Cavaleru Postat ieri la 14:30 Share Postat ieri la 14:30 Vineri 05 Mai 2026 10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 14:15-14:50 Moto3™ Practice 15:05-15:45 Moto2™ Practice 16:00-17:00 MotoGP™ Practice Sambata 06 Mai 2026 09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:45-14:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1 14:10-14:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2 14:40-14:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1 15:05-15:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™ 13 Laps Tissot Sprint Duminica 07 Mai 2026 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™ 20 Laps Race 13:15 Moto2™ 22 Laps Race 15:00 MotoGP™ 26 Laps Grand Prix Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 14:51 Share Postat ieri la 14:51 Hai Diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 15:49 Share Postat ieri la 15:49 in sfarsit! :) multumim si diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 17:10 Share Postat ieri la 17:10 sa fie primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat ieri la 18:18 Share Postat ieri la 18:18 Iker Lecuona îl va înlocui pe Alex Marquez la Balaton Parc, am văzut știrea aici: https://www.crash.net/motogp/news/1096717/1/michele-pirro-sidelined-alex-marquez-replacement-named-hungary-motogp (și mai devreme pe alt site, nu mai știu exact care). Cal Crutchlow îl va înlocui din nou pe Johann Zarco (tot de pe același site e știrea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Ce am auzit - o fi adevărat? Se pare ca VR46 ar fi semnat cu Bulega pt 2027?OMG Bai nene băiatul ala s-a născut talent și a murit speranță hat-demult acum vreo 5 ani prin moto2 și ăștia îl reactivează la loc?Nu mai avem încă un mare campion din sbk venit cu surle și trâmbițe care nu face nimic?(nu ca ar avea ce face pe flașneta aia de Yamaha dar totuși) Deci campionatul de moto2 e fantastic sunt acolo niște băieți extraordinari : Manu Gonzales,Guevarra,Alonso,Holgado,chiar si Senna Agius...ba și echipele din motogp in loc sa ia un baiat de acolo ce fac?Iau moaștele din sbk,le primenesc prin presă si le bagă în gp doar pt ca a zis Gigi ca "Bulega is a machine" Ducati is a machine,Bulega nu părea deloc asa smecher prin moto3 și moto2 acum vreo 5 ani. Ce porcărie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă vai de p.la lor atunci... cum mama ma-sii sa-l aduci pe Bulega? in 6 sezoane complete, un podium, o victorie nu a reusit, plm pai Marini a facut mai multe eu personal nu as crede, doara Doctoru' tre sa pastreze un loc pt Printisoru, nu-l lasa sa iasa din competitie ma gandesc Aldeguer e cu un picior deja in echipa, poate vine Tirbusonu, poate Marini, Morbido inca nu a plecat, ce plm sa caute acolo Pulega?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: Ce am auzit - o fi adevărat? Se pare ca VR46 ar fi semnat cu Bulega pt 2027?OMG Bai nene băiatul ala s-a născut talent și a murit speranță hat-demult acum vreo 5 ani prin moto2 și ăștia îl reactivează la loc?Nu mai avem încă un mare campion din sbk venit cu surle și trâmbițe care nu face nimic?(nu ca ar avea ce face pe flașneta aia de Yamaha dar totuși) Deci campionatul de moto2 e fantastic sunt acolo niște băieți extraordinari : Manu Gonzales,Guevarra,Alonso,Holgado,chiar si Senna Agius...ba și echipele din motogp in loc sa ia un baiat de acolo ce fac?Iau moaștele din sbk,le primenesc prin presă si le bagă în gp doar pt ca a zis Gigi ca "Bulega is a machine" Ducati is a machine,Bulega nu părea deloc asa smecher prin moto3 și moto2 acum vreo 5 ani. Ce porcărie... Bulega e pilot sub contract Ducati de mulți ani și pilot de teste Ducati în MotoGP. Și vroia neapărat să ajungă în MotoGP în 2027, dacă Ducati nu îl aducea, era dispus să meargă la alt producător. Probabil Ducati nu vrea să-l piardă și de asta îl aduce. și eu sunt convins că nu o să facă mare lucru în MootoGP, având în vedere că Toprak îl bătea peste tot pe unde îl prindea cu o motocicletă mai slabă. Se pare că Manu Gonzalez nu e venit pe filiera care trebuie și de asta nu va ajunge în MotoGP. Se pare că anul viitor va ajunge în WorldSBK, sper să măture pe jos cu ei acolo. Coechipierul lui, Senna, Agius, se pare că va ajunge la TrackHouse anul viitor (cel puțin așa zicea comentatorul de la PrimaSport că se zvonește). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă _____________________________ PS. greseala mea, in Moto3 a reusit 2 podiumuri in 2016...., tot jaleeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Bulega o fi noul Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Bulega o fi noul Q gay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 11 minute, Cavaleru a spus: gay? Ma gândeam la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 6 ore, georgem a spus: Bulega e pilot sub contract Ducati de mulți ani și pilot de teste Ducati în MotoGP. Și vroia neapărat să ajungă în MotoGP în 2027, dacă Ducati nu îl aducea, era dispus să meargă la alt producător. Probabil Ducati nu vrea să-l piardă și de asta îl aduce. Da bai,dar totusi....Bulega?Really? Ce pierdere grea ar fi pt Ducati...ar putea arunca cu o piatra in grila de start de la moto2 si ar avea sansa de 90% sa gaseasca pe unul mai bun.Adica serios...cred ca si expiratul de Canet ar fi mai bun... Pacat de locul ala si de motoreta aia...bine ca macar pleaca Morbidelli - Bulega e mai ok decat el in sensul ca nu prea loveste lumea. Macar atat. Acum 5 ore, frigider a spus: Bulega o fi noul Q Hai sa fim seriosi - nu orice expirat reincalzit prin presa care nu are absolut nici un rezultat notabil in competitiile mici e Quartararo. Quartararo (am mai zis-o) e exceptia care confirma regula. Despre Diggia am zis ca a avut un parcurs oarecum asemanator - dar Diggia totusi a miscat si prin moto3 si prin moto2.Diggia,ca si Q,era ultra-fast in multe curse. De varsta nu mai zic nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 44 minute în urmă Share Postat 44 minute în urmă Sa vezi la anu 1-2 top și bule. Cunoscători de dunlopuri :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate