vali1 Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 La 5000 urla de numa.....tine-o la 6500 constant si vezi ce urmeaza. .....noi stim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pan7h3ra18 Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 La 5000 urla de numa.....tine-o la 6500 constant si vezi ce urmeaza. .....noi stim! Cine merge constant asa? In afara localitatii, ca sa ajungi la 100, nu schimbi la 3000, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Aoleu Cristian, sadice rau pozele! Mai ales aia cu tine spalandu-te pe dinti. De ce ne pui sa ne uitam la asa ceva? Chiar si asa, iti doresc in continuare recuperare rapida, dar presupun ca sezonu asta s-a cam dus, nu? Sa-ti recomand niste seriale interesante? Stopul de la Florin care-i de la bodvyl a ajuns la mine. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Cristiane,îmi aduci aminte de mine. În 2007 am mers doua luni în cadru,apoi o luna în cârje,după care în baston la accidentul frontal cu un conservar câte a intrat cu 80 la ora pe contrasens. » Post actualizat in 21 Jul 2014 04:00 Azi am mers și eu cu capra după doua săptămâni,din lipsa de bani. Doamne,ce bina a fost! Patrick,poate nu ma uiți și pe mine cu discul de frână. Sa-mi dea și mie un Pm cine îmi promisese crick-ul lateral cu senzor,please. Nu mai am acves la calculator de câteva săptămâni, și mi-e greu de pe mobil sa caut în postările trecute. Mulțumesc anticipat. O săptămână fructuoasa tuturor. Cristiane,sănătate maxima îți doresc și multa răbdare! » Post actualizat in 21 Jul 2014 04:10 Gata,am băut și cafeaua de dimineață cu amanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Va salut domnilor! Sunt proaspatul posesor al unei Aprilia Pegaso Cube 650, din 1998. In prima zi cand am luat-o am facut aprox. 50 km cu ea sa ma obisnuiesc. Chestia e ca in seara aceea a inceput sa dea rateuri la turatii > 5000 rot/min. Ok, am zis ca a luat un gunoi ceva in carburatoare, a doua zi le-am curatat si le-am reglat si a mers la fel de prost. De vreo 4 zile le-am tot schimbat reglajele, cand dupa carte, cand dupa forum-uri. N-am reusit sa o fac sa mearga mai bine, in nici un fel. Deja ma gandesc la o problema electrica/electronica. Am masurat traseul pipa bujie-masa si are in jur de 10,5 kohm. Am eliminat rezistenta din pipa, la fel face. Acum nu se tureaza mai mult de 4000. Nu-mi ramane decat CDI-ul, desi cred ca odata prajit, nu mai mergea deloc. Aveti idee ce ar avea? Orice parere e binevenita! Va multumesc. schimba si bujia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pan7h3ra18 Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 schimba si bujia A fost schimbata, degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Mersi de urari tuturor inca odata! Recuperare rapida Cristi. N-ai fost "gazduit" cumva in salonul 15 de la Ortopedie Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Dupa lungi zbateri am reusit sa incheg un site.Stiu ca mai este mult pana va fi valabil insa este un inceput.Nu am piese deocamdata pentru ca nu am reusit sa economisesc indeajuns pentru achizitie.Cel putin momentan pot veni in sprijinul vostru cu doua lucruri: 1. in partea stanga sunt butoane active de unde va puteti achizitiona direct fara interventia mea , consumabilele de baza 2. daca aveti anunturi de publicat imi trimiteti poze , detalii , si date de contact pentru a va putea publica anunturile.Nu am reusit sa-l fac interactiv deocamdata... adresa in semnatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Du-te la Ignore Preferences si debifeaza 'Ignore all signatures when reading topics and personal messages' si da save changes. Ce ai facut a fost sa apesi pe X-ul din dreptul unei semnaturi (capatul din dreapta) si sa dai ignore all signatures. Asta daca vrei, bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Ba da,dupa operatie m-au mutat in 35. » Post actualizat in 21 Jul 2014 11:05 Orice setare am facut,eu nu vad semnatura nimanui.Inainte de accident vedeam,acum orice fac,nu mai vad,nici semnatura mea! http://moto-dezmembrari.wix.com/moto-dezmembrari » Post actualizat in 21 Jul 2014 13:39 la umbra la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 merge cineva pe transalpina weekendu asta dinspre bucuresti? asta daca e vremea buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 la plimbarea de seara mai descoperi oaresce' unduitoare picioare infipte intr-un poponeata beton » Post actualizat in 21 Jul 2014 17:54la plimbarea de seara mai descoperi oaresce' unduitoare picioare infipte intr-un poponeata beton am dat mobra unui profesionist sa dea o tura , mai de graba sa scoata carceii din ea .abia acum am realizat sunetul perfect alt motorului.Aprilica asta chiar suna bine , arata bine si ma mandresc cu ea. Omul s-a linistit la casa lui ,are aproape de 50 ,sfaraia la un scuter , dar dupa cateva ture se vedea pe chipul lui bucuria " de a zbura pe doua roti". M-am simtit mandru cu adevarat ca am Aprilia Pegaso 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Da,da,faine protectii ai la genunchi... » Post actualizat in 22 Jul 2014 06:11 Era debifata optiunea.Ba chiar am bifat-o,m-am delogat/logat,am debifat-o,am salvat/delogat/logat si tot degeaba! da adevarat ca am gresit dar le-am lasat acasa sunt putin incomode , azi le pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Adblock Plus-ul (asta daca ai Firefox) mai poate bloca semnaturile. Trebuie sa intri la "Open Blockable Items" si sa vezi ce este blocat (text rosu). Daca contine ceva cu "signature" apasa pe X si apoi reincarca pagina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Sanatate multa, Cristi ! Sa te faci bine cat mai repede ! Am fost plecat in weekend cu niste prieteni cu masina la Giurgeni, pe Dunare. Nu sunt pescar, dar norocul incepatorului si am luat un peste rapitor la lingurita. Asta a fost captura noastra pentru 8 persoane in prima zi. A doua zi nu am mai prins decat vreo doi pestisori mici rau de tot. Oricum am facut un gratar excelent si am avut provizii luate de acasa, deci nu am murit de foame. Bere... la greu Chiar aveam nevoie sa mai ies pe undeva, sa imi limpezesc gandurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Nu am Firefox,am Google Chrome.Le-am cam incercat pe toate,dar se pare ca degeaba. » Post actualizat in 22 Jul 2014 12:47 Mersi mult Mony! Imi pare foarte rau ca nu voi participa anul acesta la intalnirea Aprilistilor Pegasisti!De fapt sunt cam imobilizat pe urmatoarele 2 luni la domiciliu,apoi urmeaza operatia de scoatere a placii si a suruburilor,api vreo 2-3 luni de refacere fizica,caci am cam pierdut masa musculara!In 2 saptamani,am dat jos 7 kg si ceva! incearca si asta: solicita cand te loghezi pe cont " am uitat parola". Vei reintroduce aceeasi parola dar anumite setari vor revenii ca in starea initiala.Am incercat intamplator si am realizat ca mail-urile nu se mai duc in spam( am setat ca spam un e-mail din greseala si nu mai putem reveni la situatia initiala) Asa ca vesnica idee: invatam din greseli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Incearca sa descarci si Mozilla Firefox si vezi ce se intampla.Recuperarea se face in doua saptamani cu mult mers pe jos. » Post actualizat in 23 Jul 2014 06:03 Mony,nimic nu se compara cu doua zile de stat in aer liber pe vreme frumoasa. Personal,imi place mai mult muntele in zone mai putin populate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 eu am Crome si la servici si acasa si nu cunosc sa fie prbl . http://moto-dezmembrari.wix.com/moto-dezmembrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Eu folosesc pe un telefon Chrome,pe celalalt Firefox. Chrome se misca mai bine,insa telefonul e mai nou. Ieri am facut rost de la prieten de doua pahare de carburator. Erau pline de rugina,dar au suruburile noi. De o ora frec la ele cu periuta sa le dau aspectul din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) Lasa-le citeva ore in decarbusolv ( http://www.fabryo.com/fise/43.pdf ), timp in care poti limpai citeva beri la umbra, iar apoi doar le clatesti cu benzina, diluant, sau apa cu detergent si le lasi la uscat...si vor fi ca noi! Editat Iulie 23, 2014 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Merci,nea Ivane,asa m-a invatat si Mony. O sa adun maruntisul de prin casa,sa iau o sticla de solutie. Pana acum am curatat cu degresant,am pus apoi si benzina si mi-a topit casoleta de plastic. Am reusit sa desfac si suruburile dupa ce le-am ciocanit putin. Ma gandeam sa folosesc diluant,ca am o sticla prin garaj,dar merg pe varianta voastra ca am gasit multa rugina la etansarea din capatul suruburilor. Bine ca mi-a trecut prin cap sa scot garniturile de prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 mai sunt doua saptamani pana la intalnire.Ramane cabana Nora!Propun sa postam fiecare cu numarul urmator pentru a vedea cati suntem 1. Alin Geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Din pacate,eu nu pot ajunge. Sper sa fiu mai pregatit data viitoare. Sunt plecat azi cu fi-miu cu bicicletele si am cumparat Decarbusolv. 17 lei o sticla care are 0,9 litri...diseara bag paharele la saramura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Din pacate de 2 ani incerc sa fac sa ne adunam cumva!Nici eu nu pot veni anul asta,dupa cum stiti! Am vorbit azi si cu Mony si cu Eugen. Anul viitor,nu o sa scap ocazia!Doresc sa va urez celor ce veti merge,distractie placuta si sa beti o berica si pentru mine!Eu nu pot bea deloc,caci pana la sfarsitul lunii august,urmez injectarea cu anticoagulant! e mai importanta sanatatea , de intalnit ne vom intalni poate nu toti deodata dar nu se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Asa e,ce nu te doboara ,te intareste. Pegasso,am reusit sa-ti fac niste poze cu prinderea de la crick-ul central. Poate te ajuta cu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate