Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Salac a fost colateral, a fost el propulsat de alt meseriash...Ferrandez! Editat 1 oră în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă ramane la 23:00 GP-ul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Nu cred, cu 2/3 din cursă și tot mai durează până curăță virajul 11 Here we go again... Editat 1 oră în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: ramane la 23:00 GP-ul, nu? Daca cei de la Moto 2 continua asa, clasa mare o sa aiba startul la ora 4,17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 13 minute, frigider a spus: ramane la 23:00 GP-ul, nu? Cel mai probabil da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă da, lasand la o parte red flaguri, ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Start la ora planificată... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Oamenii nu cauta puncte,cauta rezultate singulare, dovezi ale progresului. Omu poate forța masiv și știa ca-s șanse mari sa o aducă acasă cu firma de tractări. Imi place mentalitatea lui. Omul putea sa o aduca la finish pe un loc oarecare, dar a vrut totul sau nimic. Asta atitudine! Clar a fortat! Ma uitam cum serpuia motocicleta pe franare, la capatul liniei drepte (cum spune @damager, motoreta scurta, mai instabila pe linia dreapta si pe franare)... am presimtit ca o va tranti... si de ce m-am temut, s-a intamplat. Dar, repet, imi place atitudinea lui, never give up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Superba cursa redusa de moto2.Smechera progresia lui Alonso și depasirea asupra lui Gonzales care rămâne the man to beat. Senna Agius a 2a victorie anul asta? Alonso de pe 17 pe 4 peste Manu Gonzales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Sprint de Moto2! Hai ca incepe...berea, alunele si pozitia OKS! (Ochii Kat Sarmaua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 11 minute în urmă Share Postat 11 minute în urmă Bine Aprilia's Diggia merge tare Nu a fost vina lui Acosta (precum ma așteptam) pt acel contact,Acosta si-a tinut trasa pe exterior. Nu prea cred însă că o să poată sustine el cu kktm ritmul asta. Pfoaaa ce a salvat-o JM Smecher e Acosta asta bai nene...sa reziști pe 2 cu pruna aia de ktm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate