frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 39 minute, danypop a spus: Pana in momentul in care pierde controlul, viteza lui este egala cu a celorlalti daca venea mult mai tare decat ceilalti - putea fi acuzat de nesabuinta. omu a pierdut in plm controlul. nu cred ca rivola a vazut vreo reluare ca asta. Acum 1 minut, Cavaleru a spus: e vorba de faptul la cata experienta are nu trebuie sa se intample astfel de incidente sunt oameni la care pe drept incepe sa joace moto si ies larg, cu toata experienta lor. la JM s-a-ntamplat in cel mai prost moment - la start. pana sa vad reluarea de sus am crezut ca a fortat, nu a fortat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 oră, danypop a spus: holeshot-ul va fi interzis începând cu Silverstone Hah - this is good news.Sa vedem pt cine e good news Ducati clar vor fi marii perdanti. 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: e vorba de faptul la cata experienta are nu trebuie sa se intample astfel de incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 39 minute în urmă Autor Share Postat 39 minute în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: sunt oameni la care pe drept incepe sa joace moto si ies larg, cu toata experienta lor. la JM s-a-ntamplat in cel mai prost moment - la start. pana sa vad reluarea de sus am crezut ca a fortat, nu a fortat nimic. uita-te atent ca franeza dincolo de limita aderentei si ii pleaca foarte usor fata, da drumu la frana si apoi franeaza iar astfel de momente nu trebuie sa apara la start nu te poti astepta ca la start sa ai aceeasi temperatura si aderenta in pneul spata ca dupa 2-3 ture in regim de cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 39 minute în urmă Share Postat 39 minute în urmă Acum 2 ore, danypop a spus: Aia cu a pune inca 3m mi se pare o prostie, o "pedeapsă" pentru cei din spate pe care ii va forța sa franeze si mai tarziu in primul viraj pentru a recupera cei 3m. acum distanta dintre linii e de 9m nu e catastrofa sa se mai adauge inca 3, adica sa fie 12m si asta intra in vigoare de la urmatorul GP, sau e asa ni in dezbatere, stand by? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate