Cavaleru Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 Vineri 05 Mai 2026 10:00-10:35 Moto3ā¢Ā Free Practice Nr. 1 10:50-11:30 Moto2ā¢Ā Free Practice Nr. 1 11:45-12:30 MotoGPā¢Ā Free Practice Nr. 1 14:15-14:50 Moto3ā¢Ā Practice 15:05-15:45 Moto2ā¢Ā Practice 16:00-17:00 MotoGPā¢Ā Practice Ā Sambata 06 Mai 2026 Ā 09:40-10:10 Moto3ā¢Ā Free Practice Nr. 2 10:25-10:55 Moto2ā¢Ā Free Practice Nr. 2 11:10-11:40 MotoGPā¢Ā Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGPā¢Ā Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGPā¢Ā Qualifying Nr. 2 13:45-14:00 Moto3ā¢Ā Qualifying Nr. 1 14:10-14:25 Moto3ā¢Ā Qualifying Nr. 2 14:40-14:55 Moto2ā¢Ā Qualifying Nr. 1 15:05-15:20 Moto2ā¢Ā Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP⢠13 LapsĀ Tissot Sprint Ā Duminica 07 Mai 2026 Ā 10:40-10:50 MotoGPā¢Ā Warm Up 12:00 Moto3⢠20 LapsĀ Race 13:15 Moto2⢠22 LapsĀ Race 15:00 MotoGP⢠26 LapsĀ Grand Prix Ā Ā Sanatate! CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 Hai DiiiiiiĀ CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 in sfarsit! :) Ā Ā multumim si diiiiiii! CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 sa fie primit. CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 Iker Lecuona Ć®l va Ć®nlocui pe Alex Marquez la Balaton Parc, am vÄzut Čtirea aici:Ā https://www.crash.net/motogp/news/1096717/1/michele-pirro-sidelined-alex-marquez-replacement-named-hungary-motogpĀ (Či mai devreme pe alt site, nu mai Čtiu exact care). Cal Crutchlow Ć®l va Ć®nlocui din nou pe Johann Zarco (tot de pe acelaČi site e Čtirea). Ā Ā CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 Ce am auzit - o fi adevÄrat?Ā Se pare ca VR46 ar fi semnat cu Bulega pt 2027?OMG Bai nene bÄiatul ala s-a nÄscut talent Či a murit speranČÄ hat-demult acum vreo 5 ani prin moto2 Či ÄČtia Ć®l reactiveazÄ la loc?Nu mai avem Ć®ncÄ un mare campion din sbk venit cu surle Či trĆ¢mbiČe care nu face nimic?(nu ca ar avea ce face pe flaČneta aia de Yamaha dar totuČi) Ā Deci campionatul de moto2 e fantastic sunt acolo niČte bÄieČi extraordinari : Manu Gonzales,Guevarra,Alonso,Holgado,chiar si Senna Agius...ba Či echipele din motogp in loc sa ia un baiat de acolo ce fac?Iau moaČtele din sbk,le primenesc prin presÄ si le bagÄ Ć®n gp doar pt ca a zis Gigi ca "Bulega is a machine" Ā Ducati is a machine,Bulega nu pÄrea deloc asa smecher prin moto3 Či moto2 acum vreo 5 ani. Ce porcÄrie... CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 vai de p.la lor atunci... cum mama ma-sii sa-l aduci pe Bulega? in 6 sezoane complete, un podium, o victorie nu a reusit, plm pai Marini a facut mai multe Ā eu personal nu as crede, doara Doctoru' tre sa pastreze un loc pt Printisoru, nu-l lasa sa iasa din competitie ma gandesc Aldeguer e cu un picior deja in echipa, poate vine Tirbusonu, poate Marini, Morbido inca nu a plecat, ce plm sa caute acolo Pulega?? CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 1 orÄ Ć®n urmÄ, Method a spus: Ce am auzit - o fi adevÄrat?Ā Se pare ca VR46 ar fi semnat cu Bulega pt 2027?OMG Bai nene bÄiatul ala s-a nÄscut talent Či a murit speranČÄ hat-demult acum vreo 5 ani prin moto2 Či ÄČtia Ć®l reactiveazÄ la loc?Nu mai avem Ć®ncÄ un mare campion din sbk venit cu surle Či trĆ¢mbiČe care nu face nimic?(nu ca ar avea ce face pe flaČneta aia de Yamaha dar totuČi) Ā Deci campionatul de moto2 e fantastic sunt acolo niČte bÄieČi extraordinari : Manu Gonzales,Guevarra,Alonso,Holgado,chiar si Senna Agius...ba Či echipele din motogp in loc sa ia un baiat de acolo ce fac?Iau moaČtele din sbk,le primenesc prin presÄ si le bagÄ Ć®n gp doar pt ca a zis Gigi ca "Bulega is a machine" Ā Ducati is a machine,Bulega nu pÄrea deloc asa smecher prin moto3 Či moto2 acum vreo 5 ani. Ce porcÄrie... Bulega e pilot sub contract Ducati de mulČi ani Či pilot de teste Ducati Ć®n MotoGP. Či vroia neapÄrat sÄ ajungÄ Ć®n MotoGP Ć®n 2027, dacÄ Ducati nu Ć®l aducea, era dispus sÄ meargÄ la alt producÄtor. Probabil Ducati nu vrea sÄ-l piardÄ Či de asta Ć®l aduce. Či eu sunt convins cÄ nu o sÄ facÄ mare lucru Ć®n MootoGP, avĆ¢nd Ć®n vedere cÄ Toprak Ć®l bÄtea peste tot pe unde Ć®l prindea cu o motocicletÄ mai slabÄ.Ā Se pare cÄ Manu Gonzalez nu e venit pe filiera care trebuie Či de asta nu va ajunge Ć®n MotoGP. Se pare cÄ anul viitor va ajunge Ć®n WorldSBK, sper sÄ mÄture pe jos cu ei acolo. Coechipierul lui, Senna, Agius, se pare cÄ va ajunge la TrackHouse anul viitor (cel puČin aČa zicea comentatorul de la PrimaSport cÄ se zvoneČte).Ā CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 _____________________________ Ā Ā Ā Ā Ā PS. greseala mea, in Moto3 a reusit 2 podiumuri in 2016...., tot jaleeee CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 Bulega o fi noul Q CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 3 Autor Share Postat Iunie 3 1 orÄ Ć®n urmÄ, frigider a spus: Bulega o fi noul Q gay? CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 Acum 11 minute, Cavaleru a spus: gay? Ma gĆ¢ndeam la altceva CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 Acum 6 ore, georgem a spus: Bulega e pilot sub contract Ducati de mulČi ani Či pilot de teste Ducati Ć®n MotoGP. Či vroia neapÄrat sÄ ajungÄ Ć®n MotoGP Ć®n 2027, dacÄ Ducati nu Ć®l aducea, era dispus sÄ meargÄ la alt producÄtor. Probabil Ducati nu vrea sÄ-l piardÄ Či de asta Ć®l aduce. Da bai,dar totusi....Bulega?Really? Ce pierdere grea ar fi pt Ducati...ar putea arunca cu o piatra in grilaĀ de start de la moto2 si ar avea sansa de 90% sa gaseasca pe unul mai bun.Adica serios...cred ca si expiratul de Canet ar fi mai bun... Pacat de locul ala si de motoreta aia...bine ca macar pleaca Morbidelli - Bulega e mai ok decat el in sensul ca nu prea loveste lumea. Macar atat. Acum 5 ore, frigider a spus: Bulega o fi noul Q Hai sa fim seriosi - nu orice expirat reincalzit prin presa care nu are absolut nici un rezultat notabil in competitiile mici e Quartararo. Quartararo (am mai zis-o) e exceptia care confirma regula. Despre Diggia am zis ca a avut un parcurs oarecum asemanator - dar Diggia totusi a miscat si prin moto3 si prin moto2.Diggia,ca si Q,era ultra-fast in multe curse. Ā De varsta nu mai zic nimic... CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 Sa vezi la anu Ā 1-2 top Či bule. CunoscÄtori de dunlopuri :))) CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 Acum 9 ore, Method a spus: Da bai,dar totusi....Bulega?Really? Ce pierdere grea ar fi pt Ducati...ar putea arunca cu o piatra in grilaĀ de start de la moto2 si ar avea sansa de 90% sa gaseasca pe unul mai bun.Adica serios...cred ca si expiratul de Canet ar fi mai bun... Pacat de locul ala si de motoreta aia...bine ca macar pleaca Morbidelli - Bulega e mai ok decat el in sensul ca nu prea loveste lumea. Macar atat. Hai sa fim seriosi - nu orice expirat reincalzit prin presa care nu are absolut nici un rezultat notabil in competitiile mici e Quartararo. Quartararo (am mai zis-o) e exceptia care confirma regula. Despre Diggia am zis ca a avut un parcurs oarecum asemanator - dar Diggia totusi a miscat si prin moto3 si prin moto2.Diggia,ca si Q,era ultra-fast in multe curse. Ā De varsta nu mai zic nimic... Problema principala eate ca multi piloti din moto2 care sunt rapizi sunt spanioli. Si, libery doreste piloti altii decat spanioli. la Bulega, cred ca am mai zis, sunt sigur ca are clauza in contract sa fie promovat in motogp.