Cavaleru Postat Iulie 10 Autor Share Postat Iulie 10 Acum 15 ore, georgem a spus: Bulega vrea neapărat să vină, și e dispus să meargă la altă echipă, dacă Ducati nu are un loc pentru el. Nu cred că Ducati îl lasă să plece la altă echipă, așa că pare aproape sigur că are un loc rezervat la VR46. Vom vedea. Zarco a primit penalizare double long lap în prima cursă după ce se întoarce. https://www.motogp.com/en/news/2026/07/09/zarco-handed-double-long-lap-penalty-after-barcelona-crash/1077046 un pilot poate sa vrea multe. cred ca tot ce pleaca din motogp poate sa ia locul lui Bulega fara nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 mai ales ca nu a facur nimic in cariera lui precedenta in Motogp la clasele inferioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 3 ore, Cavaleru a spus: un pilot poate sa vrea multe. cred ca tot ce pleaca din motogp poate sa ia locul lui Bulega fara nici o problema. Da, foarte probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 tie ti usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 3 ore, Method a spus: As zice ca în cariera fiecărui pilot sunt momente hotărâtoare iar deciziile făcute în acele momente ii afectează apoi tot parcursul carierei : - la Zarco a fost refuzul de a semna cu HRC când aceștia erau pe val - la Quartararo a fost alegerea Yamaha in dauna Aprilia pt 2024 - la Marquez a fost plecarea la Gresini și ulterior Ducati pt 2024 (spre deosebire de ceilalți,Marquez e exemplul cel bun) - la JM zic eu ca vor fi prostiile din 2025 ce au dus la refuzul Aprilia de a-l mai semna pt 2027 și iată semnarea lui cu Yamaha - "o decizie foarte ușor de luat" - Pai normal ca e foarte ușor de luat ca nu il mai vrea nici o factory plus ca e la o accidentare bună de retragere... Foarte corecta observatia. In viata fiecarui sportiv, exista momente care ii pot decide cariera. As face totusi niste observatii: - Zarco aparenta a gresit ca nu a ales Honda, mai ales din perspectiva a ceea ce s-a intamplat ulterior. Insa trebuie sa avem in vedere ca la ora aceea Honda era o motocicleta pe care nu o putea pilota decat MM. Era o motoreta facuta strict pentru golden boy, asa incat rezultatele lui Zarco ar fi fost dezastruase. Paradoxal, poate tocmai faptul ca a refuzat atunci Honda, face ca astazi sa fie inca in competitie. - Da, Quartararo a facut o mare gresala in 2024. Era o posibilitate pentru el de a-si relansa cariera, desi nu aveaam si nu am mari asteptari de la el. Are multe limite, care, in conditiile concurentei actuale, nu i-ar mai permite sa se bata la titlu, ca in perioada 2020-2022. Si stim ca si atunci, cu tot contextul favorabil, nu a reusit sa bifeze decat un campionat. - In cazul lui Marquez era la mintea cocosului ca trebuia sa plece. Inclusiv Honda a inteles asta, in conditiile in care stim ca Honda ia foarte personal plecarile de genul asta... -JM... Bineinteles ca a fost usor sa semneze cu Yamaha, in primul rand pentru ca nu avea unde sa se mai duca, in al doilea rand, Yamaha il va plati bine. De aceea a spus ca este cea mai buna decizie pentru el si familia lui. Imi este clar din declaratie ca omul a renuntat la ideea de titlu, performanta, etc. Vrea sa isi asigure batranetile. - Cat despre Vinales, din cate stiu, a trecut cam pe la toti constructorii. Imi scapa careva? Honda? Cine l-ar mai dori, in conditiile in care stau la coada piloti talentati? Era de asteptat un asemenea moment... nu stiu ce asteptari mai avea el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 23 minute, apriliacluj a spus: tie ti usor! Da, doar a trebuit să mă trezesc la 5 să ajung la circuit in timpul primei sesiuni Moto3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 mai bine nici nu te culcai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 10 Autor Share Postat Iulie 10 incepu bine Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 (editat) dupa FP1 e pe locul 2, la "decat" 5 zecimi de Raul Fernandez Editat Iulie 10 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 31 minute, Cavaleru a spus: incepu bine Satana Bez campion Acum 2 minute, apriliacluj a spus: dupa FP1 e pe locul 2, la 5 zecimi de Raul Fernandez RF campion Aprilia e asa de buna incat Ai si RF vor lua puncte bune de la Bez si JM ˙oloɔɐ ᴉs ǝuᴉq ǝʇsᴉɯ ǝs ɐs ɹǝds 'ɯʇʞ ɐl ǝƃunɾɐ ᴉs ᴉɹnlǝnp uᴉ ɯɯ ǝd ǝʇɐq lᴉ ɯnɔ∀ ˙ɐᴉƃᴉp ǝp ɐlᴉɯ ǝ-ᴉɯ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 2 minute, frigider a spus: Bez campion RF campion Aprilia e asa de buna incat Ai si RF vor lua puncte bune de la Bez si JM Nu conteaza, important este ca la final de an sa fie inaintea celor de la Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 bine punctat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Chiar acum, MirceaB a spus: Nu conteaza, important este ca la final de an sa fie inaintea celor de la Ducati eu glumeam nu au cum. la ducati e Digia, MM, AM incepe sa miste si sa nu uitam multiplul campion - Peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 7 minute, frigider a spus: eu glumeam nu au cum. la ducati e Digia, MM, AM incepe sa miste si sa nu uitam multiplul campion - Peco. Vedem la final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 7 minute, frigider a spus: si sa nu uitam multiplul campion - Peco. el nu misca.... e penultimul parca dupa FP1 , atat s-o putut adica, atat a putut ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 10 Autor Share Postat Iulie 10 Acum 28 minute, frigider a spus: ˙oloɔɐ ᴉs ǝuᴉq ǝʇsᴉɯ ǝs ɐs ɹǝds 'ɯʇʞ ɐl ǝƃunɾɐ ᴉs ᴉɹnlǝnp uᴉ ɯɯ ǝd ǝʇɐq lᴉ ɯnɔ∀ ˙ɐᴉƃᴉp ǝp ɐlᴉɯ ǝ-ᴉɯ scrie nene si tu normal.. ca imi rup gatu sa diclesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: scrie nene si tu normal.. ca imi rup gatu sa diclesc.. asteptam o reactie, gata, scriu normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 (editat) Acum 14 minute, Cavaleru a spus: scrie nene si tu normal.. ca imi rup gatu sa diclesc.. baga-l in carantina, no ni ma la el! eu nu am observat, ca dupa aia a completat cu scrisul pe invers dar de-l mai prind odata.... Editat Iulie 10 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 10 Autor Share Postat Iulie 10 Acum 21 minute, apriliacluj a spus: baga-l in carantina, no ni ma la el! eu nu am observat, ca dupa aia a completat cu scrisul pe invers dar de-l mai prind odata.... ii dau peste deste cu cazmaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 40 minute, Cavaleru a spus: scrie nene si tu normal.. ca imi rup gatu sa diclesc.. Diversitate-n toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 6 minute, Cavaleru a spus: ii dau peste deste cu cazmaua buna varianta si asta! fair enough! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 10 Autor Share Postat Iulie 10 si sanata si morbi in acelasi viraj 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 era o denivelare acolo pe interior si moto lui peco a facut urat dar fiind multiplu campion mondial nu a cazut. *daca e vb de viraj unde a cazut is mm omega ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Acum 40 minute, Cavaleru a spus: si sanata si morbi in acelasi viraj 3 Si Vieti la moto2 si Bagnaia era cat pe ce sa o puna jos. E ceva ciudat acolo cu acel viraj. Poate vibratoarele, ziceau comentatorii ca a fost peticit recent asfaltul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 On 7/9/2026 at 8:10 AM, Method said: Se pare ca, datorita budget cuts (alea despre care spunea șeful cel mare de la Ducati ca nu vor exista pt ca Ducati e foarte ok dpdv financiar),lui Aldeguer nu ii va fi reînnoit contractul cu Ducati. Budget cuts? https://getpony.ro/ducati-tot-mai-aproape-de-iesirea-din-grupul-volkswagen-bugatti-arata-prece/ Satana stie? Ca Peco se pare ca stia...sau macar banuia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate