la Bez a zis ca e suficient de rapid sa se duca dupa Peco dar nu a luat in calcul ca JM are medium si poate trage mai tare pe el. trebuia sa stea la cutie sa-l lase pe JM sa duca trena pana la Peco si apoi fatala amandouara

Link spre comentariu

Chiar acum, Cavaleru a spus:

greseala tactica la Bez a zis ca e suficient de rapid sa se duca dupa Peco dar nu a luat in calcul ca JM are medium si poate trage mai tare pe el. trebuia sa stea la cutie sa-l lase pe JM sa duca trena pana la Peco si apoi fatala amandouara

Asa invata.

Link spre comentariu