Ā in plus de asta e italian si vr46 zicea ca vrea italian. Probabil ca au si ei clauza in contract ca un pilot sa fie un pilot sub contract ducati. mie imi pare rau de Gonzales, anul trecut a pierdut campionatul la limita pe niste greseli, unele ciudate.... anul asta e iarasi in top, si se pare ca se dice la honda in wsbk pe 1 mil de euro. Poate va veni pe filiera honda inapoi in motogp dupa 1-2 ani. Desi sansele scad considerabil. Acum 10 ore, Method a spus: Da bai,dar totusi....Bulega?Really? Ce pierdere grea ar fi pt Ducati...ar putea arunca cu o piatra in grilaĀ de start de la moto2 si ar avea sansa de 90% sa gaseasca pe unul mai bun.Adica serios...cred ca si expiratul de Canet ar fi mai bun... Pacat de locul ala si de motoreta aia...bine ca macar pleaca Morbidelli - Bulega e mai ok decat el in sensul ca nu prea loveste lumea. Macar atat. Hai sa fim seriosi - nu orice expirat reincalzit prin presa care nu are absolut nici un rezultat notabil in competitiile mici e Quartararo. Quartararo (am mai zis-o) e exceptia care confirma regula. Despre Diggia am zis ca a avut un parcurs oarecum asemanator - dar Diggia totusi a miscat si prin moto3 si prin moto2.Diggia,ca si Q,era ultra-fast in multe curse. Ā De varsta nu mai zic nimic... Problema principala eate ca multi piloti din moto2 care sunt rapizi sunt spanioli. Si, libery doreste piloti altii decat spanioli. la Bulega, cred ca am mai zis, sunt sigur ca are clauza in contract sa fie promovat in motogp.Ā in plus de asta e italian si vr46 zicea ca vrea italian. Probabil ca au si ei clauza in contract ca un pilot sa fie un pilot sub contract ducati. mie imi pare rau de Gonzales, anul trecut a pierdut campionatul la limita pe niste greseli, unele ciudate.... anul asta e iarasi in top, si se pare ca se dice la honda in wsbk pe 1 mil de euro. Poate va veni pe filiera honda inapoi in motogp dupa 1-2 ani. Desi sansele scad considerabil. Ā LE. Se pare ca totusi Gonzales este in discutii cu Trackhouse.Ā CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 (editat) nu stiu frate, prea mult se insista pe nationalitate. daca esti bun ajungi sus, nu esti o sugi. Ā Nakagami era japonez, si? a facut o pla. Ā liberty sa faca bine sa scape de pilotii de umplutura , eternii afara din top 10. Ā Ā mi se rupe mie ca e doar intre talieni si spanioli. pai daca au cele mai bune scoli, campionate interne? cauza si efect. Ā Ā Editat Iunie 4 de frigider CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 parca suntem in capitalism, piata libera, concurentiala, nu cu restrictii si impuneri ca si in comunism plm CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 1 orÄ Ć®n urmÄ, damager a spus: libery doreste piloti altii decat spanioli. vreo idee de unde o sa ii ia? din victoriei poate? CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 Vine Liberty cu idei woke Či face angajÄri DEI? Am vÄzut rezultatele pe unde se aplicÄ genul Ästa de politici... CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 Acum 5 ore, damager a spus: Ā LE. Se pare ca totusi Gonzales este in discutii cu Trackhouse.Ā Ā Ar fi excelent sÄ ajungÄ la Trackhouse. CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 pai Ogura pleaca si RF se aude ca e pe faras. plm, 2 locuri libere e ceva. CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 Acum 16 ore, frigider a spus: Sa vezi la anu Ā 1-2 top Či bule. CunoscÄtori de dunlopuri :))) Acum 7 ore, damager a spus: Problema principala eate ca multi piloti din moto2 care sunt rapizi sunt spanioli. Si, libery doreste piloti altii decat spanioli. la Bulega, cred ca am mai zis, sunt sigur ca are clauza in contract sa fie promovat in motogp.Ā in plus de asta e italian si vr46 zicea ca vrea italian. Probabil ca au si ei clauza in contract ca un pilot sa fie un pilot sub contract ducati. Da,e foarte posibil. Dar asta e - Čtii cum e asta? Ca aia cu inclusion- sa dam 3 locuri la facultate la Čigani 2 la handicapaČi Či Ć®ncÄ 4 la minoritÄČile naČionale. E egalitate forČatÄ "hai sa ajutam Či pe cei care nu pot accede prin puterea lor" - e ceva nenatural chiar o Ć®mpiedicare a trierii Či selecČiei naturale as zice,Či un lucru care efectiv nu are cum sa meargÄ bine sau sa aibÄ roade. Am mai zis - spaniolii sunt majoritari pt ca au infrastructura (Či nu ma refer la drumuri deČi au Či din alea) Ć®n acest sens,Ć®n timp ce italienii sunt...ca noi "hai sa o facem cu rupta cu umÄrul nu cum trebuie" Rossi Či-a fÄcut academia Či e un lucru lÄudabil dar Rossi e "particular" statul trebuie sa facÄ ceva la fel ca statul spaniolĀ - dacÄ vor reprezentare Ć®n gp. Asa cu manevre din astea....vor avea drept reprezentanČi dar niČte luzari care numai o lumina bunÄ nu vor arunca asupra Italiei. Acum 7 ore, damager a spus: Se pare ca totusi Gonzales este in discutii cu Trackhouse Doamne ajuta ! Acum 4 ore, exilatu' a spus: Vine Liberty cu idei woke Či face angajÄri DEI? Am vÄzut rezultatele pe unde se aplicÄ genul Ästa de politici... Bine zis idei woke Inclusion and shit. Nu de alta dar scade nivelul campionatului asa. Azi cu unu mĆ¢ine cu altul...peste 4 5 ani o sa avem numai coČofene din astea... Ā LasÄ bai nene selecČia naturala sa Ć®Či facÄ treaba - cine e smecher are rezultate Ć®n clasele mici unde se bat ca chiorii ala sa fie cooptat la clasa mare nu Äla ca e italian ala ca e american Čamd Ā CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 Acum 9 ore, apriliacluj a spus: parca suntem in capitalism, piata libera, concurentiala, nu cu restrictii si impuneri ca si in comunism plm sportiv estw de cacao. Iti dai seama cw diferente o sa fie intre pilotii spanioli/italieni si restul. Si oricum, si ceilalti tot prin italia/spania se formeaza. Ā business vorbind, e o miscare de asteptat. Vor mai multa deschidere. Oare s-ar Ā uita mai multi romani la motogp daca ar fi si un roman printre ei? Eu zic ca da CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 Acum 32 minute, damager a spus: business vorbind, e o miscare de asteptat. Vor mai multa deschidere. Oare s-ar Ā uita mai multi romani la motogp daca ar fi si un roman printre ei? Eu zic ca da Pe termen scurt pare bunÄ ideea ca Či business,pe termen mediu Či lung va scÄdea nivelul campionatului ceea ce va duce la audienČe mai scÄzute,zic eu. Ā Revenind la Balaton,ce a zis Marquez azi Ć®n conferinČa cĆ¢nd a fost Ć®ntrebat dacÄ se poate lupta la podium Ć®n acest weekend : Sper sa se subestimeze elegant aČa,diplomatic,sa ia mÄcar un podium Či dupÄ cursa sa dea vestitul "I didnāt expect" CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 nush ce sa zic, a zis ca anu trecut a luat pole si dubla in gp trecut. deci omu e departisor. va mai pierde puncte bune pana incepe sa castige sprint dar mai ales gp ca e mai lung. Ā nu e muschi. plm. si in inside ducati la gp trecut zicea ca se folosea de mana stanga sa ajute mana dreapta. pana la jumate ar trebui sa isi revina, apoi vedem. CiteazÄ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PostÄri Recomandate