cstelia Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Un adminis...moderator, să facă topicul ăsta să stea acolo sus Rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) Domnu Cristi, in anul asta au fost doar 3 pagini cu discutii despre donari, daca se umple partea de sus cu topicuri unde se posteaza rar, nu am rezolvat nimic. Editat Septembrie 16, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Un adminis...moderator, să facă topicul ăsta să stea acolo sus= Că s-ar putea să tot avem de dat... Tot ce se vede. Trimit NUMAI cu Fan Curier, doritorul îÂşi plăteÂşte transportul . Salutare, as vrea eu scaritele....daca esti de acord trimit o adresa pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Daca nu se posteaza frecvent il dam jos iarasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Scărițele sunt de Jawa 638. Ale tale să fie, marți vă rezolv Au mai rămas: Aprinderea aia mare cică e de Trabant... ălălalt cică e releu de încărcare de Ij... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darie Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 cine le vrea pm.sunt de la o mobra super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Salut. Daca nu exista cineva care doreste PORTBAGAJUL, ma inscriu eu ptr. el. Multumesc. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 m-ar interesa pe mine aprinderea daca este de trabi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 de donat.cccp. numai predare personala in cluj.n-am nervi de poste si fanuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 casca KIWI, marime 54....... 0766.102.201. "transportul" nu intra la donatie. locatie Cugir, Alba. casca KIWI, marime 54....... 0766.102.201. "transportul" nu intra la donatie. locatie Cugir, Alba. retinuta o saptamana......pana la proba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 donez cric lateral de voshod si filtru de aer (tot sistemu), buretele este putin uzat. numai predare personala in rm valcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 caut si eu ceva de genul...poate ma outeti ajuta. pm va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Cel mai repede ajung cu gândul la burdufurile de protecţie de la bara de direcţie a Daciei 1310. Găseşti aşa ceva la magazinele de piese auto Dacia, sunt ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 multumesc de pont adrian ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru68 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Multumesc Dan pentru donatie (casca) si pentru ajutorul pe care l-am primit in finalizarea proiectului. Un om de milioane tot respectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 caut mini speedo. daca aveti sau stiti de unde sa iau unul ieftin...link sau info va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Louis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 pe louis e 70 E....nu e tocmai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) De mobra e ok? Mă uit în uichend prin curte dacă nu cumva e rătăcit vre-unul. Editat Octombrie 19, 2012 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) da, orice...sa mearga si mic sa fie ! mic si negru daca s-ar putea.. Editat Octombrie 20, 2012 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Man, se pare că nu am reuşit. Am găsit doar o carcasă de kilometraj goală, aia care ţine şi farul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 ... multumesc oricum ! mai caut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielzmfr Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) ... multumesc oricum ! mai caut... Am eu sigur unul de Mobra daca te intereseaza(l-am vazut acum 5 minute cand cautam altceva). E gratis ca tot sta degeaba de ceva timp... P.S. nu are cablul de actionare Editat Octombrie 22, 2012 de danielzmfr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 accept mon cher ! multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreibican Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 caut un robinet de ij 56 de la rezervor . donatie sau pe bani ! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate